Diskuze k článku Seriálová výzva 2022: Dubnové zadání
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 124 | Spartacus
1. 4. 2022 / 10:02:17 (před 2 roky)
off

Původně jsem měl záměr na seriál obsahující v názvu název rostliny, protože Duben. Ale když jsem zjistil, že skoro nic nevyhovuje, tak jsem vyměknul, tak doufám, že jste za to rádi. :D

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Janey T
Redaktor | Cool level: 21 | Phil Dunphy
1. 4. 2022 / 10:16:53 (před 2 roky)
off

Spojitost s přírodou jsem nakonec nějak vytušila správně. Mám o čem přemýšlet, co dám. :D A jestli si na měsíc květen myslím, že půjde o téma LGBT, tak jste mi tím udělali fakt velikou radost a jestli to bude ono, tak se už moc těším. :)

Janey T.
Petyer
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
1. 4. 2022 / 11:32:25 (před 2 roky)
on

Aprilova vyzva bude celkom lahka, myslim, ze nebude velky problem najst serial odohravajuci sa vonku v mojom uz aj tak rozsiahlom watchliste 😉

A ohladne majovej vyzvy, tak tipnem mozno pilot serialu, v ktorom sa nachadza aspon jeden LGBT+ par 😉

zdenicka
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 23 | Denholm
1. 4. 2022 / 16:23:57 (před 2 roky)
off

Tak na dubnovou výzvu se těším.
Ve watchlistu se něco vhodného určitě najde.

Na květen tipuji seriál věující se LGBT postavám.

"It's a beautiful day to save lives.”
_karel_
Dlouholetý uživatel | Cool level: 70 | Eric Northman
1. 4. 2022 / 16:25:39 (před 2 roky)
off

Květnovou výzvu bych ještě vytunil o to, aby ty páry byly různobarevný. V současné tvorbě by to šlo celkem gut.

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
1. 4. 2022 / 17:01:50 (před 2 roky)
off

Sakra, Wilds jsem si už vyplácala na nezletilce :D. No, snad najdu v té záplavě chci vidět i něco jiného.. A propos, dokumenty by se taky počítaly ne? A jinak za LGBT linku do květnové výzvy jsem ráda. Snad mi Tumblr poradí co tam :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
1. 4. 2022 / 17:03:22 (před 2 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Původně jsem měl záměr na seriál obsahující v názvu název rostliny, protože Duben. Ale když jsem zjistil, že skoro nic nevyhovuje, tak jsem vyměknul, tak doufám, že jste za to rádi. :D

Ano, pane Fruiko, jsme rádi, žes vyměknul, protože jinak by to bylo nesplnitelné :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Evie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
2. 4. 2022 / 11:13:37 (před 2 roky)
off

Hergot, já věděla že mám počkat než začnu s From :D

novoten
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
9. 5. 2022 / 08:25:59 (před 2 roky)
off

Kdo videl Yellowjackets, da se to narovnat do tehle kategorie?

Editováno: 1x | Naposledy: 9. 5. 2022 / 17:20:40