Diskuze k článku Dvě a více: Herci, kterým jedna role nestačí (3. díl)
Perseus212
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
27. 10. 2013 / 12:11:40 (před 11 roky)
off

Nejvíc mě překvapila Katey Sagal ta se změnila celkem dost, ale nejvíc na tom asi udělali ty vlasy

Leslie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
27. 10. 2013 / 12:18:25 (před 11 roky)
off

V obou rolích jsem viděla Holly Marii Combs a Iana Somerhaldera. :)

TerushQaH
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
27. 10. 2013 / 12:26:05 (před 11 roky)
off

Tyto herce moc neznám, ale překvapila mě také Katey Sagal, nevěděla jsem to, že je to ta samá herečka. Ty vlasy udělali hodně moc.

Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
27. 10. 2013 / 12:27:58 (před 11 roky)
off

Panejo, všechny ty herce znám i jsem viděla v těch samých seriálech...Eliza no samozřejmě, ta ty role ráda střídá, holka jedna. Jinak jsem ráda, že jste si na mojí favoritku vzpomněli:DD

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
Editováno: 1x | Naposledy: 27. 10. 2013 / 12:28:36
Calamitatis
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
27. 10. 2013 / 12:57:10 (před 11 roky)
off

Posílám základ na další článek...Jonathan Rhys Meyers hvězda The Tudors nyní hraje v Dracula, Natalie Dormer taktéž z The Tudors teď válí v Game of thrones. Amanda Taping minulý rok hrála taky v Supernatural, Connie Britton předloni v American horror story. Zachary Quinto jako Sylar z Hoeroes a Oliver Thredson z AHS. A už mě napadá jenom Silas Weir Mitchell Neilson, který hraje v Grimmovi Monroea a hrál v My name is Earl a Prison break. :-D

Editováno: 1x | Naposledy: 27. 10. 2013 / 13:14:21
Ondrej Onďo Uhliarik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
27. 10. 2013 / 13:24:28 (před 11 roky)
off
Calamitatis napsal(a):

Posílám základ na další článek...Jonathan Rhys Meyers hvězda The Tudors nyní hraje v Dracula, Natalie Dormer taktéž z The Tudors teď válí v Game of thrones. Amanda Taping minulý rok hrála taky v Supernatural, Connie Britton předloni v American horror story. Zachary Quinto jako Sylar z Hoeroes a Oliver Thredson z AHS. A už mě napadá jenom Silas Weir Mitchell Neilson, který hraje v Grimmovi Monroea a hrál v My name is Earl a Prison break. :-D

Mne to príde zbytočné písať nový fotočlánok. Veď niektorí herci sa tam objavili ako vedľajšie postavy. Myslel som že ten fotočlánok sa zameriava na hercov a herečky ktoré mali svoj vlastný seriál a po skončení sa upísali inému kde boli za hlavnú postavu (Michael C. Hall a pod.)

Leeslie
Uživatel od první verze | Cool level: 1 | Luke Dunphy
27. 10. 2013 / 14:36:13 (před 11 roky)
off

Stejně většina z nich jsou "herci jedné role", u Holly Marie Combs mi to nikdy neodpáře... Vždycky pro mě byla a s největší pravděpodobností bude "jenom ta z Čarodějek"...

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
27. 10. 2013 / 15:47:13 (před 11 roky)
off
Calamitatis napsal(a):

Jonathan Rhys Meyers hvězda The Tudors nyní hraje v Dracula

to je trošku narychlo, ne? po jednom dílu nemůžeme říct, že si ho lidi jako draculu budou za rok pamatovat. např. al z krok za krokem taky měla hlavní roli ještě v jednom seriálu, valentine se, myslím, jmenoval. zná ho vůbec někdo?

sice jsem ženatého se závazky nikdy moc nemusela, ale tak znám herce odtamtud. onehdy jsem začala sledovat sons of anarchy a teda nepoznala jsem ani náhodou, že je to peggy. hmm... zkouším si vybavit ještě někoho, ale popravdě už vůbec nevím, kdo byl v těch předchozích a kdo ne.

