Diskuze k článku Seriálová výzva 2022: Srpnové zadání
Janey T
Redaktor | Cool level: 21 | Phil Dunphy
1. 8. 2022 / 10:19:46 (před 2 roky)
off

Pro srpen volím zemi Polsko. :D Takže volba je jasná. A při nápovědě jsem byla tedy tentokrát mimo :D A září? Taky záhada, ale díky nápovědě mě napadá kde se vyskytne, že se hledá ztracené zvíře či člověk a nebo nějaký leták. :D Nemám páru co by to mohlo být :D

Janey T.
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
1. 8. 2022 / 10:40:13 (před 2 roky)
off
Janey T napsal(a):

Pro srpen volím zemi Polsko. :D Takže volba je jasná. A při nápovědě jsem byla tedy tentokrát mimo :D A září? Taky záhada, ale díky nápovědě mě napadá kde se vyskytne, že se hledá ztracené zvíře či člověk a nebo nějaký leták. :D Nemám páru co by to mohlo být :D

Polsko je tedy lazy volba... :D

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
arthurcz
VIP | Cool level: 23 | Denholm
1. 8. 2022 / 10:43:25 (před 2 roky)
off

Není polsko spíš na sever?

Luisa
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
1. 8. 2022 / 10:49:44 (před 2 roky)
off

To bude lehké splnit :) jen si správně vybrat :D

A pokud se jedná o září? Tak to nvm nvm... ten WANTED plakát mě taky napadl a pak netuším proč, tam vidím ještě účtenku z obchoďáku :D :D :D tak uvidíme s čím se na nás v září vytasí :)

Vím, že nic nevím. Ale to neznamená, že mi to musíte připomínat!!!
Markus07
Redaktor | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
1. 8. 2022 / 11:01:42 (před 2 roky)
off
arthurcz napsal(a):

Záleží na interpretaci. Čistě teoreticky je na východ i Německo... ze Šluknova... :D

Lord Edmund Blackadder
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
1. 8. 2022 / 11:06:58 (před 2 roky)
off

Na srpen jsem se s tím asijským seriálem trefil tak napůl. V září to bude nejspíš plakát laděný do žluta, jak si pamatuju nápovědu pro červený plakát loni... :D

I have a cunning plan...
Janey T
1. 8. 2022 / 11:22:29 (před 2 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Polsko je tedy lazy volba... :D

Pravda, moc lazy. :D Tak si Polsko nechám na jindy. Z Ukrajiny jsem nic neviděla, tak dáme tu. :D Díky za popostrčení slovem lazy a hned brouzdám jinde. :D A z Ukrajiny jsem ještě neviděla, tak proč ne tu :D

Janey T.
Janey T
1. 8. 2022 / 11:23:34 (před 2 roky)
off
arthurcz napsal(a):

Je to možné, že je to spíše sever. :D Zeměpis není můj kamarád. :D Už i mám změnu státu. :D

Janey T.
IP Freely
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
1. 8. 2022 / 12:47:24 (před 2 roky)
off

Chtěl jsem vybrat něco ze Slovenska, tak zkusím asi Slovanii, když nedám pilot tak pak mám v záloze ještě Ukrajinského prezidenta v hlavní roli. Když nedám ani ten, tak asi vyberu něco z Asie.

If you want me, you find me Right here at the bar Just wait until I have finished this jar
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
1. 8. 2022 / 13:14:32 (před 2 roky)
off

Já původně myslela, že to bude něco z Asie, takže mám nachystaný Folklore, ale je fakt, že ukrajinského prezidenta jsem taky ještě neviděla... Dilema, dilema...

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Petyer
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
1. 8. 2022 / 14:24:45 (před 2 roky)
on
andromache napsal(a):

Já původně myslela, že to bude něco z Asie, takže mám nachystaný Folklore, ale je fakt, že ukrajinského prezidenta jsem taky ještě neviděla... Dilema, dilema...

Good idea, Folklore mam ve Chci videt takto to aspon skuknem vo vyzve 😉

F.Valek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
1. 8. 2022 / 14:36:10 (před 2 roky)
off

Každá země je na východ... Když jdeš dostatečně dlouho... :D

This ain't for the best, my reputation's never been worse... You must like me for me.
andromache
1. 8. 2022 / 14:58:20 (před 2 roky)
off
Petyer napsal(a):

Good idea, Folklore mam ve Chci videt takto to aspon skuknem vo vyzve 😉

No já tam ten Folklore mám právě taky :D. Aspoň že v tomhle je ta výzva dobrá. Čistí kolonky Chci vidět :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Biskin
VIP | Cool level: 51 | Jay Pritchett
1. 8. 2022 / 18:33:17 (před 2 roky)
off

na září bych tipnul novinářský prostředí

mejsy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
1. 8. 2022 / 19:54:34 (před 2 roky)
off

Tak na září tipuju seriál z vězení, i když obrázek mi ještě připomíná torchu jízdenku.

novoten
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
3. 8. 2022 / 13:18:27 (před 2 roky)
off

Takže jakýkoli anime vyhovuje. Kategorie za odměnu, díky nejvíc.

malina2035
Dlouholetý uživatel | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
3. 8. 2022 / 16:02:56 (před 2 roky)
off

Nechala jsem se inspirovat článkem 7 zastávek na východě Evropy a ještě po vzoru jednou ranou dvě mouchy (vybarvené políčko na mapě) jsem si vybrala a na youtube skoukla dva díly Ztracen v Moldávii ... :( až potom jsem zjistila, že u seriálu tady není vypsaná ani jedna epizoda, takže výzva stále trvá a mapa se mi taky nevybarvila. Nevadí, nebyla to ztráta času, bavila jsem se a možná ještě skouknu další epizodu.

Daniela
andromache
3. 8. 2022 / 16:19:44 (před 2 roky)
off

Já jsem tuhle kategorii nakonec zacpala Folklórem, ale napadá mě.. Austrálie a Nový Zéland jsou taky na východ od nás ne? Čas pro všechny dohant Wentworth :D :D.

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
3. 8. 2022 / 16:28:31 (před 2 roky)
off
malina2035 napsal(a):

Nechala jsem se inspirovat článkem 7 zastávek na východě Evropy a ještě po vzoru jednou ranou dvě mouchy (vybarvené políčko na mapě) jsem si vybrala a na youtube skoukla dva díly Ztracen v Moldávii ... :( až potom jsem zjistila, že u seriálu tady není vypsaná ani jedna epizoda, takže výzva stále trvá a mapa se mi taky nevybarvila. Nevadí, nebyla to ztráta času, bavila jsem se a možná ještě skouknu další epizodu.

Doplnil jsem.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
malina2035
Dlouholetý uživatel | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
3. 8. 2022 / 18:05:00 (před 2 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Doplnil jsem.

Děkuju

Daniela
Evie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
4. 8. 2022 / 08:20:05 (před 2 roky)
off

Tak to zaplácnu Money Heist Korea, stejně jsem se na to ze zvědavosti chtěla kouknout :D

hiro666
Uživatel od první verze | Cool level: 44 | Captain Hammer
4. 8. 2022 / 15:39:16 (před 2 roky)
off