Diskuze k článku Jaro 2013 na Nově
reallyreallychildish
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
15. 1. 2013 / 13:32:24 (před 11 roky)
off

Tak 2 $ocky, jo? Jaký to kreativní název. :D

If I cannot reach Heaven, I will raise Hell.
La.Volpe
Redaktor | Cool level: 119 | Jack O'Neill
15. 1. 2013 / 13:34:01 (před 11 roky)
off
allyska
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
15. 1. 2013 / 13:46:48 (před 11 roky)
off

Tak toto bolí, 2 Socky, navíc dabing, to bude povedené :D

MNTB
Uživatel od první verze | Cool level: 34 | John Watson
15. 1. 2013 / 13:55:19 (před 11 roky)
off

já se těšila, že 2BG bude na prima cool a ono ne :/ celá stanice smíchov na mě působí tak odpudivým estrádním dojmem, že ač tenhle seriál zbožňuju, tak tady na něj rozhodně koukat nebudu. a myslim, že i pravidelní diváci a fanoušci petra novotného tenhle skvost neocení

Salem
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
15. 1. 2013 / 13:58:14 (před 11 roky)
off

alespoň že New Girl má Prima, už vidím jak by to Nova dala hned na nejmíň sledovaný Smíchov, vyplatí se to vůbec nově, vid ty seriály musí stát víc než vyděj z reklamy

Go GOATS
iqtiqe
Uživatel od první verze | Cool level: 32 | Debra Morgan
15. 1. 2013 / 14:38:39 (před 11 roky)
off

2 $ocky zní dobře, ale dabing si prostě neumim představit, když ani titulky se nedají 100% udělat.

Judita
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
15. 1. 2013 / 15:22:42 (před 11 roky)
off
A jako vždy, seriálové fajnšmekry potěší nové díly Ordinace v růžové zahradě 2 a Ulice.

Moc hezké. :)
Já asi zůstanu u svých oblíbených seriálů, které jsem na Nově sledovala doteď, takže...u žádného.

zahron
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
15. 1. 2013 / 15:30:14 (před 11 roky)
off
iqtiqe napsal(a):

2 $ocky zní dobře, ale dabing si prostě neumim představit, když ani titulky se nedají 100% udělat.

Já myslel že zrovna tebe trefí infarkt :-))

btw. pořád lepší než : Dvě porouchané holky :-D

MNTB
Uživatel od první verze | Cool level: 34 | John Watson
15. 1. 2013 / 16:29:20 (před 11 roky)
off

a to S je udělaný jako dolar nebo už blbě vidim?

Furiant
Autor článku | Cool level: 84 | Dr. Horrible
15. 1. 2013 / 16:36:27 (před 11 roky)
off
Judita napsal(a):

Moc hezké. :)

Díky... :-D Nova tomu vždycky na těch tiskovkách věnuje strašně moc času - ukázky, rozhovory s herci, kteří jsou na těch tiskovkách přítomni, atd. Takže si vždycky u Ordinace a Ulice aspoň trochu rýpnu, nikdy si to neodpustím. :-D

MNTB napsal(a):

a to S je udělaný jako dolar nebo už blbě vidim?

Jop, přesně tak, je to udělaný jako dolar. :o)

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
Tomik23
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
15. 1. 2013 / 16:44:35 (před 11 roky)
off

Nova mě překvapila, protože jsem opět čekal jen další díly Ulice a Ordinačky.
Ale 2 $ocky mi vážně vyrazily dech. :-)
Sice sleduju v originále a i nadále mu zůstanu věrný, ale rád si to poslechnu i v češtině. Už jen na hlasy jsem fakt zvědavý. Taky jsem zjistil, že holky chodí na slovákách (Markíza) pod názvem: 2 baby na mizině - a na zkoušku jsem si stáhl první díl a řeknu jen: česká verze nemůže dopadnout hůř! Slovácí to po*rali jak mohli, všechny vtipy daly k ledu a 2BG se naráz staly nepovedeným sitkomem... s debilním názvem.
A můžu se ještě na něco zeptat? U Revenge je český název Pomsta. Už je to tam delší dobu, nebo až teď a tudíž seriál bude chodit i u nás? Díky! :)

terezka723
Dlouholetý uživatel | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
15. 1. 2013 / 16:52:26 (před 11 roky)
off

Těším se na Gympl a na Superstar. [b]Smíchov[/b] tam mě nic až moc tak nenatchlo ale to Tele Tele není až tak špatný. A jinak nic moc :(