Veronika.4444
Dlouholetý uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
27. 10. 2013 / 16:13:31 (před 11 roky)
off

já ani netušila o jejich druhých roličkách,no tak asi nejsem pořádná fanynka

Clear
Redaktor | Cool level: 53 | Roy
27. 10. 2013 / 17:16:33 (před 11 roky)
off

Díky za hezký článek! Moc ráda jsem za zařazení Michaela Emersona a Roberta Carlyla. Ještě by se hodila Amanda Tapping z SG-1 a Sanctuary. Ale výběr byl super, o spoustě herců jsem nevěděla, že hráli i v "tom druhém". :-)

Seriálový maniak, překladatelka a velká fanynka sci-fi seriálů. Překládám seriály: Suits, Homeland, The Strain, The Americans a další. Působím na stránce neXtWeek.cz.
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
27. 10. 2013 / 17:20:10 (před 11 roky)
on
Clear napsal(a):

Díky za hezký článek! Moc ráda jsem za zařazení Michaela Emersona a Roberta Carlyla. Ještě by se hodila Amanda Tapping z SG-1 a Sanctuary. Ale výběr byl super, o spoustě herců jsem nevěděla, že hráli i v "tom druhém". :-)

Není zač :) Amanda je už tady :) https://www.serialzone.cz/clanek/1297-dve-a-vice-herci-kterym-jedna-role-nestaci-2-dil/#12

AdaW
Dlouholetý uživatel | Cool level: 44 | Captain Hammer
27. 10. 2013 / 17:57:06 (před 11 roky)
off

Tyhle články mě prostě baví, díky za ně :) A určitě mi tam ještě pár lidí chybí:
Simon Baker (The mentalist, The Guardian)
Tiffani Thiessen (White Collar, Beverly Hills 90210)
Jewel Staite (Firefly, Stargate: Atlantis)
Emilie de Ravin (Lost, Once upon a time)
Kristin Kreuk (Smallville, Beauty and the Beast)
Jensen Ackles (Supernatural, Smallville)
Michael Weatherly (Dark Angel, NCIS)
Erica Durance (Smallville, Saving Hope)

Editováno: 2x | Naposledy: 27. 10. 2013 / 18:01:54
Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
27. 10. 2013 / 18:07:47 (před 11 roky)
off

Ten Neil Patrick Harris mě teda šokoval, o seriálu Doogie Howser, M.D. jsem ještě nikdy neslyšela... Ale fakt se v sobě nedá zapřít :D.

Exredaktorka
27. 10. 2013 / 18:28:36 (před 11 roky)
off
L.e.e.n.e.e napsal(a):

Ten Neil Patrick Harris mě teda šokoval, o seriálu Doogie Howser, M.D. jsem ještě nikdy neslyšela... Ale fakt se v sobě nedá zapřít :D.

ne? já si pamatuju, že když jsem byla malá, tak v hodně seriálech dělali na doogieho howsera vtipy, ale nikdy jsem nevěděla, co za doktora to je. pár let zpátky jsem na to pak náhodou narazila, když jsem něco četla o dr. horriblovi, něco v tom smyslu, že neil neměl problém s hraním doktora, protože už to zná. to už jsem himym znala, tak jsem čuměla jak puk.

no jestli ještě nebyla a bude de ravin, tak nesmíte dát jen lost a ouat, ale taky roswell. jak kdosi napsal, že vidí holly marie combs vždycky jen jako piper, tak já zase tuhle herečku nemůžu přestat vidět jako tess. nehledě na to, jakou naivku a klaďačku ze sebe souká, já mám před sebou jen tu svi_i s blond kudrlinkami jak panenka.

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
27. 10. 2013 / 18:37:00 (před 11 roky)
on
ševča napsal(a):

no jestli ještě nebyla a bude de ravin, tak nesmíte dát jen lost a ouat, ale taky roswell. jak kdosi napsal, že vidí holly marie combs vždycky jen jako piper, tak já zase tuhle herečku nemůžu přestat vidět jako tess. nehledě na to, jakou naivku a klaďačku ze sebe souká, já mám před sebou jen tu svi_i s blond kudrlinkami jak panenka.

