Diskuze k článku Star Wars seriál na ABC? Jednáme o tom, říká její ředitel
misulka78
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
11. 1. 2013 / 20:22:24 (před 11 roky)
off

Co všechno si ABC vymyslí, to snad ani není možný :D

Mišulka78. Fanatik, fanoušek, divák. Sakra. To zní divně.
StanleyMK
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
11. 1. 2013 / 21:29:50 (před 11 roky)
off

Ta zmínka o cestování v čase mě poměrně hodně vyděsila o_O

Salem
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
11. 1. 2013 / 21:37:03 (před 11 roky)
off
StanleyMK napsal(a):

třeba to bude že hned hlavní postava pujde do Old republic

Go GOATS
Seraphine313
Autor článku | Cool level: 88 | Fox Mulder
11. 1. 2013 / 22:09:34 (před 11 roky)
on
StanleyMK napsal(a):

podle dostupných zdrojů by mělo jít o skupinu pirátů, kteří cestování v čase ovládají pomocí Síly. Měli by takhle cestovat do období nové trilogie (prequelu) a snažit se zastavit Vadera nebo jeho zrození/dospívání.

And when my time is up, have I done enough?
StanleyMK
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
12. 1. 2013 / 09:25:16 (před 11 roky)
off
Seraphine313 napsal(a):

podle dostupných zdrojů by mělo jít o skupinu pirátů, kteří cestování v čase ovládají pomocí Síly. Měli by takhle cestovat do období nové trilogie (prequelu) a snažit se zastavit Vadera nebo jeho zrození/dospívání.

To jako opravdu? Nic pitomnějšího si snad ani představit nedovedu, když už se mi zdá, že se z Clone Wars stává slušný seriál, tak příjdou s takovouhle p*čovinou? Ale tak pořád je ještě dost brzo, třeba z toho nakonec vzejde něco dobrýho.

Seraphine313
12. 1. 2013 / 11:40:55 (před 11 roky)
on
StanleyMK napsal(a):

To jako opravdu? Nic pitomnějšího si snad ani představit nedovedu, když už se mi zdá, že se z Clone Wars stává slušný seriál, tak příjdou s takovouhle p*čovinou? Ale tak pořád je ještě dost brzo, třeba z toho nakonec vzejde něco dobrýho.

co jsem četl na zahraničních fórech, tak většina fandů je z toho nadšená... mně osobně tohle není proti srsti, myslím si, že by se to téma dalo poměrně dobře zpracovat.

Michellita
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
12. 1. 2013 / 12:13:54 (před 11 roky)
off

Myšlenka cestování časem by mohla vyjít... celkově jsem zvědavá, jestli to vůbec vznikne, protože by to mohlo být hodně povedený :)

Nevada
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
12. 1. 2013 / 20:10:20 (před 11 roky)
off

Proboha, jen ne cestování časem!
Líbilo by se mi, kdyby to bylo opravdu o podsvětí buď ve Staré republice nebo v období mezi trilogiemi. Pašeráci, zloději, nájemní lovci a zabijáci, kteří se občas připletou k něčemu důležitému a jen výjimečně zkříží cestu původním hrdinům. Nebo případně vznik a vzestup odboje po ep. III.

Fundamentalistka, aneb fanynka Písně ledu a ohně, která nenávidí Game of Thrones.
Seraphine313
12. 1. 2013 / 20:33:11 (před 11 roky)
on
Nevada napsal(a):

Proboha, jen ne cestování časem!
Líbilo by se mi, kdyby to bylo opravdu o podsvětí buď ve Staré republice nebo v období mezi trilogiemi. Pašeráci, zloději, nájemní lovci a zabijáci, kteří se občas připletou k něčemu důležitému a jen výjimečně zkříží cestu původním hrdinům. Nebo případně vznik a vzestup odboje po ep. III.

mají být 4 dějové linky a jedna z nich se má na 90 % věnovat Bobu Fettovi...

FifaH009
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
13. 1. 2013 / 02:28:48 (před 11 roky)
off

No vypadá to zajímavě, tak doufám, že se to povede a nebude to propadák. Jediné čeho se bojím, je to cestování časem, to mi k SW moc nesedí.

OlinkaS
Dlouholetý uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
13. 1. 2013 / 21:43:56 (před 11 roky)
off

Vypadá to zajímavě. Může to být buď velký hit a nebo největší propadák... Jestli to dotáhnou do konce, tak uvidíme.

Heimdal
Redaktor | Cool level: 22 | Chandler Bing
13. 1. 2013 / 23:58:47 (před 11 roky)
off
OlinkaS napsal(a):

Vypadá to zajímavě. Může to být buď velký hit a nebo největší propadák... Jestli to dotáhnou do konce, tak uvidíme.

Přesně to si myslím buď to bude hit co tu už dlouho nebyl nebo propadák největšího kalibru . A bojím se že to druhé