Diskuze k článku Chronologie: Whoniverse
Janey T
Redaktor | Cool level: 21 | Phil Dunphy
9. 6. 2021 / 17:20:40 (před 3 roky)
off

Tak toto je skvělá rubrika a na Doctora se chystám, takže mi toto třeba dost pomůže. :) Díky a klobouk dolů za danou práci. :)

Janey T.
chisko6
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
9. 6. 2021 / 17:40:43 (před 3 roky)
off

Díky za super článek. Ani jsem netušila, že je toho okolo Doctora tolik, to jsem asi něco propásla. Kromě klasických epizod jsem viděla jen speciály a Pond life. Ale nikdy jsem si v tom nepřišla ztracená:D

Deaneira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
9. 6. 2021 / 17:46:16 (před 3 roky)
off

Perfektně zpracováno, pro ty kdo se chtějí podívat úplná pecka. Mě naštěstí nikdy nevadilo koukat nechronologicky 😂 Spoleirs 😂 hlavně mi DW fakt chybí, ale prostě nové série s blonckou fakt nedám. Takže jedu staré série a můj milovaný Torchwood.

Dom_Domec
Autor článku | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
9. 6. 2021 / 17:52:18 (před 3 roky)
off
chisko6 napsal(a):

Díky za super článek. Ani jsem netušila, že je toho okolo Doctora tolik, to jsem asi něco propásla. Kromě klasických epizod jsem viděla jen speciály a Pond life. Ale nikdy jsem si v tom nepřišla ztracená:D

A to jsem tu nenapsal vše, co nepatří do canonu - několik videí z Children in need, polo spin-offy, remake s s Peterem Cushingem, dokumenty, Proms, australskou K9 a nějaké speciály okolo 50. výročí.

Editováno: 1x | Naposledy: 9. 6. 2021 / 17:52:51
Lucas
Uživatel od první verze | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
9. 6. 2021 / 19:33:51 (před 3 roky)
off

Sarah Jane Adventures je spíš pro mladší, ale některý díly jsou fakt super :)

Dom_Domec
9. 6. 2021 / 19:40:53 (před 3 roky)
off
Lucas napsal(a):

Sarah Jane Adventures je spíš pro mladší, ale některý díly jsou fakt super :)

To sice ano, ale v Doctor Who bylo pár crossoverů, takže jsem to tam zařadil.

AislinK
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
9. 6. 2021 / 20:32:36 (před 3 roky)
on

Safra, myslela jsem, že většinu miniepizod a těch extra věcí kolem jsem viděla, ale koukám, že i já mám stále své mezery. :D Moc díky za článek :)

Tesa.
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
9. 6. 2021 / 21:35:16 (před 3 roky)
off

Premýšľala som, že si Doctora pozriem znova, keďže tie aktuálne časti ma nebavia, 12tu sériu som sa ani neodhodlala rozpozerať. Tak teda asi allons-y na staré časti! :)

Petyer
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
9. 6. 2021 / 22:19:17 (před 3 roky)
off

Sarah Jane Adventures som este nevidel tak mozno pozriem niekedy v buducnosti. Torchwood proste super. Aj by som si pozriel tie uplne stare DW serie, no neviem, ci nebude problem s ich dohladanim na nete. Ak by mal niekto link tak budem rad. Inak vdaka za super clanok, a tesim sa na dalsie.

Hitchhiker
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
9. 6. 2021 / 22:37:06 (před 3 roky)
off

Doktora jsem začala sledovat až s Ecclestonem a skončila jsem uzavřením příběhu River Song. Příběh River a Doctora považuju už od knihovny za jeden z nejoriginálněji zpracovaný vůbec. Jestli se k Doctorovi někdy vrátím nevím. Torchwood jsem viděla téměř celý, už ale Children of Earth byl pro mě silné kafe a Miracle Day jsem nedokoukala, protože na to mám příliš živou představivost a nedokázala jsem to dodívat. Díky za článek, musela to být fuška :D

For crying out loud!
Dom_Domec
10. 6. 2021 / 07:22:35 (před 3 roky)
off
Petyer napsal(a):

Sarah Jane Adventures som este nevidel tak mozno pozriem niekedy v buducnosti. Torchwood proste super. Aj by som si pozriel tie uplne stare DW serie, no neviem, ci nebude problem s ich dohladanim na nete. Ak by mal niekto link tak budem rad. Inak vdaka za super clanok, a tesim sa na dalsie.

Odkaz jsem ti poslal do zpráv :).

Petyer
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
10. 6. 2021 / 08:48:20 (před 3 roky)
off
Domec napsal(a):

Odkaz jsem ti poslal do zpráv :).

Dakujem este raz za detailnu odpoved 😉

Pain28
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
10. 6. 2021 / 11:54:13 (před 3 roky)
off

Kedysi(pred niekoľkými rokmi) som si zo zvedavosti povedal, že si pozriem "pôvodného doktora" (Doctor Who 1963-1989). Bohužiaľ nedostatkom času som sa dostal len do 3.série(1.série=42 dílu, 2.série=39 dílu) od tedy som sa k tomu nedostal. Spin-off seriály som nesledoval(Torchwood- videl snad niekoľko dílu 1.série, Sara Jane som snad ani nevidel). Čo sa týka "nového doktora" (Pán času 2005-) videl som všetko komplet.
Jinak ďakujem za článok, keď budem mať niekedy v budúcnosti čas, doplním si chýbajúce časti(díly), ktoré bude možné dohľadať na nete.

Editováno: 1x | Naposledy: 10. 6. 2021 / 11:56:00
Lucas
Uživatel od první verze | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
10. 6. 2021 / 13:26:42 (před 3 roky)
off
Domec napsal(a):

To sice ano, ale v Doctor Who bylo pár crossoverů, takže jsem to tam zařadil.

Haha, to nebylo nic proti článku, naopak to tam rozhodně patří, i v Sarah Jane se objevili dva doktoři i bývalá companion :) byla to reakce pro ty, co to neviděli :)