Matuush
Redaktor | Cool level: 52 | Jayne Cobb
15. 1. 2013 / 16:55:33 (před 11 roky)
off

Socky mě teda opravdu dostaly.. :D
Nova... On tuhle pseudo-stanici ještě někdo sleduje?? :D

Well, what can you do, Yoko? Can you play the tambourine?
Pay-Track
Uživatel od první verze | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
15. 1. 2013 / 17:01:09 (před 11 roky)
off

Tak jsem Novou teda, asi jako všichni zde, docela překvapen... Smíchov přináší samý dobrý seriály, ale jde o ten dabing no... Ale divák, sledující Smíchov, který daný titul ještě předtím v originále neviděl, nad tím asi moc hloubat nebude... Hodně mě překvapil Last Resort, za ten má u mě Nova obří plus.

Jinak jsem ještě někde vyčetl, že má Nova v záloze i The Big C, pod názvem Ve znamení raka, a podle videa na Fandovi se tam dočkáme i Alcatrazu.

reallyreallychildish
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
15. 1. 2013 / 17:03:49 (před 11 roky)
off
Pay-Track napsal(a):

Jinak jsem ještě někde vyčetl, že má Nova v záloze i The Big C, pod názvem Ve znamení raka

Takhle pojmenovaný se mi to líbí. Ale na televizi stejně nekoukám, tak mi to může být fuk. :)

If I cannot reach Heaven, I will raise Hell.
Editováno: 1x | Naposledy: 15. 1. 2013 / 17:04:14
FifaH009
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
15. 1. 2013 / 17:20:38 (před 11 roky)
off

2 $ocky, to je teda něco :D ale musim uznat, že jsou i horší český názvy seriálů :D Jinak Last Resort mě příjemně překvapil, ale stejně asi zůstanu u originálu.

lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
15. 1. 2013 / 17:25:39 (před 11 roky)
off

Ta Nova... no, opět nic moc.

naninka358
Redaktor | Cool level: 116 | Will McAvoy
15. 1. 2013 / 17:59:26 (před 11 roky)
off
Tomik23 napsal(a):

...
A můžu se ještě na něco zeptat? U Revenge je český název Pomsta. Už je to tam delší dobu, nebo až teď a tudíž seriál bude chodit i u nás? Díky! :)

Od 28.1. ho má v programu Prima LOVE, název jsem změnila včera, když jsem si toho všimla.

amelia.cz
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
15. 1. 2013 / 19:20:08 (před 11 roky)
off

Proč má 2BG zrovna nova? ni ten seriál vraždí už jen názvem, docela se děsím dabingu, kterej se například o Community nedá poslouchat. Takže jak už tu bylo psáno díky boho že New Girl má prima.

Televize zabydlila vraždu v lidských příbytcích - kam ostatně patří. (Alfred Hitchcock)
Barulie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
15. 1. 2013 / 19:35:44 (před 11 roky)
off

Jé Last Resort :) už jsem koukala v originále ale nějak jsem se zasekla v polovině tak mě tohle snad donutí dokoukat :) ikdyž, nedokážu si to představit s českým dabingem :)

Shut up, I'm making deductions. It's very exciting.
misulka78
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
15. 1. 2013 / 20:40:36 (před 11 roky)
off

2 $ocky :D o ho houuu :D jaký úžasný název :D

Mišulka78. Fanatik, fanoušek, divák. Sakra. To zní divně.
_Andy_
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
15. 1. 2013 / 21:45:15 (před 11 roky)
off

Tak Nova po dlouhé době přinesla aspoň něco koukatelného v podobě 2 Broke Girls ;) ale 2 Socky? Really? :D

spike
15. 1. 2013 / 21:50:19 (před 11 roky)
off

Nova je nejhorší "televizní stanice" v naší zemi a je z podivem, že ještě nezkrachovala. Popravdě docela bych jí to přál. To co tam vysílají za vlastní tvorbu na to se může dívat jen nějaký masochista nebo osoba z hodně pochybným vkusem. Vrcholem všeho je to jakým způsobem neustále przní zahraniční seriály a filmy! Jako příklad stačí otřesný dabing Upířích deníků (odpoledním časem uvedení mě také nepotěšili) a děsivý novácký dabing Star Wars, který mě doslova znechutil! Nova je ZLO! :-(

spike
Furiant
Autor článku | Cool level: 84 | Dr. Horrible
15. 1. 2013 / 22:02:07 (před 11 roky)
off
spike napsal(a):

