Co všechno si ABC vymyslí, to snad ani není možný :D
StanleyMK napsal(a):
Ta zmínka o cestování v čase mě poměrně hodně vyděsila o_O
třeba to bude že hned hlavní postava pujde do Old republic
StanleyMK napsal(a):
Ta zmínka o cestování v čase mě poměrně hodně vyděsila o_O
podle dostupných zdrojů by mělo jít o skupinu pirátů, kteří cestování v čase ovládají pomocí Síly. Měli by takhle cestovat do období nové trilogie (prequelu) a snažit se zastavit Vadera nebo jeho zrození/dospívání.
Seraphine313 napsal(a):
podle dostupných zdrojů by mělo jít o skupinu pirátů, kteří cestování v čase ovládají pomocí Síly. Měli by takhle cestovat do období nové trilogie (prequelu) a snažit se zastavit Vadera nebo jeho zrození/dospívání.
To jako opravdu? Nic pitomnějšího si snad ani představit nedovedu, když už se mi zdá, že se z Clone Wars stává slušný seriál, tak příjdou s takovouhle p*čovinou? Ale tak pořád je ještě dost brzo, třeba z toho nakonec vzejde něco dobrýho.
StanleyMK napsal(a):
To jako opravdu? Nic pitomnějšího si snad ani představit nedovedu, když už se mi zdá, že se z Clone Wars stává slušný seriál, tak příjdou s takovouhle p*čovinou? Ale tak pořád je ještě dost brzo, třeba z toho nakonec vzejde něco dobrýho.
co jsem četl na zahraničních fórech, tak většina fandů je z toho nadšená... mně osobně tohle není proti srsti, myslím si, že by se to téma dalo poměrně dobře zpracovat.
Myšlenka cestování časem by mohla vyjít... celkově jsem zvědavá, jestli to vůbec vznikne, protože by to mohlo být hodně povedený :)
Proboha, jen ne cestování časem!
Líbilo by se mi, kdyby to bylo opravdu o podsvětí buď ve Staré republice nebo v období mezi trilogiemi. Pašeráci, zloději, nájemní lovci a zabijáci, kteří se občas připletou k něčemu důležitému a jen výjimečně zkříží cestu původním hrdinům. Nebo případně vznik a vzestup odboje po ep. III.
Nevada napsal(a):
Proboha, jen ne cestování časem!
Líbilo by se mi, kdyby to bylo opravdu o podsvětí buď ve Staré republice nebo v období mezi trilogiemi. Pašeráci, zloději, nájemní lovci a zabijáci, kteří se občas připletou k něčemu důležitému a jen výjimečně zkříží cestu původním hrdinům. Nebo případně vznik a vzestup odboje po ep. III.
mají být 4 dějové linky a jedna z nich se má na 90 % věnovat Bobu Fettovi...
No vypadá to zajímavě, tak doufám, že se to povede a nebude to propadák. Jediné čeho se bojím, je to cestování časem, to mi k SW moc nesedí.
Vypadá to zajímavě. Může to být buď velký hit a nebo největší propadák... Jestli to dotáhnou do konce, tak uvidíme.
OlinkaS napsal(a):
Vypadá to zajímavě. Může to být buď velký hit a nebo největší propadák... Jestli to dotáhnou do konce, tak uvidíme.
Přesně to si myslím buď to bude hit co tu už dlouho nebyl nebo propadák největšího kalibru . A bojím se že to druhé