Je nachystaná v dalším díle a dala jsem tam tuším i fotku z Roswellu, taky si ji z tama pamatuju :)

LenkaTalaskova
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
27. 10. 2013 / 19:07:03 (před 11 roky)
off

Tak nejvíc mě překvapili Katey Sagal a Neil Patrick Harris.(Hlaně tím jak rozkošně vypadal v mládí :D ) Potěšilo mě, že jsem spatřila Holly Marii Combs :)

LenkaTalaskova SMG lover
Exredaktorka
27. 10. 2013 / 21:18:40 (před 11 roky)
off
ragelly napsal(a):

Je nachystaná v dalším díle a dala jsem tam tuším i fotku z Roswellu, taky si ji z tama pamatuju :)

tak to je dobře :).

Crazy-Nut*
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
27. 10. 2013 / 23:09:10 (před 11 roky)
off

Vždycky mám radost, když vidím tenhle fotočlánek s mými oblíbenými herci, jak se jim profesně zadaří a nejsou známý převážně jenom jednou rolí. A tak by to mělo být :)

Milovnice seriálů <3
Janna7
Uživatel od první verze | Cool level: 21 | Phil Dunphy
28. 10. 2013 / 11:33:42 (před 11 roky)
off
adusqacek napsal(a):

Jensen Ackles (Supernatural, Smallville)

To jo, ten by tam mohl být :) Ale spíš bych u něj krom SN zmínila hlavně Dark Angel, kde půlku seriálu patřil mezi hlavní postavy :)

Jinak jsem ráda, za Elizu v tomto článku, seriály s ní jsem si fakt oblíbila :)
Ještě by to možná chtělo Feliciu Day :D I když pravda, že ta se spíš všude objevuje jako vedlejší postava :)

Editováno: 1x | Naposledy: 28. 10. 2013 / 11:36:33
Římanka
28. 10. 2013 / 11:50:32 (před 11 roky)
off

Trošku mi tu chybí Sarah Michelle Gellar
Kendall Hart- All my Children
Buffy Summers- Buffy, přemožitelka upírů
Siobhan Martin/Bridget Kelly- Ringer
Sydney Roberts-Crazy Ones(i když se to teprve rozjíždí)

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
Drunk_Queen
28. 10. 2013 / 12:05:35 (před 11 roky)
off
ševča napsal(a):

ne? já si pamatuju, že když jsem byla malá, tak v hodně seriálech dělali na doogieho howsera vtipy, ale nikdy jsem nevěděla, co za doktora to je. pár let zpátky jsem na to pak náhodou narazila, když jsem něco četla o dr. horriblovi, něco v tom smyslu, že neil neměl problém s hraním doktora, protože už to zná. to už jsem himym znala, tak jsem čuměla jak puk.

O Doogiem jsem vážně neslyšela ani slovo... Ale aspoň mi sz přichystalo pořádný překvapení, protože jsem koukala jak já nevím co. To byl teda šok :D.

Exredaktorka
28. 10. 2013 / 12:29:41 (před 11 roky)
off
Megan napsal(a):

Trošku mi tu chybí Sarah Michelle Gellar
Kendall Hart- All my Children
Buffy Summers- Buffy, přemožitelka upírů
Siobhan Martin/Bridget Kelly- Ringer
Sydney Roberts-Crazy Ones(i když se to teprve rozjíždí)

ta už byla někdy minule, ne?

Římanka
28. 10. 2013 / 12:32:22 (před 11 roky)
off
ševča napsal(a):

ta už byla někdy minule, ne?

Já si ted nejsem jistá, projížděla jsem část 2 a 1, ale neviděla jsem jí tam...možná jsem jí přehlédla.

Římanka
28. 10. 2013 / 12:57:52 (před 11 roky)
off
Megan napsal(a):

Já si ted nejsem jistá, projížděla jsem část 2 a 1, ale neviděla jsem jí tam...možná jsem jí přehlédla.