Nova je nejhorší "televizní stanice" v naší zemi a je z podivem, že ještě nezkrachovala. Popravdě docela bych jí to přál. To co tam vysílají za vlastní tvorbu na to se může dívat jen nějaký masochista nebo osoba z hodně pochybným vkusem. Vrcholem všeho je to jakým způsobem neustále przní zahraniční seriály a filmy! Jako příklad stačí otřesný dabing Upířích deníků (odpoledním časem uvedení mě také nepotěšili) a děsivý novácký dabing Star Wars, který mě doslova znechutil! Nova je ZLO! :-(

Nebudu tu Novu obhajovat, ale... copak Prima má vlastní tvorbu nějakou super extra mega dobrou, nebo co? Vždyť ty jejich seriály taky stojí za starou belu...

A co se týče dabingu Upířích deníků... pořád si stojím za tím, že to je nadprůměrný dabing, obzvlášť na Nově, i když k němu mám hodně výhrad (viz moje komentáře na dabingfóru). Režíroval to Filip Jančík, překládal Mikuláš Bryan. Jančík dělá hodně dabingů na Primě, Bryan také překládá dost seriálů a filmů na Primě (namátkou si teď vzpomínám třeba na HIMYM, Terriers a teď Scrubs), takže by to na Primě rozhodně nedopadlo lépe, ale úplně stejně (jen by možná díky dramaturgovi byly sjednoceny něktéré výrazy v překladu, protože na tohle Nova kašle). Takže rozhodně není na místě hodnotit Novu kvůli dabingu Upířích deníků, když by byl na Primě stejnej...

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
spike
15. 1. 2013 / 22:30:39 (před 11 roky)
off
Furiant napsal(a):

Nebudu tu Novu obhajovat, ale... copak Prima má vlastní tvorbu nějakou super extra mega dobrou, nebo co? Vždyť ty jejich seriály taky stojí za starou belu...

A co se týče dabingu Upířích deníků... pořád si stojím za tím, že to je nadprůměrný dabing, obzvlášť na Nově, i když k němu mám hodně výhrad (viz moje komentáře na dabingfóru). Režíroval to Filip Jančík, překládal Mikuláš Bryan. Jančík dělá hodně dabingů na Primě, Bryan také překládá dost seriálů a filmů na Primě (namátkou si teď vzpomínám třeba na HIMYM, Terriers a teď Scrubs), takže by to na Primě rozhodně nedopadlo lépe, ale úplně stejně (jen by možná díky dramaturgovi byly sjednoceny něktéré výrazy v překladu, protože na tohle Nova kašle). Takže rozhodně není na místě hodnotit Novu kvůli dabingu Upířích deníků, když by byl na Primě stejnej...

Souhlasím s tebou v tom, že vlastní tvorba na Nově i na Primě je katastrofální ale třeba většina dabovaných seriálů na Primě COOL je víceméně povedených (je to samozřejmě jen můj subjektivní názor) snad z výjimkou nového dabingu Buffy, který mě docela zklamal. Co se týká Upířích deníků tak tam mě především velice vadil výběr některých darebů a také některé části překladu.

spike
Gingy
Uživatel od první verze | Cool level: 22 | Chandler Bing
15. 1. 2013 / 22:42:21 (před 11 roky)
off

Tak nova nezklamala :D 2 Socky, no název dobrý, ale dabing bude stát určitě zas za h...o, stejně jako VD. Smíchov nám ještě nejde naladit, ale jak to tady čtu tak asi není stejně o co stát... New Girl na primě je asi pro mě menší zlo, než kdyby to měla nova. Každopádně stejně zůstanu u titulků, možná jen ze zvědavosti na dabing kouknu...

Gingy
litllewitch
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
15. 1. 2013 / 23:53:32 (před 11 roky)
off

Last resort na Fandovi? Mé srdce krvácí... Na druhou stranu...je to aspoň způsob, jak to dostat taťkovi, který na titulky není...

Bored now...
iqtiqe
Uživatel od první verze | Cool level: 32 | Debra Morgan
16. 1. 2013 / 00:11:58 (před 11 roky)
off

Ještě k 2BG – dám jim 2 díly šanci stejně jako kdysi dabovanému TBBT, ale i kdyby vyšel dabing a překlad dvojsmyslů, mám obavu, že Nova bude dialogy tlačit někam do PG-13 kategorie, čímž seriál stejně zabije.

