No, to jsem byla vedle jak ta jedla tedy. :D A zrovna nedávno jsem dokoukala Toradora, kde se hlavní hrdina v kostýmu objevil. Ach jo. Budu muset vybrat něco jiného. :D A na listopad? To mě napadá spojitost s Vánoci. :)
Haha, právě jsem se dodívala na poslední díl Good Trouble, kde byly postavy v kostýmu. Tak mám až trapně snadno splněno 👍💪.
Počítají se i superhrdinské kostýmy? :D
Zetha napsal(a):
Počítají se i superhrdinské kostýmy? :D
Pokud se Flash převlékne za Supergirl, tak jo, pokud se Barry oblékne za Flashe, tak ne :D
Na túto tému je najlepšie si nájsť nejaký komediálny seriál. Tí majú Halloweensku epizódu v každej sérii. Modern Family ich má legendárne, určite Friends, The Simpsons a mnohé ďalšie. Keďže tieto mám pozreté, tak som si našla Brooklyn Nine-Nine.
Hmm, zatím mi chybí do výzvy z aktuálně vydaných zadání (včetně dnešního) jen 2 kousky, takže si myslím, že budu prostě vesele koukat na seriály a určitě se dřív nebo později nějaký ten kostým někde objeví. Popřípadě si počkám na článek s doporučením. Každopádně při nejhorším ještě přežiju pár dílů modern family... Já jsem to rozkoukala kvůli dílu u moře/ při dovolené, ale to jsem si naštěstí v mezičase splnila jinde, takže jsem na to v úlevou přestala koukat.
Boha jeho, kde tohle já zas budu lovit...
Ale napadá mě, jestli se do toho počítají i epizody, kde se postava vydává za někoho jiného...
Tak něco přijde, ještě jsem nezačal koukat na letoční Legendy a tam se většinou kostýmuje v každém díle.
andromache napsal(a):
Boha jeho, kde tohle já zas budu lovit...
Škoda, že už máme dávno odškrtlého celého Scorpiona, co? =D
jesmot napsal(a):
Škoda, že už máme dávno odškrtlého celého Scorpiona, co? =D
Co s tím má Scorpion společného O_o? Mě spíš štve, že vím o několika Xena dílech, které by tam hezky pásly :D.
Zrovna mám rozkoukané Community a jsem si poměrně dost jistá, že je přede mnou další halloweenská epizoda, takže tam v kostýmech určitě budou. :D Pohoda...
andromache napsal(a):
Co s tím má Scorpion společného O_o?
Tak třeba díl Super Fun Guys, ale i obecně Sylvester.
jesmot napsal(a):
Tak třeba díl Super Fun Guys, ale i obecně Sylvester.
A no jo vlastně :-). Ale napadá mě, že Legendy na sobě taky mají každou chvíli nějaký kostým a páč mám skluz, tak je asi jasné, co tam půjde :-).
andromache napsal(a):
A no jo vlastně :-). Ale napadá mě, že Legendy na sobě taky mají každou chvíli nějaký kostým a páč mám skluz, tak je asi jasné, co tam půjde :-).
No tak že bych se k legendam na nějaký ten díl vrátila? No uvidíme, já mám výběr trochu omezený komedie nesleduju prakticky vůbec 😂 a kdy byli jinde už mám zkouknuto
Deaneira napsal(a):
No tak že bych se k legendam na nějaký ten díl vrátila? No uvidíme, já mám výběr trochu omezený komedie nesleduju prakticky vůbec 😂 a kdy byli jinde už mám zkouknuto
Tak o mě je myslím moc dobře známo že sitcomy všeho druhu (až na pár čestných vyjímek) vyloženě nesnáším :-). Takže mě tady budou muset Legendy fakt zachránit :-D.
Ve své podstatě libovolná epozoda z frančízy RuPaul's Drag Race :D
N o a počítá se, když policista pracuje v přestrojení? třeba za studenta? To už se asi nedá nazvat kostýmem, že?
Deaneira napsal(a):
No uvidíme, já mám výběr trochu omezený komedie nesleduju prakticky vůbec 😂
To jsme na tom dost podobně. Sice jsem si nechala v záloze jeden halloweenský a jeden vánoční díl Scorpiona, ale to bych zase musela hledat ten zatrápený Valentýn, takže žádná velká pomoc.
Ale napadlo mě: počítá se Klinger? Všechny díly Mashe jsem stoprocentně neviděla a je to jedna z mála komedií, co snesu.
Zrovna jsem se pustila do Leverage: Redemption, to by myslím taky šlo.