Ne není tam.

petruska.77
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
28. 10. 2013 / 13:47:23 (před 11 roky)
off

Já bych do dalšího kola zařadila Blaira Redforda - The Lying Game x Switched at Birth a Roberta Sheehana - Misfits x Love/Hate
A jsem ráda, že v tomhle díle je můj drahoušek Ian :)

Exredaktorka
29. 10. 2013 / 08:41:28 (před 11 roky)
off
petruska.77 napsal(a):

Já bych do dalšího kola zařadila Blaira Redforda - The Lying Game x Switched at Birth

lying game ani nedostalo 2. řadu a ve switched at birth se neobjevil ani nijak často. každý herec, který nemá úspěch s jedním seriálem, to pravděpodobně zkusí někde jinde. to neznamená, že si ho v těch rolích hned každý pamatuje.

ale napadl mě úplně opačný článek. o hercích, kteří před 10 lety (třeba) byli hrozně slavní, každý je znal, topili se v prachách, mohli si práce vybírat, ale jejich seriál či jenom postava skončila a od té doby po nich pes neštěkl.

AdaW
Dlouholetý uživatel | Cool level: 44 | Captain Hammer
29. 10. 2013 / 10:39:24 (před 11 roky)
off
ševča napsal(a):

ale napadl mě úplně opačný článek. o hercích, kteří před 10 lety (třeba) byli hrozně slavní, každý je znal, topili se v prachách, mohli si práce vybírat, ale jejich seriál či jenom postava skončila a od té doby po nich pes neštěkl.

to je dobrý nápad ;) Okamžitě mě napadl Tom Welling, protože ten má jenom Clarka Kenta ze Smallville, jinak nic...

BasarMilesTeg
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
29. 10. 2013 / 13:49:37 (před 11 roky)
off

Když tam je Katey Sagal, tak by tam asi měl být i Ed O'Neill (Married... with Children - Modern Family).

A dále třeba:
Charle Sheen (Spin City - TAAHM - Anger Management)
Tom Bosley (Happy Days - Murder, She wrote - Father Dowling Mysteries)
David Hasselhoff (Knight Rider - Baywatch)
Tony Shalhoub (Wings - Monk)
Thomas Gibson (Chicago Hope - Dharma & Greg - Criminal Minds)
Julianna Margulies (ER - The Good Wife)
Tim Allen (Home Improvement - Last Man Standing)
Bryan Cranston (Malcolm in the Middle - Breaking Bad)
William Shatner (Star Trek TOS - T.J. Hooker - Boston Legal - $#*! My Dad Says)
Ted Danson (Cheers - Becker - CSI)
Kelsey Grammer (Cheers - Frasier)

"A tak se od sebe odloučili, kmet a muž, smějíce se, jako se smějí dva chlapci.Ale když Zarathustra byl samoten, promluvil takto k srdci svému: "Což je to možné! Tento stařičký světec ještě ani nezaslechl v svém lese, že bůh jest mrtev!"Friedrich N.
vejdelkova.jana
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
29. 10. 2013 / 17:47:58 (před 11 roky)
off
L.e.e.n.e.e napsal(a):

já o něm slyšela jen v TBBT :D

Přátelé jsou prostě nejlepší! ♥
beavis
Uživatel od první verze | Cool level: 32 | Debra Morgan
29. 10. 2013 / 23:05:33 (před 11 roky)
off
BasarMilesTeg napsal(a):

Když tam je Katey Sagal, tak by tam asi měl být i Ed O'Neill (Married... with Children - Modern Family).

Ten byl tuším minule ve druhém dílu jestli se nepletu

Drunk_Queen
6. 11. 2013 / 07:35:12 (před 11 roky)
off
vejdelkova.jana napsal(a):

já o něm slyšela jen v TBBT :D

NPH byl v teorii? V jakým díle? :D

Exredaktorka
6. 11. 2013 / 09:24:50 (před 11 roky)
off
L.e.e.n.e.e napsal(a):

NPH byl v teorii? V jakým díle? :D

já myslím, že tady jde o zmínku doogie howsera.

Drunk_Queen
6. 11. 2013 / 18:41:18 (před 11 roky)
off
ševča napsal(a):

já myslím, že tady jde o zmínku doogie howsera.

jo takhle :D

Koldik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
28. 11. 2016 / 10:56:32 (před 7 roky)
off

Tak to som sa pobavil na NPH a Johnym Galeckim, super...