Tak toto je skvělá rubrika a na Doctora se chystám, takže mi toto třeba dost pomůže. :) Díky a klobouk dolů za danou práci. :)
Díky za super článek. Ani jsem netušila, že je toho okolo Doctora tolik, to jsem asi něco propásla. Kromě klasických epizod jsem viděla jen speciály a Pond life. Ale nikdy jsem si v tom nepřišla ztracená:D
Perfektně zpracováno, pro ty kdo se chtějí podívat úplná pecka. Mě naštěstí nikdy nevadilo koukat nechronologicky 😂 Spoleirs 😂 hlavně mi DW fakt chybí, ale prostě nové série s blonckou fakt nedám. Takže jedu staré série a můj milovaný Torchwood.
chisko6 napsal(a):
Díky za super článek. Ani jsem netušila, že je toho okolo Doctora tolik, to jsem asi něco propásla. Kromě klasických epizod jsem viděla jen speciály a Pond life. Ale nikdy jsem si v tom nepřišla ztracená:D
A to jsem tu nenapsal vše, co nepatří do canonu - několik videí z Children in need, polo spin-offy, remake s s Peterem Cushingem, dokumenty, Proms, australskou K9 a nějaké speciály okolo 50. výročí.
Sarah Jane Adventures je spíš pro mladší, ale některý díly jsou fakt super :)
Lucas napsal(a):
Sarah Jane Adventures je spíš pro mladší, ale některý díly jsou fakt super :)
To sice ano, ale v Doctor Who bylo pár crossoverů, takže jsem to tam zařadil.
Safra, myslela jsem, že většinu miniepizod a těch extra věcí kolem jsem viděla, ale koukám, že i já mám stále své mezery. :D Moc díky za článek :)
Premýšľala som, že si Doctora pozriem znova, keďže tie aktuálne časti ma nebavia, 12tu sériu som sa ani neodhodlala rozpozerať. Tak teda asi allons-y na staré časti! :)
Sarah Jane Adventures som este nevidel tak mozno pozriem niekedy v buducnosti. Torchwood proste super. Aj by som si pozriel tie uplne stare DW serie, no neviem, ci nebude problem s ich dohladanim na nete. Ak by mal niekto link tak budem rad. Inak vdaka za super clanok, a tesim sa na dalsie.
Doktora jsem začala sledovat až s Ecclestonem a skončila jsem uzavřením příběhu River Song. Příběh River a Doctora považuju už od knihovny za jeden z nejoriginálněji zpracovaný vůbec. Jestli se k Doctorovi někdy vrátím nevím. Torchwood jsem viděla téměř celý, už ale Children of Earth byl pro mě silné kafe a Miracle Day jsem nedokoukala, protože na to mám příliš živou představivost a nedokázala jsem to dodívat. Díky za článek, musela to být fuška :D
Petyer napsal(a):
Sarah Jane Adventures som este nevidel tak mozno pozriem niekedy v buducnosti. Torchwood proste super. Aj by som si pozriel tie uplne stare DW serie, no neviem, ci nebude problem s ich dohladanim na nete. Ak by mal niekto link tak budem rad. Inak vdaka za super clanok, a tesim sa na dalsie.
Odkaz jsem ti poslal do zpráv :).
Domec napsal(a):
Odkaz jsem ti poslal do zpráv :).
Dakujem este raz za detailnu odpoved 😉
Kedysi(pred niekoľkými rokmi) som si zo zvedavosti povedal, že si pozriem "pôvodného doktora" (Doctor Who 1963-1989). Bohužiaľ nedostatkom času som sa dostal len do 3.série(1.série=42 dílu, 2.série=39 dílu) od tedy som sa k tomu nedostal. Spin-off seriály som nesledoval(Torchwood- videl snad niekoľko dílu 1.série, Sara Jane som snad ani nevidel). Čo sa týka "nového doktora" (Pán času 2005-) videl som všetko komplet.
Jinak ďakujem za článok, keď budem mať niekedy v budúcnosti čas, doplním si chýbajúce časti(díly), ktoré bude možné dohľadať na nete.