Diskuze k článku Seriálová výzva 2021: Červnové zadání
LuciaG
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
1. 6. 2021 / 11:36:41 (před 3 roky)
off

Toto mi celkom sadlo. Mám nachystaný seriál Black Space a zatiaľ som nemala čas, tak dnes mám po dobrej recenzii o dôvod viac si ho pozrieť.

Janey T
Redaktor | Cool level: 21 | Phil Dunphy
1. 6. 2021 / 11:42:35 (před 3 roky)
off

Tak to jsem zvědavá, co si nakonec vyberu. Ale zajímavé téma. Sice jsem byla vedle jak ta jedle, ale pobavilo mě to :D A Červenec? Typy zatím dva. Olympiáda (nějaký seriál odehrávající se na Olympiádě) a nebo seriál zaměřen na sport. :D Tak uvidíme, no. :)

Janey T.
Deaneira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
1. 6. 2021 / 11:43:06 (před 3 roky)
off

Tak na červenec olympijské kruhy to bude zajímavé 😉 jinak do červnové výzvy taky dám Black Space štěstí že jsem si ho nechala, nebo možná najdu ještě něco víc červeného 😂

Kyra01
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
1. 6. 2021 / 12:28:44 (před 3 roky)
on

Červený plagát, to by mi teda nenapadlo :D Na júl to bude asi športový seriál.

The wheel weaves as the wheel wills.
arthurcz
VIP | Cool level: 23 | Denholm
1. 6. 2021 / 13:58:07 (před 3 roky)
off

Nejprve mě to vyděsilo, ale bude to nakonec dobrý. Vybírat budu z Castlevania Black Space a Randall and Hopkirk - Deceased.

A příště asi sportovní, to nic moc, to mě zrovna nebere.

Editováno: 1x | Naposledy: 1. 6. 2021 / 13:58:40
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
1. 6. 2021 / 14:13:43 (před 3 roky)
off

No to se mi bude zajímavě procházet historie Poster Game abych někde našla červený plakát :D. Jestli bude na červenec něco sportovního, tak se snad konečně dostanu k Friday Night Lights..

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Litocha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 50 | František 'Ozzák' Pacovský
1. 6. 2021 / 21:53:53 (před 3 roky)
off

Doufám, že červenec bude opravdu sportovní seriál, aspoň bych si Pitch a The English Game nesušila zbytečně :)

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
2. 6. 2021 / 00:03:37 (před 3 roky)
off
Litocha napsal(a):

Doufám, že červenec bude opravdu sportovní seriál, aspoň bych si Pitch a The English Game nesušila zbytečně :)

Vidíš, ještě English Game by mi tam zapasovalo :-).

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Ikoja
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
14. 6. 2021 / 10:44:18 (před 3 roky)
on

Chtěla jsem se zeptat jak je to s tím Pilotem seriálu. V měsíčních zadání píšete, že musím vidět díl 1×01, ale v původních instrukcích z ledna je psané "Pilot seriálu značí, že se úkol vztahuje na celý seriál, tzv. požadovaná charakteristika či událost úkolu se může odehrávat kdykoliv, ne pouze v prvním díle." To bych pak měla výzvu úplně špatně. Děkuji za vysvětlení

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
14. 6. 2021 / 11:52:43 (před 3 roky)
off
Ikoja napsal(a):

Chtěla jsem se zeptat jak je to s tím Pilotem seriálu. V měsíčních zadání píšete, že musím vidět díl 1×01, ale v původních instrukcích z ledna je psané "Pilot seriálu značí, že se úkol vztahuje na celý seriál, tzv. požadovaná charakteristika či událost úkolu se může odehrávat kdykoliv, ne pouze v prvním díle." To bych pak měla výzvu úplně špatně. Děkuji za vysvětlení

pilot: odsledovat první díl, kde se děje něco ze zadání
pilot seriálu, ve kterém...: odsledovat první díl, ve kterém se zadání dít nemusí (ale může), ale platí pro ten seriál obecně
epizoda seriálu: odsledovat jakýkoliv díl, ve kterém se děje něco ze zadání

Ono je to ale ve výsledku jedno, my nikomu výzvu nekontrolujeme, takže záleží, jak to sám člověk pochopí a přebere a pokud on je se svými zástupci ve výzvě spokojený, tak je to v pořádku :)

Uznávám, že je to kostrbatě napsané, v podstatě se dá říct, že jsme pilot a pilot seriálu spojili do jednoho bodu v těch dílčích zadáních měsíce.

Ikoja
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
14. 6. 2021 / 12:09:08 (před 3 roky)
on
ragelly napsal(a):

pilot: odsledovat první díl, kde se děje něco ze zadání
pilot seriálu, ve kterém...: odsledovat první díl, ve kterém se zadání dít nemusí (ale může), ale platí pro ten seriál obecně
epizoda seriálu: odsledovat jakýkoliv díl, ve kterém se děje něco ze zadání

Ono je to ale ve výsledku jedno, my nikomu výzvu nekontrolujeme, takže záleží, jak to sám člověk pochopí a přebere a pokud on je se svými zástupci ve výzvě spokojený, tak je to v pořádku :)

Uznávám, že je to kostrbatě napsané, v podstatě se dá říct, že jsme pilot a pilot seriálu spojili do jednoho bodu v těch dílčích zadáních měsíce.

Děkuji za vysvětlení :-D