Diskuze k článku Seriálová výzva 2022: Zářijové zadání
Janey T
Redaktor | Cool level: 21 | Phil Dunphy
1. 9. 2022 / 10:06:34 (před 2 roky)
off

Seriál vybraný, takže to je v pohodě a na říjen? Pár typů mám, jako například něco z lavic vysoké školy, zábavný park či kino. :D Díky nápovědě mě napadají spousta nápadů, ale nevím jestli se někdy v seriálu to obejvilo. :D

Janey T.
Petyer
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
1. 9. 2022 / 10:06:55 (před 2 roky)
off

Nasiel som zlty poster napr pre Breaking Bad, Resident Evil alebo The Boys.

Namet dalsej vyzvy by mohlo byt auto alebo nejaky dopravny prostriedok ako dolezita sucast serialu... 😀

mejsy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
1. 9. 2022 / 10:26:13 (před 2 roky)
off

Tak v obrázku na příští měsíc vidím buď náklaďak nebo manželskou postel, ale ono to bude zase úplně něco jiného. :-)

Lord Edmund Blackadder
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
1. 9. 2022 / 12:05:46 (před 2 roky)
off

Tak se zadáním zářijové výzvy jsem se trefil. Něco se najde, i když mě toho zatím moc nenapadá. Co se týče října, vidím v tom již zmiňovanou manželskou postel :D Loni se k výzvám dělaly i návodné fotočlánky, možná by se k tomu žlutému plakátu taky hodil.

I have a cunning plan...
zdenicka
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 23 | Denholm
1. 9. 2022 / 14:30:54 (před 2 roky)
off

Tak na září bych byla ráda za nějaký seznam či fotočlánek s tipy. Momentálně mě nic nenapadá.

A říjen by mohl mít poté něco společného s autem.

"It's a beautiful day to save lives.”
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
1. 9. 2022 / 17:25:56 (před 2 roky)
off

Tak si říkám.. Že je tohle plakát laděný do žluta :D?

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Furiant
Redaktor | Cool level: 84 | Dr. Horrible
1. 9. 2022 / 19:34:14 (před 2 roky)
off

Plakáty k seriálovému LOTRovi mají všelijaké barvy a mezi nimi je i pár plakátů laděných do žluta, takže není co řešit. :D

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
Luisa
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
1. 9. 2022 / 20:16:13 (před 2 roky)
off
Furiant napsal(a):

Plakáty k seriálovému LOTRovi mají všelijaké barvy a mezi nimi je i pár plakátů laděných do žluta, takže není co řešit. :D

Tak tím jsi mi odpověděl na moji otázku, zda jej můžu použít :D

Vím, že nic nevím. Ale to neznamená, že mi to musíte připomínat!!!
Furiant
1. 9. 2022 / 20:50:59 (před 2 roky)
off
Luisa napsal(a):

Tak tím jsi mi odpověděl na moji otázku, zda jej můžu použít :D

Myslíš tu otázku ohledně zlaté pod fotočlánkem? :D Tak to netuším, jestli se zlatá bere jako žlutá, ale ono je to u toho LOTRa jedno - viz třeba tenhle poster, nebo tenhle, nebo tenhle anebo tenhle. :D

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
Luisa
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
1. 9. 2022 / 21:23:19 (před 2 roky)
off
Furiant napsal(a):

Myslíš tu otázku ohledně zlaté pod fotočlánkem? :D Tak to netuším, jestli se zlatá bere jako žlutá, ale ono je to u toho LOTRa jedno - viz třeba tenhle poster, nebo tenhle, nebo tenhle anebo tenhle. :D

Tu otázku i tu nevyslovenou :D Neboť LOTR mě napadl jako první ;) takže ti tímto děkuji :) očividně umíš číst myšlenky ;) 😁

Vím, že nic nevím. Ale to neznamená, že mi to musíte připomínat!!!
Furiant
2. 9. 2022 / 06:27:10 (před 2 roky)
off
Luisa napsal(a):

Tu otázku i tu nevyslovenou :D Neboť LOTR mě napadl jako první ;) takže ti tímto děkuji :) očividně umíš číst myšlenky ;) 😁

No není zač, mě právě ten LOTR taky napadnul jako první. :) A kéž bych uměl číst myšlenky, občas by se to hodilo... :D :D

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
2. 9. 2022 / 16:00:08 (před 2 roky)
off
Furiant napsal(a):

No není zač, mě právě ten LOTR taky napadnul jako první. :) A kéž bych uměl číst myšlenky, občas by se to hodilo... :D :D

Jen to ne :D. Víš co by ses o sobě dozvěděl ve třídách :D?

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.