Seriál vybraný, takže to je v pohodě a na říjen? Pár typů mám, jako například něco z lavic vysoké školy, zábavný park či kino. :D Díky nápovědě mě napadají spousta nápadů, ale nevím jestli se někdy v seriálu to obejvilo. :D
Nasiel som zlty poster napr pre Breaking Bad, Resident Evil alebo The Boys.
Namet dalsej vyzvy by mohlo byt auto alebo nejaky dopravny prostriedok ako dolezita sucast serialu... 😀
Tak v obrázku na příští měsíc vidím buď náklaďak nebo manželskou postel, ale ono to bude zase úplně něco jiného. :-)
Tak se zadáním zářijové výzvy jsem se trefil. Něco se najde, i když mě toho zatím moc nenapadá. Co se týče října, vidím v tom již zmiňovanou manželskou postel :D Loni se k výzvám dělaly i návodné fotočlánky, možná by se k tomu žlutému plakátu taky hodil.
Tak na září bych byla ráda za nějaký seznam či fotočlánek s tipy. Momentálně mě nic nenapadá.
A říjen by mohl mít poté něco společného s autem.
Tak si říkám.. Že je tohle plakát laděný do žluta :D?
Gaslit
Dear White People
New Girl
The 100
The Simpsons
The Boys
Watchmen
Utopia (UK)
Resident Evil
DMZ
Star Trek: Picard
The Afterparty
Happy!
Sexy Beasts
The Walking Dead
Aşk 101
Day of the Dead
Firebite
Breaking Bad
The Gifted
Jericho
How To with John Wilson
Chucky
Chuck Norris: Karate Kommandos
The Purge
Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty
Better Call Saul
Mom
Deadwood
It's Always Sunny in Philadelphia
Brooklyn Nine-Nine
Catch-22
Tracker
Trackers
The Boondocks
The Flintstones
Banana Fish
The Interceptor
2 Broke Girls
Berlin Station
Tatau
Stargirl
The Wire
Hinterland
a tak...
Plakáty k seriálovému LOTRovi mají všelijaké barvy a mezi nimi je i pár plakátů laděných do žluta, takže není co řešit. :D
Furiant napsal(a):
Plakáty k seriálovému LOTRovi mají všelijaké barvy a mezi nimi je i pár plakátů laděných do žluta, takže není co řešit. :D
Tak tím jsi mi odpověděl na moji otázku, zda jej můžu použít :D
Luisa napsal(a):
Tak tím jsi mi odpověděl na moji otázku, zda jej můžu použít :D
Myslíš tu otázku ohledně zlaté pod fotočlánkem? :D Tak to netuším, jestli se zlatá bere jako žlutá, ale ono je to u toho LOTRa jedno - viz třeba tenhle poster, nebo tenhle, nebo tenhle anebo tenhle. :D
Furiant napsal(a):
Myslíš tu otázku ohledně zlaté pod fotočlánkem? :D Tak to netuším, jestli se zlatá bere jako žlutá, ale ono je to u toho LOTRa jedno - viz třeba tenhle poster, nebo tenhle, nebo tenhle anebo tenhle. :D
Tu otázku i tu nevyslovenou :D Neboť LOTR mě napadl jako první ;) takže ti tímto děkuji :) očividně umíš číst myšlenky ;) 😁
Luisa napsal(a):
Tu otázku i tu nevyslovenou :D Neboť LOTR mě napadl jako první ;) takže ti tímto děkuji :) očividně umíš číst myšlenky ;) 😁
No není zač, mě právě ten LOTR taky napadnul jako první. :) A kéž bych uměl číst myšlenky, občas by se to hodilo... :D :D
Furiant napsal(a):
No není zač, mě právě ten LOTR taky napadnul jako první. :) A kéž bych uměl číst myšlenky, občas by se to hodilo... :D :D
Jen to ne :D. Víš co by ses o sobě dozvěděl ve třídách :D?