Diskuze k článku Novinka pod lupou: Generazione 56k (Netflix)
janulam11
VIP | Cool level: 18 | Kocour
6. 7. 2021 / 19:37:02 (před 3 roky)
off

Tak mě napadlo, že by se mohla přidat kategorie oddychový seriál. Protože někdy, ne moc často, dostanu na takový chuť a komedie, nebo romantika není vždycky to samé.
Jinak Generazione 56k putoval do Chci vidět a do mého nového seznamu oddychovky ;)

Editováno: 1x | Naposledy: 6. 7. 2021 / 19:38:02
F.Valek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
6. 7. 2021 / 20:14:33 (před 3 roky)
off

Je to tedy jen v pilotu, ale pro mě bylo velké mínus ta uječená italská famílie ve flash backu, která nikdy nesklapne... :D Ale jinak hezký seriál, sympatický, i když mi zbývají poslední dva díly a nějak mě to to nebaví, čekal jsem nějaké velké boom, nějaký příběh, a ono to je tak nějak pořád to samé...

This ain't for the best, my reputation's never been worse... You must like me for me.
kumla
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
6. 7. 2021 / 20:42:37 (před 3 roky)
on

Já tomu šanci určitě dám, oddechovka se vždycky hodí, délka ideální... Kategorie Chci vidět se sice povážlivě zvětšuje 😄🤦‍♀️, ale co už...

Kumla
Olivia Caroline Jones
Redaktor | Cool level: 22 | Chandler Bing
11. 7. 2021 / 12:34:47 (před 3 roky)
off

Hlásím dokoukáno a to, co mě fakt drželo a těšilo až do konce, byla ta kouzelná Itálie. Jinak docela zklamání, že se za těch 8 epizod všeho všudy nic nestalo. Oddechovka až moc. 2 díly byly vždycky v podstatě jako jeden, každý byl totiž buď z pohledu Daniela, nebo Mati, a reflektoval události, jež se staly těmto představitelům ve stejné době. Za mě celý příběh bohužel pomalu klesal až k fádnosti. Kromě pilotu mě potom nejvíc bavil až závěr, kde se konečně zase něco dělo. Celkově dávám 70 % - hlavně teda za Itálii, koukalo se na to hezky, ale jinak dost průměr :-)

Is it bad that I'd rather watch Friends than actually have them?
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
11. 7. 2021 / 12:50:48 (před 3 roky)
off
Olivia Caroline Jones napsal(a):

Hlásím dokoukáno a to, co mě fakt drželo a těšilo až do konce, byla ta kouzelná Itálie. Jinak docela zklamání, že se za těch 8 epizod všeho všudy nic nestalo. Oddechovka až moc. 2 díly byly vždycky v podstatě jako jeden, každý byl totiž buď z pohledu Daniela, nebo Mati, a reflektoval události, jež se staly těmto představitelům ve stejné době. Za mě celý příběh bohužel pomalu klesal až k fádnosti. Kromě pilotu mě potom nejvíc bavil až závěr, kde se konečně zase něco dělo. Celkově dávám 70 % - hlavně teda za Itálii, koukalo se na to hezky, ale jinak dost průměr :-)

Tyhle tvoje shrnutí po dokoukání série jsou parádní, doufám, že s nimi budeš pokračovat i dál 😊

Olivia Caroline Jones
Redaktor | Cool level: 22 | Chandler Bing
11. 7. 2021 / 21:54:12 (před 3 roky)
off
ragelly napsal(a):

Tyhle tvoje shrnutí po dokoukání série jsou parádní, doufám, že s nimi budeš pokračovat i dál 😊

Pokud to půjde, tak v tom určitě plánuju pokračovat i nadále :-) A moc ti děkuju, jsem ráda, že to má smysl!

Is it bad that I'd rather watch Friends than actually have them?
PachezZ
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
31. 7. 2021 / 03:21:19 (před 3 roky)
off

Taková příjemná jednohubka, během jedný pracovní směny sem to dal celý a vlastně to tak nějak hřálo u srdce. Možná i protože jsem cca ve věku hrdinů a vlastně se s tím člověk snadno ztotožní :)