Diskuze k článku Netflix v září
Arkantos
Dlouholetý uživatel | Cool level: 23 | Denholm
30. 8. 2021 / 18:36:52 (před 3 roky)
off

Tak pre mňa len Lucifer a druhá séria Into the Dark. Ale asi dám šancu aj Squid Game. Zrovna toto by mohlo Korejcom sadnúť viac ako americkej tvorbe.

Fruiko
Autor článku | Cool level: 125 | Peggy Carter
30. 8. 2021 / 18:56:20 (před 3 roky)
on
Arkantos napsal(a):

Ale asi dám šancu aj Squid Game. Zrovna toto by mohlo Korejcom sadnúť viac ako americkej tvorbe.

Přesně to jsem si říkal. A trailer mě v tom jenom utvrdil. Tohle by mohlo být hodně dobré.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Mad.Awe
Redaktor | Cool level: 16 | Number 6
31. 8. 2021 / 09:29:24 (před 3 roky)
off

No, nevím, zářijová nabídka mě příliš neuchvátila. Z pokračujících seriálů se těším jedině na Lucifera, z novinek možná mrknu na On the Verge, He-Man a Midnight Mass, ale ani jedna z nich mě nijak extrémně neláká, tak uvidíme.

Mad.Awe
Odyssea
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
31. 8. 2021 / 14:28:21 (před 3 roky)
off

Za mě The Circle, samozřejmě Lucifer, šanci dám Too Hot to Handle: Latino (i když brazilská verze mě opravdu neuchvátila), Sex Education a díky článku jsem teď objevila Metal Shop Masters, což vypadá na super spin-off mého oblíbeného Blown Away, paráda!

Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
Editováno: 1x | Naposledy: 31. 8. 2021 / 14:28:36
sonkad
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
31. 8. 2021 / 15:35:58 (před 3 roky)
off

Na La Casa de Papel sa teším tak strašne, až mám strach, že finále nikdy nemôže splniť moje očakávania :D Ale to sa doteraz nestalo a určite aj 5 bude úplná pecka.. Po augustovom opakovacom maratóne už rátam dni :D

Z ostatných seriálov Lucifer a takisto Into the Night, to bolo príjemné prekvapenie minulej sezóny.

Umbaros
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
31. 8. 2021 / 20:38:02 (před 3 roky)
off

Jednoznačně Sexuální výchova a Nailed It. Pro mě dlouho očekávané věcičky! :D

Dno je dobrý na to, aby sis ho prohlídl.