Salem
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
16. 1. 2013 / 00:15:58 (před 11 roky)
off

třeba já nechápu pro Star Wars dávaj na Fandu, proč to nedaj na Nova Cinema alespon

Go GOATS
Vitab
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
16. 1. 2013 / 01:20:21 (před 11 roky)
off
spike napsal(a):

děsivý novácký dabing Star Wars, který mě doslova znechutil! Nova je ZLO! :-(

Než tu budeš šířit bludy, tak si laskavě k tomu něco zjisti. Nova NIKDY Star Wars dabovat nenechala! Ten dabing s Petrem Lňeničkou coby Lukem Skywalkerem a Michalem Dlouhým coby Hanem Solem vznikl pro vydání na Blu-ray a nikoliv pro TV Nova!

Ajam
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
16. 1. 2013 / 09:42:07 (před 11 roky)
off

Článek se dal napsat dvěma slovy "Nic Pořádného"

Ajam
Vxxx
Uživatel od první verze | Cool level: 18 | Kocour
16. 1. 2013 / 10:32:57 (před 11 roky)
off

Ostuda překladů!!! To už radši to slovenské "Baby na mizině". Prý "2 $ocky". Otřesný...

Vxxx
lizzy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
16. 1. 2013 / 14:58:08 (před 11 roky)
off
Soutěžící budou navíc bydlet ve společné vile, kam se prostřednictvím kamer budu moci dostat i diváci.

O důvod víc na to nekoukat.

davulamedula
Uživatel od první verze | Cool level: 8 | Kryton
18. 1. 2013 / 09:45:32 (před 11 roky)
off

Milá Novo, udělej nějakou inovaci prosím, protože tvoje vysílané seriály, nejsou zrovna žádná velká novinková bomba.

Anti~
Dlouholetý uživatel | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
18. 1. 2013 / 14:26:45 (před 11 roky)
off

2BG vypadá fakt dobře, ale za překlad názvu bych je nejradši uškrtila :(

"Mé pokusy o zbavení se závislosti na filmech a seriálech jsou zbytečné." (ukecana-antitalentka.blog.cz)
tommy007
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
19. 1. 2013 / 11:36:46 (před 11 roky)
off

Co jsem zatím viděl program na Smíchově, tak musím říct, že je to zase akorát tak továrna na peníze... ''Uděláme další televizi a budeme tam dávat vše, co jsme dávali na Nově a budeme mít další peníze z reklam.'' I když tam něco novýho najdu, stejně mě Smíchov a jejich smíchovská trapná reklama nenadchla ;)

Michalenka
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
20. 1. 2013 / 11:21:27 (před 11 roky)
off

Aspoň že Nova zůstala u klasiky, která je jediná povedná - Superstar, Gympl a moje méně oblíbená, ale divácky úspěšná Ordinace:)

Keep calm & Be Fan of TV Shows :P
VanThomass
Uživatel od první verze | Cool level: 30 | Nathan Ford
20. 1. 2013 / 17:45:46 (před 11 roky)
off
litllewitch napsal(a):

Last resort na Fandovi? Mé srdce krvácí... Na druhou stranu...je to aspoň způsob, jak to dostat taťkovi, který na titulky není...

Musím říct, že mě taky překvapili, ale určitě si to nechám ujít, přece jen originál je originál ;-)

Netty
Uživatel od první verze | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
26. 1. 2013 / 13:46:43 (před 11 roky)
off

Dvě socky? DVĚ SOCKY? Are you kidding me? Navíc s dabingem? Sice nejsem žádný příznivec dabingu, ale dokážu uznat, když se nějaký celkem povede. U 2BG to nehrozí v žádném případě,protože tam co věta,to dvojmysl a v češtině budou tedy všechny fóry úplně zabité.Doufám,že pak neklesne (hlavně na čsfd) hodnocení.

modešílka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
27. 1. 2013 / 19:07:44 (před 11 roky)
off

mohly by zkusit udělat jeden seriál bez dabingu, vím že někdo nerad čte titulky ale třeba by získaly více diváků.
kdyby jim to nevyšlo tak by ho mohly začít dabovat, alespoň by se zjistilo co je lepší Dabing nebo titulky :)

xwamp
Uživatel od první verze | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
27. 1. 2013 / 22:36:56 (před 11 roky)
off

Samé kraviny a ho*adiny.Nejhorší TV stanice za posledních 5 let.Opakování trapnych serialů a ještě trapnější filmy . Z jejich produkce než abych se na něco koukala tak se podívam na něco s titulky.