Diskuze k článku Seriálová výzva 2021: Říjnové zadání
Janey T
Redaktor | Cool level: 21 | Phil Dunphy
1. 10. 2021 / 10:09:32 (před 3 roky)
off

No, to jsem byla vedle jak ta jedla tedy. :D A zrovna nedávno jsem dokoukala Toradora, kde se hlavní hrdina v kostýmu objevil. Ach jo. Budu muset vybrat něco jiného. :D A na listopad? To mě napadá spojitost s Vánoci. :)

Janey T.
kumla
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
1. 10. 2021 / 10:19:10 (před 3 roky)
off

Haha, právě jsem se dodívala na poslední díl Good Trouble, kde byly postavy v kostýmu. Tak mám až trapně snadno splněno 👍💪.

Kumla
Zetha
Redaktor | Cool level: 44 | Captain Hammer
1. 10. 2021 / 11:25:20 (před 3 roky)
off

Počítají se i superhrdinské kostýmy? :D

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
1. 10. 2021 / 11:41:58 (před 3 roky)
on
Zetha napsal(a):

Počítají se i superhrdinské kostýmy? :D

Pokud se Flash převlékne za Supergirl, tak jo, pokud se Barry oblékne za Flashe, tak ne :D

LuciaG
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
1. 10. 2021 / 12:22:49 (před 3 roky)
off

Na túto tému je najlepšie si nájsť nejaký komediálny seriál. Tí majú Halloweensku epizódu v každej sérii. Modern Family ich má legendárne, určite Friends, The Simpsons a mnohé ďalšie. Keďže tieto mám pozreté, tak som si našla Brooklyn Nine-Nine.

AislinK
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
1. 10. 2021 / 12:50:24 (před 3 roky)
off

Hmm, zatím mi chybí do výzvy z aktuálně vydaných zadání (včetně dnešního) jen 2 kousky, takže si myslím, že budu prostě vesele koukat na seriály a určitě se dřív nebo později nějaký ten kostým někde objeví. Popřípadě si počkám na článek s doporučením. Každopádně při nejhorším ještě přežiju pár dílů modern family... Já jsem to rozkoukala kvůli dílu u moře/ při dovolené, ale to jsem si naštěstí v mezičase splnila jinde, takže jsem na to v úlevou přestala koukat.

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
1. 10. 2021 / 16:50:58 (před 3 roky)
off

Boha jeho, kde tohle já zas budu lovit...

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
andromache
1. 10. 2021 / 16:53:57 (před 3 roky)
off

Ale napadá mě, jestli se do toho počítají i epizody, kde se postava vydává za někoho jiného...

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
arthurcz
VIP | Cool level: 23 | Denholm
1. 10. 2021 / 16:55:50 (před 3 roky)
off

Tak něco přijde, ještě jsem nezačal koukat na letoční Legendy a tam se většinou kostýmuje v každém díle.

jesmot
Redaktor | Cool level: 56 | Richard Castle
1. 10. 2021 / 19:39:12 (před 3 roky)
off
andromache napsal(a):

Boha jeho, kde tohle já zas budu lovit...

Škoda, že už máme dávno odškrtlého celého Scorpiona, co? =D

andromache
1. 10. 2021 / 19:45:59 (před 3 roky)
off
jesmot napsal(a):

Škoda, že už máme dávno odškrtlého celého Scorpiona, co? =D

Co s tím má Scorpion společného O_o? Mě spíš štve, že vím o několika Xena dílech, které by tam hezky pásly :D.

AdaW
Dlouholetý uživatel | Cool level: 44 | Captain Hammer
1. 10. 2021 / 20:37:13 (před 3 roky)
off

Zrovna mám rozkoukané Community a jsem si poměrně dost jistá, že je přede mnou další halloweenská epizoda, takže tam v kostýmech určitě budou. :D Pohoda...

jesmot
Redaktor | Cool level: 56 | Richard Castle
1. 10. 2021 / 21:38:14 (před 3 roky)
off
andromache napsal(a):

Co s tím má Scorpion společného O_o?

Tak třeba díl Super Fun Guys, ale i obecně Sylvester.

andromache
1. 10. 2021 / 21:48:28 (před 3 roky)
off
jesmot napsal(a):

Tak třeba díl Super Fun Guys, ale i obecně Sylvester.

A no jo vlastně :-). Ale napadá mě, že Legendy na sobě taky mají každou chvíli nějaký kostým a páč mám skluz, tak je asi jasné, co tam půjde :-).

Deaneira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
2. 10. 2021 / 08:08:15 (před 3 roky)
off
andromache napsal(a):

A no jo vlastně :-). Ale napadá mě, že Legendy na sobě taky mají každou chvíli nějaký kostým a páč mám skluz, tak je asi jasné, co tam půjde :-).

No tak že bych se k legendam na nějaký ten díl vrátila? No uvidíme, já mám výběr trochu omezený komedie nesleduju prakticky vůbec 😂 a kdy byli jinde už mám zkouknuto

andromache
2. 10. 2021 / 11:08:56 (před 3 roky)
off
Deaneira napsal(a):

No tak že bych se k legendam na nějaký ten díl vrátila? No uvidíme, já mám výběr trochu omezený komedie nesleduju prakticky vůbec 😂 a kdy byli jinde už mám zkouknuto

Tak o mě je myslím moc dobře známo že sitcomy všeho druhu (až na pár čestných vyjímek) vyloženě nesnáším :-). Takže mě tady budou muset Legendy fakt zachránit :-D.

Mr.Ripley
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
2. 10. 2021 / 14:50:59 (před 3 roky)
off

Ve své podstatě libovolná epozoda z frančízy RuPaul's Drag Race :D

Mr.Ripley
libor42
Dlouholetý uživatel | Cool level: 23 | Denholm
2. 10. 2021 / 15:06:57 (před 3 roky)
off

N o a počítá se, když policista pracuje v přestrojení? třeba za studenta? To už se asi nedá nazvat kostýmem, že?

Litocha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 50 | František 'Ozzák' Pacovský
2. 10. 2021 / 15:21:16 (před 3 roky)
off
Deaneira napsal(a):

No uvidíme, já mám výběr trochu omezený komedie nesleduju prakticky vůbec 😂

To jsme na tom dost podobně. Sice jsem si nechala v záloze jeden halloweenský a jeden vánoční díl Scorpiona, ale to bych zase musela hledat ten zatrápený Valentýn, takže žádná velká pomoc.

Ale napadlo mě: počítá se Klinger? Všechny díly Mashe jsem stoprocentně neviděla a je to jedna z mála komedií, co snesu.

janulam11
VIP | Cool level: 18 | Kocour
2. 10. 2021 / 15:58:24 (před 3 roky)
off

Zrovna jsem se pustila do Leverage: Redemption, to by myslím taky šlo.