Docela mě překvapilo, že Nova Lady bude dávat Saving Hope. Tento seriál jsem vloni viděla v originále s titulky. Tak jsem zvědavá jaký dabing tam zvolí (pokud dabing bude). Ale originál je prostě nejlepší, ale i tak má zvídavost mi to nedá, nepodívat se. A i dalších pár zajímavých kousků mě láká. :)
Jsem tak rád, že název Chlap nezaráží jenom mě. Druhá šanca má aspoň ten nápad s Dr. a zároveň stratem po 12 letech, ale Chlap, co to s tím má?
Takže Nova má P.D., teď Med, ale originální Fire, ze kterého oba zmiňované seriály v podstatě vzešly furt nikde?? To je logika idiota, ale fakt. Nebo že by na právech k Fire furt jako žába na prameni seděl Barrandov, který zpackal co mohl? To mi prostě hlava nebere.
Hmm, někdy Nově tleskám, někdy se chytám za hlavu. Třeba Chlapa taky fakt nechápu. Šéfku zkusím (a i když to zní jako komplet všechny kriminálky, aspoň umí obsazovat ojedinělé tváře) a stejně tak ty Voyo originály. Na to Mimořádné intelektové nadání jsem hodně zvědavá, protože to zní jako neskutečná ptákovina, a už teď mají u mě minus za Dykovou, kterou rozhodně nemusím.
Všechno každopádně z nějakého důvodu zatím vypadá líp než třeba ten Duch s Igorem Karkarovem od konkurence… 😂 A Bob Hearts Abishola bude česky Bob Hearts Abishola, nebo ještě nevymysleli český překlad názvu?
U Tváře už je známá i porota: Eva Burešová, Jakub Kohák, Petra Nesvačilová a Daniel Dangl
Olivia Caroline Jones napsal(a):
Hmm, někdy Nově tleskám, někdy se chytám za hlavu. Třeba Chlapa taky fakt nechápu. Šéfku zkusím (a i když to zní jako komplet všechny kriminálky, aspoň umí obsazovat ojedinělé tváře) a stejně tak ty Voyo originály. Na to Mimořádné intelektové nadání jsem hodně zvědavá, protože to zní jako neskutečná ptákovina, a už teď mají u mě minus za Dykovou, kterou rozhodně nemusím.
Všechno každopádně z nějakého důvodu zatím vypadá líp než třeba ten Duch s Igorem Karkarovem od konkurence… 😂 A Bob Hearts Abishola bude česky Bob Hearts Abishola, nebo ještě nevymysleli český překlad názvu?
V tiskové zprávě to bylo přesně takhle. Taky jsem se divil. Možná ještě něco vymyslí.
Reálně...Tváři by prospěla pauza, dlouhá pauza.