Diskuze k článku Spekulace okolo Hannibala
Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
7. 5. 2022 / 12:17:27 (před 2 roky)
off

Přiznám se, že třetí sérii jsem dokoukala docela stěží, protože to, jak začalo Willovi "mrd@t" v hlavě už i na mě začalo být trochu moc (spíše ta třetí epizoda). Nezapřu ale, že bych se na čtvrtou sérku podívala s chutí, protože tu partu miluju.

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
Baldr0
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
7. 5. 2022 / 12:42:09 (před 2 roky)
off

Je pravda, že třetí sérii jsem dokoukávala jen stěží. Bylo v ní sice několik výborných scén, ale jako celek to dohromady moc nedrželo. Přišlo mi, že se do ní tvůrci snažili nacpat veškeré nápady, co měli i třeba pro další série a trochu tím zkazili to, co předchozí dvě řady tak pečlivě a pozvolna budovali.
Nicméně závěr byl fenomenální a další sérii bych rozhodně brala a doufám, že se toho konečně někdo chytne, zvlášť pokud by se měl vrátit původní tým.

"For a moment, nothing happened. Then, after a second or so, nothing continued to happen."
fabec1222
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
7. 5. 2022 / 13:22:43 (před 2 roky)
on

Takhle naladit nadpisem, a pak nic... :D

Každopádně už jsou vyřešený všechny ty autorský práva? Dost s tím měli problémy i u Clarice. Někdo smí použít Hannibala, někdo zas jeho jméno nesmí vůbec zmínit...

Finále druhé řady je určitě jeden z nejlepších dílů jakéhokoliv seriálu, co jsem kdy viděl. Hannibal měl obecně hodně nadčasovou a veskrze originální kameru a obecně vizuálně-zvukové zpracování, které bylo určitě taky jeden z důvodů, proč nikdy nebyl diváckým hitem.