Toto mi celkom sadlo. Mám nachystaný seriál Black Space a zatiaľ som nemala čas, tak dnes mám po dobrej recenzii o dôvod viac si ho pozrieť.
Tak to jsem zvědavá, co si nakonec vyberu. Ale zajímavé téma. Sice jsem byla vedle jak ta jedle, ale pobavilo mě to :D A Červenec? Typy zatím dva. Olympiáda (nějaký seriál odehrávající se na Olympiádě) a nebo seriál zaměřen na sport. :D Tak uvidíme, no. :)
Tak na červenec olympijské kruhy to bude zajímavé 😉 jinak do červnové výzvy taky dám Black Space štěstí že jsem si ho nechala, nebo možná najdu ještě něco víc červeného 😂
Červený plagát, to by mi teda nenapadlo :D Na júl to bude asi športový seriál.
Nejprve mě to vyděsilo, ale bude to nakonec dobrý. Vybírat budu z Castlevania Black Space a Randall and Hopkirk - Deceased.
A příště asi sportovní, to nic moc, to mě zrovna nebere.
No to se mi bude zajímavě procházet historie Poster Game abych někde našla červený plakát :D. Jestli bude na červenec něco sportovního, tak se snad konečně dostanu k Friday Night Lights..
Doufám, že červenec bude opravdu sportovní seriál, aspoň bych si Pitch a The English Game nesušila zbytečně :)
Litocha napsal(a):
Doufám, že červenec bude opravdu sportovní seriál, aspoň bych si Pitch a The English Game nesušila zbytečně :)
Vidíš, ještě English Game by mi tam zapasovalo :-).
Chtěla jsem se zeptat jak je to s tím Pilotem seriálu. V měsíčních zadání píšete, že musím vidět díl 1×01, ale v původních instrukcích z ledna je psané "Pilot seriálu značí, že se úkol vztahuje na celý seriál, tzv. požadovaná charakteristika či událost úkolu se může odehrávat kdykoliv, ne pouze v prvním díle." To bych pak měla výzvu úplně špatně. Děkuji za vysvětlení
Ikoja napsal(a):
Chtěla jsem se zeptat jak je to s tím Pilotem seriálu. V měsíčních zadání píšete, že musím vidět díl 1×01, ale v původních instrukcích z ledna je psané "Pilot seriálu značí, že se úkol vztahuje na celý seriál, tzv. požadovaná charakteristika či událost úkolu se může odehrávat kdykoliv, ne pouze v prvním díle." To bych pak měla výzvu úplně špatně. Děkuji za vysvětlení
pilot: odsledovat první díl, kde se děje něco ze zadání
pilot seriálu, ve kterém...: odsledovat první díl, ve kterém se zadání dít nemusí (ale může), ale platí pro ten seriál obecně
epizoda seriálu: odsledovat jakýkoliv díl, ve kterém se děje něco ze zadání
Ono je to ale ve výsledku jedno, my nikomu výzvu nekontrolujeme, takže záleží, jak to sám člověk pochopí a přebere a pokud on je se svými zástupci ve výzvě spokojený, tak je to v pořádku :)
Uznávám, že je to kostrbatě napsané, v podstatě se dá říct, že jsme pilot a pilot seriálu spojili do jednoho bodu v těch dílčích zadáních měsíce.
ragelly napsal(a):
pilot: odsledovat první díl, kde se děje něco ze zadání
pilot seriálu, ve kterém...: odsledovat první díl, ve kterém se zadání dít nemusí (ale může), ale platí pro ten seriál obecně
epizoda seriálu: odsledovat jakýkoliv díl, ve kterém se děje něco ze zadání
Ono je to ale ve výsledku jedno, my nikomu výzvu nekontrolujeme, takže záleží, jak to sám člověk pochopí a přebere a pokud on je se svými zástupci ve výzvě spokojený, tak je to v pořádku :)
Uznávám, že je to kostrbatě napsané, v podstatě se dá říct, že jsme pilot a pilot seriálu spojili do jednoho bodu v těch dílčích zadáních měsíce.
Děkuji za vysvětlení :-D