Původně jsem měl záměr na seriál obsahující v názvu název rostliny, protože Duben. Ale když jsem zjistil, že skoro nic nevyhovuje, tak jsem vyměknul, tak doufám, že jste za to rádi. :D
Spojitost s přírodou jsem nakonec nějak vytušila správně. Mám o čem přemýšlet, co dám. :D A jestli si na měsíc květen myslím, že půjde o téma LGBT, tak jste mi tím udělali fakt velikou radost a jestli to bude ono, tak se už moc těším. :)
Aprilova vyzva bude celkom lahka, myslim, ze nebude velky problem najst serial odohravajuci sa vonku v mojom uz aj tak rozsiahlom watchliste 😉
A ohladne majovej vyzvy, tak tipnem mozno pilot serialu, v ktorom sa nachadza aspon jeden LGBT+ par 😉
Tak na dubnovou výzvu se těším.
Ve watchlistu se něco vhodného určitě najde.
Na květen tipuji seriál věující se LGBT postavám.
Květnovou výzvu bych ještě vytunil o to, aby ty páry byly různobarevný. V současné tvorbě by to šlo celkem gut.
Sakra, Wilds jsem si už vyplácala na nezletilce :D. No, snad najdu v té záplavě chci vidět i něco jiného.. A propos, dokumenty by se taky počítaly ne? A jinak za LGBT linku do květnové výzvy jsem ráda. Snad mi Tumblr poradí co tam :D.
Fruiko napsal(a):
Původně jsem měl záměr na seriál obsahující v názvu název rostliny, protože Duben. Ale když jsem zjistil, že skoro nic nevyhovuje, tak jsem vyměknul, tak doufám, že jste za to rádi. :D
Ano, pane Fruiko, jsme rádi, žes vyměknul, protože jinak by to bylo nesplnitelné :D.
Hergot, já věděla že mám počkat než začnu s From :D
Kdo videl Yellowjackets, da se to narovnat do tehle kategorie?