Nejvíc mě překvapila Katey Sagal ta se změnila celkem dost, ale nejvíc na tom asi udělali ty vlasy
V obou rolích jsem viděla Holly Marii Combs a Iana Somerhaldera. :)
Tyto herce moc neznám, ale překvapila mě také Katey Sagal, nevěděla jsem to, že je to ta samá herečka. Ty vlasy udělali hodně moc.
Panejo, všechny ty herce znám i jsem viděla v těch samých seriálech...Eliza no samozřejmě, ta ty role ráda střídá, holka jedna. Jinak jsem ráda, že jste si na mojí favoritku vzpomněli:DD
Posílám základ na další článek...Jonathan Rhys Meyers hvězda The Tudors nyní hraje v Dracula, Natalie Dormer taktéž z The Tudors teď válí v Game of thrones. Amanda Taping minulý rok hrála taky v Supernatural, Connie Britton předloni v American horror story. Zachary Quinto jako Sylar z Hoeroes a Oliver Thredson z AHS. A už mě napadá jenom Silas Weir Mitchell Neilson, který hraje v Grimmovi Monroea a hrál v My name is Earl a Prison break. :-D
Calamitatis napsal(a):
Posílám základ na další článek...Jonathan Rhys Meyers hvězda The Tudors nyní hraje v Dracula, Natalie Dormer taktéž z The Tudors teď válí v Game of thrones. Amanda Taping minulý rok hrála taky v Supernatural, Connie Britton předloni v American horror story. Zachary Quinto jako Sylar z Hoeroes a Oliver Thredson z AHS. A už mě napadá jenom Silas Weir Mitchell Neilson, který hraje v Grimmovi Monroea a hrál v My name is Earl a Prison break. :-D
Mne to príde zbytočné písať nový fotočlánok. Veď niektorí herci sa tam objavili ako vedľajšie postavy. Myslel som že ten fotočlánok sa zameriava na hercov a herečky ktoré mali svoj vlastný seriál a po skončení sa upísali inému kde boli za hlavnú postavu (Michael C. Hall a pod.)
Stejně většina z nich jsou "herci jedné role", u Holly Marie Combs mi to nikdy neodpáře... Vždycky pro mě byla a s největší pravděpodobností bude "jenom ta z Čarodějek"...
Calamitatis napsal(a):
Jonathan Rhys Meyers hvězda The Tudors nyní hraje v Dracula
to je trošku narychlo, ne? po jednom dílu nemůžeme říct, že si ho lidi jako draculu budou za rok pamatovat. např. al z krok za krokem taky měla hlavní roli ještě v jednom seriálu, valentine se, myslím, jmenoval. zná ho vůbec někdo?
sice jsem ženatého se závazky nikdy moc nemusela, ale tak znám herce odtamtud. onehdy jsem začala sledovat sons of anarchy a teda nepoznala jsem ani náhodou, že je to peggy. hmm... zkouším si vybavit ještě někoho, ale popravdě už vůbec nevím, kdo byl v těch předchozích a kdo ne.
já ani netušila o jejich druhých roličkách,no tak asi nejsem pořádná fanynka
Díky za hezký článek! Moc ráda jsem za zařazení Michaela Emersona a Roberta Carlyla. Ještě by se hodila Amanda Tapping z SG-1 a Sanctuary. Ale výběr byl super, o spoustě herců jsem nevěděla, že hráli i v "tom druhém". :-)
Clear napsal(a):
Díky za hezký článek! Moc ráda jsem za zařazení Michaela Emersona a Roberta Carlyla. Ještě by se hodila Amanda Tapping z SG-1 a Sanctuary. Ale výběr byl super, o spoustě herců jsem nevěděla, že hráli i v "tom druhém". :-)
Není zač :) Amanda je už tady :) https://www.serialzone.cz/clanek/1297-dve-a-vice-herci-kterym-jedna-role-nestaci-2-dil/#12
Tyhle články mě prostě baví, díky za ně :) A určitě mi tam ještě pár lidí chybí:
Simon Baker (The mentalist, The Guardian)
Tiffani Thiessen (White Collar, Beverly Hills 90210)
Jewel Staite (Firefly, Stargate: Atlantis)
Emilie de Ravin (Lost, Once upon a time)
Kristin Kreuk (Smallville, Beauty and the Beast)
Jensen Ackles (Supernatural, Smallville)
Michael Weatherly (Dark Angel, NCIS)
Erica Durance (Smallville, Saving Hope)
Ten Neil Patrick Harris mě teda šokoval, o seriálu Doogie Howser, M.D. jsem ještě nikdy neslyšela... Ale fakt se v sobě nedá zapřít :D.
