Diskuze k článku Seriálem kolem světa: 7 zastávek na středozápadu Evropy
janulam11
VIP | Cool level: 18 | Kocour
15. 2. 2022 / 22:46:45 (před 2 roky)
off

Zaujal mě Aranyélet, názory byly celkem příznivé a myslím, že by to mohlo být něco pro mě.

Pajky
Autor článku | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
16. 2. 2022 / 17:22:26 (před 2 roky)
off

To bylo pořád udělejte nějaké exotické země a když je tady neobvyklý výběr tak to nikoho nezajímá :D

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)
Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
16. 2. 2022 / 18:28:29 (před 2 roky)
off
Pajky napsal(a):

To bylo pořád udělejte nějaké exotické země a když je tady neobvyklý výběr tak to nikoho nezajímá :D

Tak střední/západní Evropa, Netflix, HBO, BBC / ČT, to je fakt exotika hadr 🤣. To už ta východní Evropa by mohla být zajímavější. Každopádně díky za článek, tohle musí dát spoustu práce.

Editováno: 1x | Naposledy: 16. 2. 2022 / 18:28:53
Pajky
16. 2. 2022 / 18:44:22 (před 2 roky)
off
Drunk_Queen napsal(a):

Tak střední/západní Evropa, Netflix, HBO, BBC / ČT, to je fakt exotika hadr 🤣. To už ta východní Evropa by mohla být zajímavější. Každopádně díky za článek, tohle musí dát spoustu práce.

Není exotika jako exotika, seriálová exotika to je :D Východní evropa bude v příštím vydání :)

ESESEL
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
16. 2. 2022 / 18:49:42 (před 2 roky)
off
Pajky napsal(a):

Víš jak, ze zmíněných zemí mi chybí jen Portugalsko, a o Glorii vím, jen už mám stažený jiný - k němuž ovšem nemůžu najít ani anglické titulky... :-D

Grab a lollipop on your way out.
Pajky
16. 2. 2022 / 18:51:02 (před 2 roky)
off
ESESEL napsal(a):

Víš jak, ze zmíněných zemí mi chybí jen Portugalsko, a o Glorii vím, jen už mám stažený jiný - k němuž ovšem nemůžu najít ani anglické titulky... :-D

Jaký? Jestli jsem na něj narazil při výběru, U Portugalska jsem měl asi tři varianty :)

ESESEL
16. 2. 2022 / 18:54:09 (před 2 roky)
off
Pajky napsal(a):

Jaký? Jestli jsem na něj narazil při výběru, U Portugalska jsem měl asi tři varianty :)

Hele, jde o "O Ministerio do Tempo", portugalskou verzi španělského Ministerstva času, a teď koukám jako blázen, že tu ani není...

_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
16. 2. 2022 / 18:55:03 (před 2 roky)
off
Pajky napsal(a):

Zbývají 4 kontinenty a polovina Asie, takže nepochybuji, že na skutečnou exotiku dojde :-)

Vcelku se těším na JAR, Israel, Mexiko, Nový Zéland(!), Čína... (což je z pohledu sebestředných Evropanů nepochybně exotika).

Svět je velký a na exotiku určitě dojde - rubrika má šanci vydržet dlouho :-)

ESESEL napsal(a):

Hele, jde o "O Ministerio do Tempo", portugalskou verzi španělského Ministerstva času, a teď koukám jako blázen, že tu ani není...

No, tenhle ukradený motiv od Poula Andersona mě zase tak nebolí, kdyby tak někdo natočil (a nezčunil) jeho Stráž času, tak by z toho mohl být seiál, který by trhal rekordy sledovanosti srovnatelně s GOTem.

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
Editováno: 1x | Naposledy: 16. 2. 2022 / 19:00:25
Pajky
16. 2. 2022 / 18:58:50 (před 2 roky)
off
_-0-_ napsal(a):

Zbývají 4 kontinenty a polovina Asie, takže nepochybuji, že na skutečnou exotiku dojde :-)

Vcelku se těším na JAR, Israel, Mexiko, Nový Zéland(!), Čína... (což je z pohledu sebestředných Evropanů nepochybně exotika).

Svět je velký a na exotiku určitě dojde - rubrika má šanci vydržet dlouho :-)

Prozradím, že podle plánu, který jsem před prvním článkem připravil, nejsme ještě ani v polovině :) Takže ano, ještě je na co se těšit...

Pajky
16. 2. 2022 / 18:59:36 (před 2 roky)
off
ESESEL napsal(a):

Na to jsem nenarazil, ale španělskou verzi jsem viděl a ta se mi vcelku líbila :)

ESESEL
16. 2. 2022 / 19:04:14 (před 2 roky)
off
Pajky napsal(a):

Na to jsem nenarazil, ale španělskou verzi jsem viděl a ta se mi vcelku líbila :)

Právě, ta je celkem chválená, tak jsem si říkal, že začnu tou Portugalskou, která pravděpodobně bude levnější a méně kvalitní, a pak doženu originál... ;-)