Zaujal mě Aranyélet, názory byly celkem příznivé a myslím, že by to mohlo být něco pro mě.
To bylo pořád udělejte nějaké exotické země a když je tady neobvyklý výběr tak to nikoho nezajímá :D
Pajky napsal(a):
To bylo pořád udělejte nějaké exotické země a když je tady neobvyklý výběr tak to nikoho nezajímá :D
Tak střední/západní Evropa, Netflix, HBO, BBC / ČT, to je fakt exotika hadr 🤣. To už ta východní Evropa by mohla být zajímavější. Každopádně díky za článek, tohle musí dát spoustu práce.
Drunk_Queen napsal(a):
Tak střední/západní Evropa, Netflix, HBO, BBC / ČT, to je fakt exotika hadr 🤣. To už ta východní Evropa by mohla být zajímavější. Každopádně díky za článek, tohle musí dát spoustu práce.
Není exotika jako exotika, seriálová exotika to je :D Východní evropa bude v příštím vydání :)
Pajky napsal(a):
Víš jak, ze zmíněných zemí mi chybí jen Portugalsko, a o Glorii vím, jen už mám stažený jiný - k němuž ovšem nemůžu najít ani anglické titulky... :-D
ESESEL napsal(a):
Víš jak, ze zmíněných zemí mi chybí jen Portugalsko, a o Glorii vím, jen už mám stažený jiný - k němuž ovšem nemůžu najít ani anglické titulky... :-D
Jaký? Jestli jsem na něj narazil při výběru, U Portugalska jsem měl asi tři varianty :)
Pajky napsal(a):
Jaký? Jestli jsem na něj narazil při výběru, U Portugalska jsem měl asi tři varianty :)
Hele, jde o "O Ministerio do Tempo", portugalskou verzi španělského Ministerstva času, a teď koukám jako blázen, že tu ani není...
Pajky napsal(a):
Zbývají 4 kontinenty a polovina Asie, takže nepochybuji, že na skutečnou exotiku dojde :-)
Vcelku se těším na JAR, Israel, Mexiko, Nový Zéland(!), Čína... (což je z pohledu sebestředných Evropanů nepochybně exotika).
Svět je velký a na exotiku určitě dojde - rubrika má šanci vydržet dlouho :-)
ESESEL napsal(a):
Hele, jde o "O Ministerio do Tempo", portugalskou verzi španělského Ministerstva času, a teď koukám jako blázen, že tu ani není...
No, tenhle ukradený motiv od Poula Andersona mě zase tak nebolí, kdyby tak někdo natočil (a nezčunil) jeho Stráž času, tak by z toho mohl být seiál, který by trhal rekordy sledovanosti srovnatelně s GOTem.
_-0-_ napsal(a):
Zbývají 4 kontinenty a polovina Asie, takže nepochybuji, že na skutečnou exotiku dojde :-)
Vcelku se těším na JAR, Israel, Mexiko, Nový Zéland(!), Čína... (což je z pohledu sebestředných Evropanů nepochybně exotika).
Svět je velký a na exotiku určitě dojde - rubrika má šanci vydržet dlouho :-)
Prozradím, že podle plánu, který jsem před prvním článkem připravil, nejsme ještě ani v polovině :) Takže ano, ještě je na co se těšit...
ESESEL napsal(a):
Na to jsem nenarazil, ale španělskou verzi jsem viděl a ta se mi vcelku líbila :)
Pajky napsal(a):
Na to jsem nenarazil, ale španělskou verzi jsem viděl a ta se mi vcelku líbila :)
Právě, ta je celkem chválená, tak jsem si říkal, že začnu tou Portugalskou, která pravděpodobně bude levnější a méně kvalitní, a pak doženu originál... ;-)