L.e.e.n.e.e napsal(a):
Ten Neil Patrick Harris mě teda šokoval, o seriálu Doogie Howser, M.D. jsem ještě nikdy neslyšela... Ale fakt se v sobě nedá zapřít :D.
ne? já si pamatuju, že když jsem byla malá, tak v hodně seriálech dělali na doogieho howsera vtipy, ale nikdy jsem nevěděla, co za doktora to je. pár let zpátky jsem na to pak náhodou narazila, když jsem něco četla o dr. horriblovi, něco v tom smyslu, že neil neměl problém s hraním doktora, protože už to zná. to už jsem himym znala, tak jsem čuměla jak puk.
no jestli ještě nebyla a bude de ravin, tak nesmíte dát jen lost a ouat, ale taky roswell. jak kdosi napsal, že vidí holly marie combs vždycky jen jako piper, tak já zase tuhle herečku nemůžu přestat vidět jako tess. nehledě na to, jakou naivku a klaďačku ze sebe souká, já mám před sebou jen tu svi_i s blond kudrlinkami jak panenka.
ševča napsal(a):
no jestli ještě nebyla a bude de ravin, tak nesmíte dát jen lost a ouat, ale taky roswell. jak kdosi napsal, že vidí holly marie combs vždycky jen jako piper, tak já zase tuhle herečku nemůžu přestat vidět jako tess. nehledě na to, jakou naivku a klaďačku ze sebe souká, já mám před sebou jen tu svi_i s blond kudrlinkami jak panenka.
Je nachystaná v dalším díle a dala jsem tam tuším i fotku z Roswellu, taky si ji z tama pamatuju :)
Tak nejvíc mě překvapili Katey Sagal a Neil Patrick Harris.(Hlaně tím jak rozkošně vypadal v mládí :D ) Potěšilo mě, že jsem spatřila Holly Marii Combs :)
ragelly napsal(a):
Je nachystaná v dalším díle a dala jsem tam tuším i fotku z Roswellu, taky si ji z tama pamatuju :)
tak to je dobře :).
Vždycky mám radost, když vidím tenhle fotočlánek s mými oblíbenými herci, jak se jim profesně zadaří a nejsou známý převážně jenom jednou rolí. A tak by to mělo být :)
adusqacek napsal(a):
Jensen Ackles (Supernatural, Smallville)
To jo, ten by tam mohl být :) Ale spíš bych u něj krom SN zmínila hlavně Dark Angel, kde půlku seriálu patřil mezi hlavní postavy :)
Jinak jsem ráda, za Elizu v tomto článku, seriály s ní jsem si fakt oblíbila :)
Ještě by to možná chtělo Feliciu Day :D I když pravda, že ta se spíš všude objevuje jako vedlejší postava :)
Trošku mi tu chybí Sarah Michelle Gellar
Kendall Hart- All my Children
Buffy Summers- Buffy, přemožitelka upírů
Siobhan Martin/Bridget Kelly- Ringer
Sydney Roberts-Crazy Ones(i když se to teprve rozjíždí)
ševča napsal(a):
ne? já si pamatuju, že když jsem byla malá, tak v hodně seriálech dělali na doogieho howsera vtipy, ale nikdy jsem nevěděla, co za doktora to je. pár let zpátky jsem na to pak náhodou narazila, když jsem něco četla o dr. horriblovi, něco v tom smyslu, že neil neměl problém s hraním doktora, protože už to zná. to už jsem himym znala, tak jsem čuměla jak puk.
