Tak pre mňa len Lucifer a druhá séria Into the Dark. Ale asi dám šancu aj Squid Game. Zrovna toto by mohlo Korejcom sadnúť viac ako americkej tvorbe.
Arkantos napsal(a):
Ale asi dám šancu aj Squid Game. Zrovna toto by mohlo Korejcom sadnúť viac ako americkej tvorbe.
Přesně to jsem si říkal. A trailer mě v tom jenom utvrdil. Tohle by mohlo být hodně dobré.
No, nevím, zářijová nabídka mě příliš neuchvátila. Z pokračujících seriálů se těším jedině na Lucifera, z novinek možná mrknu na On the Verge, He-Man a Midnight Mass, ale ani jedna z nich mě nijak extrémně neláká, tak uvidíme.
Za mě The Circle, samozřejmě Lucifer, šanci dám Too Hot to Handle: Latino (i když brazilská verze mě opravdu neuchvátila), Sex Education a díky článku jsem teď objevila Metal Shop Masters, což vypadá na super spin-off mého oblíbeného Blown Away, paráda!
Na La Casa de Papel sa teším tak strašne, až mám strach, že finále nikdy nemôže splniť moje očakávania :D Ale to sa doteraz nestalo a určite aj 5 bude úplná pecka.. Po augustovom opakovacom maratóne už rátam dni :D
Z ostatných seriálov Lucifer a takisto Into the Night, to bolo príjemné prekvapenie minulej sezóny.