Ach jo, vždycky když vidím toho nového Supermana, mám hodně, ale fakt hodně vražedné myšlenky směrem k CW...
andromache napsal(a):
Ach jo, vždycky když vidím toho nového Supermana, mám hodně, ale fakt hodně vražedné myšlenky směrem k CW...
To už je ale jen kopání do mrtvoly (CW).
Co se týká seriálu Hranica, tak synopse působí dojmem, že někdo na Slovensku viděl polskou Watahu. Mám ale značnou obavu, že když dva dělají totéž...
_-0-_ napsal(a):
To už je ale jen kopání do mrtvoly (CW).
Nakonec budu ještě ráda, že Supercorp ten konec (i když přiblblý) stihly včas ne?
andromache napsal(a):
Nakonec budu ještě ráda, že Supercorp ten konec (i když přiblblý) stihly včas ne?
Vypadá to tak, pokud nepodceňujeme cenu trademark CW.
_-0-_ napsal(a):
Vypadá to tak, pokud nepodceňujeme cenu trademark CW.
Myslím, že ne...
Docela se těším na Survivor Česko + Slovensko a zaujalo mě Archive 81.
Kam zmizely údaje u každého seriálu o tom, kolikátá je to série (pokud nepočítám novinky).
Jinak to promo na ten československý survivor je táák trapný, o co se to snaží? :DD
darbak napsal(a):
Kam zmizely údaje u každého seriálu o tom, kolikátá je to série (pokud nepočítám novinky).
Jinak to promo na ten československý survivor je táák trapný, o co se to snaží? :DD
Vrátí se, až tam nebude miliarda seriálů každý týden :D Všechny stanice se naprosto pomátly, každý týden začínají desítky seriálů, takže tvorba fotočlánku je docela časově náročná a snažím se to sobě ulehčit vynecháním snadno dohledatelných údajů :D
Panebože. Chtěla jsem se podívat na ČS Survivora, ale řekněte mi prosím Vás, že mám jenom vlčí mlhu a ve skutečnosti tam NEVIDÍM Drahokoupila...!
ragelly napsal(a):
Vrátí se, až tam nebude miliarda seriálů každý týden :D Všechny stanice se naprosto pomátly, každý týden začínají desítky seriálů, takže tvorba fotočlánku je docela časově náročná a snažím se to sobě ulehčit vynecháním snadno dohledatelných údajů :D
V pořádku, napadlo mě že to tak bude :D
IrmaVep napsal(a):
Panebože. Chtěla jsem se podívat na ČS Survivora, ale řekněte mi prosím Vás, že mám jenom vlčí mlhu a ve skutečnosti tam NEVIDÍM Drahokoupila...!
Bohužel vidíš, prý tam mají soutěžit celebrity proti obyč lidem O.o
darbak napsal(a):
Bohužel vidíš, prý tam mají soutěžit celebrity proti obyč lidem O.o
Dekuju za odpoved. Ja se to ani neodvazila overovat... Tak to je pro me konecna, mam na nej uplne averzi, co jsem ho sledovala v Tvari.