Diskuze k článku Týden v obraze: Superman a Lois, Euphoria, Peacemaker a další
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
9. 1. 2022 / 19:36:52 (před 2 roky)
off

Ach jo, vždycky když vidím toho nového Supermana, mám hodně, ale fakt hodně vražedné myšlenky směrem k CW...

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
9. 1. 2022 / 20:22:39 (před 2 roky)
off
andromache napsal(a):

Ach jo, vždycky když vidím toho nového Supermana, mám hodně, ale fakt hodně vražedné myšlenky směrem k CW...

To už je ale jen kopání do mrtvoly (CW).

Co se týká seriálu Hranica, tak synopse působí dojmem, že někdo na Slovensku viděl polskou Watahu. Mám ale značnou obavu, že když dva dělají totéž...

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
Editováno: 1x | Naposledy: 9. 1. 2022 / 20:26:50
andromache
9. 1. 2022 / 20:25:21 (před 2 roky)
off
_-0-_ napsal(a):

To už je ale jen kopání do mrtvoly (CW).

Nakonec budu ještě ráda, že Supercorp ten konec (i když přiblblý) stihly včas ne?

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
9. 1. 2022 / 20:28:24 (před 2 roky)
off
andromache napsal(a):

Nakonec budu ještě ráda, že Supercorp ten konec (i když přiblblý) stihly včas ne?

Vypadá to tak, pokud nepodceňujeme cenu trademark CW.

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
andromache
9. 1. 2022 / 20:39:20 (před 2 roky)
off
_-0-_ napsal(a):

Vypadá to tak, pokud nepodceňujeme cenu trademark CW.

Myslím, že ne...

ufonka
Uživatel od první verze | Cool level: 20 | Zipper
10. 1. 2022 / 11:58:32 (před 2 roky)
off

Docela se těším na Survivor Česko + Slovensko a zaujalo mě Archive 81.

darbak
Redaktor | Cool level: 18 | Kocour
10. 1. 2022 / 13:09:54 (před 2 roky)
on

Kam zmizely údaje u každého seriálu o tom, kolikátá je to série (pokud nepočítám novinky).

Jinak to promo na ten československý survivor je táák trapný, o co se to snaží? :DD

Obsesivní perfekcionista, co má rád ankety a fotočlánky.
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
10. 1. 2022 / 13:17:23 (před 2 roky)
off
darbak napsal(a):

Kam zmizely údaje u každého seriálu o tom, kolikátá je to série (pokud nepočítám novinky).

Jinak to promo na ten československý survivor je táák trapný, o co se to snaží? :DD

Vrátí se, až tam nebude miliarda seriálů každý týden :D Všechny stanice se naprosto pomátly, každý týden začínají desítky seriálů, takže tvorba fotočlánku je docela časově náročná a snažím se to sobě ulehčit vynecháním snadno dohledatelných údajů :D

IrmaVep
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
10. 1. 2022 / 14:20:39 (před 2 roky)
off

Panebože. Chtěla jsem se podívat na ČS Survivora, ale řekněte mi prosím Vás, že mám jenom vlčí mlhu a ve skutečnosti tam NEVIDÍM Drahokoupila...!

darbak
Redaktor | Cool level: 18 | Kocour
10. 1. 2022 / 14:47:48 (před 2 roky)
on
ragelly napsal(a):

Vrátí se, až tam nebude miliarda seriálů každý týden :D Všechny stanice se naprosto pomátly, každý týden začínají desítky seriálů, takže tvorba fotočlánku je docela časově náročná a snažím se to sobě ulehčit vynecháním snadno dohledatelných údajů :D

V pořádku, napadlo mě že to tak bude :D

IrmaVep napsal(a):

Panebože. Chtěla jsem se podívat na ČS Survivora, ale řekněte mi prosím Vás, že mám jenom vlčí mlhu a ve skutečnosti tam NEVIDÍM Drahokoupila...!

Bohužel vidíš, prý tam mají soutěžit celebrity proti obyč lidem O.o

Obsesivní perfekcionista, co má rád ankety a fotočlánky.
IrmaVep
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
10. 1. 2022 / 16:01:55 (před 2 roky)
off
darbak napsal(a):

Bohužel vidíš, prý tam mají soutěžit celebrity proti obyč lidem O.o

Dekuju za odpoved. Ja se to ani neodvazila overovat... Tak to je pro me konecna, mam na nej uplne averzi, co jsem ho sledovala v Tvari.