Tak mě napadlo, že by se mohla přidat kategorie oddychový seriál. Protože někdy, ne moc často, dostanu na takový chuť a komedie, nebo romantika není vždycky to samé.
Jinak Generazione 56k putoval do Chci vidět a do mého nového seznamu oddychovky ;)
Je to tedy jen v pilotu, ale pro mě bylo velké mínus ta uječená italská famílie ve flash backu, která nikdy nesklapne... :D Ale jinak hezký seriál, sympatický, i když mi zbývají poslední dva díly a nějak mě to to nebaví, čekal jsem nějaké velké boom, nějaký příběh, a ono to je tak nějak pořád to samé...
Já tomu šanci určitě dám, oddechovka se vždycky hodí, délka ideální... Kategorie Chci vidět se sice povážlivě zvětšuje 😄🤦♀️, ale co už...
Hlásím dokoukáno a to, co mě fakt drželo a těšilo až do konce, byla ta kouzelná Itálie. Jinak docela zklamání, že se za těch 8 epizod všeho všudy nic nestalo. Oddechovka až moc. 2 díly byly vždycky v podstatě jako jeden, každý byl totiž buď z pohledu Daniela, nebo Mati, a reflektoval události, jež se staly těmto představitelům ve stejné době. Za mě celý příběh bohužel pomalu klesal až k fádnosti. Kromě pilotu mě potom nejvíc bavil až závěr, kde se konečně zase něco dělo. Celkově dávám 70 % - hlavně teda za Itálii, koukalo se na to hezky, ale jinak dost průměr :-)
Olivia Caroline Jones napsal(a):
Hlásím dokoukáno a to, co mě fakt drželo a těšilo až do konce, byla ta kouzelná Itálie. Jinak docela zklamání, že se za těch 8 epizod všeho všudy nic nestalo. Oddechovka až moc. 2 díly byly vždycky v podstatě jako jeden, každý byl totiž buď z pohledu Daniela, nebo Mati, a reflektoval události, jež se staly těmto představitelům ve stejné době. Za mě celý příběh bohužel pomalu klesal až k fádnosti. Kromě pilotu mě potom nejvíc bavil až závěr, kde se konečně zase něco dělo. Celkově dávám 70 % - hlavně teda za Itálii, koukalo se na to hezky, ale jinak dost průměr :-)
Tyhle tvoje shrnutí po dokoukání série jsou parádní, doufám, že s nimi budeš pokračovat i dál 😊
ragelly napsal(a):
Tyhle tvoje shrnutí po dokoukání série jsou parádní, doufám, že s nimi budeš pokračovat i dál 😊
Pokud to půjde, tak v tom určitě plánuju pokračovat i nadále :-) A moc ti děkuju, jsem ráda, že to má smysl!
Taková příjemná jednohubka, během jedný pracovní směny sem to dal celý a vlastně to tak nějak hřálo u srdce. Možná i protože jsem cca ve věku hrdinů a vlastně se s tím člověk snadno ztotožní :)