Pro srpen volím zemi Polsko. :D Takže volba je jasná. A při nápovědě jsem byla tedy tentokrát mimo :D A září? Taky záhada, ale díky nápovědě mě napadá kde se vyskytne, že se hledá ztracené zvíře či člověk a nebo nějaký leták. :D Nemám páru co by to mohlo být :D
Janey T napsal(a):
Pro srpen volím zemi Polsko. :D Takže volba je jasná. A při nápovědě jsem byla tedy tentokrát mimo :D A září? Taky záhada, ale díky nápovědě mě napadá kde se vyskytne, že se hledá ztracené zvíře či člověk a nebo nějaký leták. :D Nemám páru co by to mohlo být :D
Polsko je tedy lazy volba... :D
Není polsko spíš na sever?
To bude lehké splnit :) jen si správně vybrat :D
A pokud se jedná o září? Tak to nvm nvm... ten WANTED plakát mě taky napadl a pak netuším proč, tam vidím ještě účtenku z obchoďáku :D :D :D tak uvidíme s čím se na nás v září vytasí :)
arthurcz napsal(a):
Záleží na interpretaci. Čistě teoreticky je na východ i Německo... ze Šluknova... :D
Na srpen jsem se s tím asijským seriálem trefil tak napůl. V září to bude nejspíš plakát laděný do žluta, jak si pamatuju nápovědu pro červený plakát loni... :D
Fruiko napsal(a):
Polsko je tedy lazy volba... :D
Pravda, moc lazy. :D Tak si Polsko nechám na jindy. Z Ukrajiny jsem nic neviděla, tak dáme tu. :D Díky za popostrčení slovem lazy a hned brouzdám jinde. :D A z Ukrajiny jsem ještě neviděla, tak proč ne tu :D
arthurcz napsal(a):
Je to možné, že je to spíše sever. :D Zeměpis není můj kamarád. :D Už i mám změnu státu. :D
Chtěl jsem vybrat něco ze Slovenska, tak zkusím asi Slovanii, když nedám pilot tak pak mám v záloze ještě Ukrajinského prezidenta v hlavní roli. Když nedám ani ten, tak asi vyberu něco z Asie.
Já původně myslela, že to bude něco z Asie, takže mám nachystaný Folklore, ale je fakt, že ukrajinského prezidenta jsem taky ještě neviděla... Dilema, dilema...
andromache napsal(a):
Já původně myslela, že to bude něco z Asie, takže mám nachystaný Folklore, ale je fakt, že ukrajinského prezidenta jsem taky ještě neviděla... Dilema, dilema...
Good idea, Folklore mam ve Chci videt takto to aspon skuknem vo vyzve 😉
Každá země je na východ... Když jdeš dostatečně dlouho... :D
Petyer napsal(a):
Good idea, Folklore mam ve Chci videt takto to aspon skuknem vo vyzve 😉
No já tam ten Folklore mám právě taky :D. Aspoň že v tomhle je ta výzva dobrá. Čistí kolonky Chci vidět :D.
na září bych tipnul novinářský prostředí
Tak na září tipuju seriál z vězení, i když obrázek mi ještě připomíná torchu jízdenku.
Takže jakýkoli anime vyhovuje. Kategorie za odměnu, díky nejvíc.
Nechala jsem se inspirovat článkem 7 zastávek na východě Evropy a ještě po vzoru jednou ranou dvě mouchy (vybarvené políčko na mapě) jsem si vybrala a na youtube skoukla dva díly Ztracen v Moldávii ... :( až potom jsem zjistila, že u seriálu tady není vypsaná ani jedna epizoda, takže výzva stále trvá a mapa se mi taky nevybarvila. Nevadí, nebyla to ztráta času, bavila jsem se a možná ještě skouknu další epizodu.
Já jsem tuhle kategorii nakonec zacpala Folklórem, ale napadá mě.. Austrálie a Nový Zéland jsou taky na východ od nás ne? Čas pro všechny dohant Wentworth :D :D.
malina2035 napsal(a):
Nechala jsem se inspirovat článkem 7 zastávek na východě Evropy a ještě po vzoru jednou ranou dvě mouchy (vybarvené políčko na mapě) jsem si vybrala a na youtube skoukla dva díly Ztracen v Moldávii ... :( až potom jsem zjistila, že u seriálu tady není vypsaná ani jedna epizoda, takže výzva stále trvá a mapa se mi taky nevybarvila. Nevadí, nebyla to ztráta času, bavila jsem se a možná ještě skouknu další epizodu.
Doplnil jsem.
Tak to zaplácnu Money Heist Korea, stejně jsem se na to ze zvědavosti chtěla kouknout :D