O Doogiem jsem vážně neslyšela ani slovo... Ale aspoň mi sz přichystalo pořádný překvapení, protože jsem koukala jak já nevím co. To byl teda šok :D.
Megan napsal(a):
Trošku mi tu chybí Sarah Michelle Gellar
Kendall Hart- All my Children
Buffy Summers- Buffy, přemožitelka upírů
Siobhan Martin/Bridget Kelly- Ringer
Sydney Roberts-Crazy Ones(i když se to teprve rozjíždí)
ta už byla někdy minule, ne?
ševča napsal(a):
ta už byla někdy minule, ne?
Já si ted nejsem jistá, projížděla jsem část 2 a 1, ale neviděla jsem jí tam...možná jsem jí přehlédla.
Megan napsal(a):
Já si ted nejsem jistá, projížděla jsem část 2 a 1, ale neviděla jsem jí tam...možná jsem jí přehlédla.
Ne není tam.
Já bych do dalšího kola zařadila Blaira Redforda - The Lying Game x Switched at Birth a Roberta Sheehana - Misfits x Love/Hate
A jsem ráda, že v tomhle díle je můj drahoušek Ian :)
petruska.77 napsal(a):
Já bych do dalšího kola zařadila Blaira Redforda - The Lying Game x Switched at Birth
lying game ani nedostalo 2. řadu a ve switched at birth se neobjevil ani nijak často. každý herec, který nemá úspěch s jedním seriálem, to pravděpodobně zkusí někde jinde. to neznamená, že si ho v těch rolích hned každý pamatuje.
ale napadl mě úplně opačný článek. o hercích, kteří před 10 lety (třeba) byli hrozně slavní, každý je znal, topili se v prachách, mohli si práce vybírat, ale jejich seriál či jenom postava skončila a od té doby po nich pes neštěkl.
ševča napsal(a):
ale napadl mě úplně opačný článek. o hercích, kteří před 10 lety (třeba) byli hrozně slavní, každý je znal, topili se v prachách, mohli si práce vybírat, ale jejich seriál či jenom postava skončila a od té doby po nich pes neštěkl.
to je dobrý nápad ;) Okamžitě mě napadl Tom Welling, protože ten má jenom Clarka Kenta ze Smallville, jinak nic...
Když tam je Katey Sagal, tak by tam asi měl být i Ed O'Neill (Married... with Children - Modern Family).
A dále třeba:
Charle Sheen (Spin City - TAAHM - Anger Management)
Tom Bosley (Happy Days - Murder, She wrote - Father Dowling Mysteries)
David Hasselhoff (Knight Rider - Baywatch)
Tony Shalhoub (Wings - Monk)
Thomas Gibson (Chicago Hope - Dharma & Greg - Criminal Minds)
Julianna Margulies (ER - The Good Wife)
Tim Allen (Home Improvement - Last Man Standing)
Bryan Cranston (Malcolm in the Middle - Breaking Bad)
William Shatner (Star Trek TOS - T.J. Hooker - Boston Legal - $#*! My Dad Says)
Ted Danson (Cheers - Becker - CSI)
Kelsey Grammer (Cheers - Frasier)
L.e.e.n.e.e napsal(a):
já o něm slyšela jen v TBBT :D
BasarMilesTeg napsal(a):
Když tam je Katey Sagal, tak by tam asi měl být i Ed O'Neill (Married... with Children - Modern Family).
Ten byl tuším minule ve druhém dílu jestli se nepletu
vejdelkova.jana napsal(a):
já o něm slyšela jen v TBBT :D
NPH byl v teorii? V jakým díle? :D
L.e.e.n.e.e napsal(a):
NPH byl v teorii? V jakým díle? :D
já myslím, že tady jde o zmínku doogie howsera.
ševča napsal(a):
já myslím, že tady jde o zmínku doogie howsera.
jo takhle :D
Tak to som sa pobavil na NPH a Johnym Galeckim, super...