Přiznám se, že třetí sérii jsem dokoukala docela stěží, protože to, jak začalo Willovi "mrd@t" v hlavě už i na mě začalo být trochu moc (spíše ta třetí epizoda). Nezapřu ale, že bych se na čtvrtou sérku podívala s chutí, protože tu partu miluju.
Je pravda, že třetí sérii jsem dokoukávala jen stěží. Bylo v ní sice několik výborných scén, ale jako celek to dohromady moc nedrželo. Přišlo mi, že se do ní tvůrci snažili nacpat veškeré nápady, co měli i třeba pro další série a trochu tím zkazili to, co předchozí dvě řady tak pečlivě a pozvolna budovali.
Nicméně závěr byl fenomenální a další sérii bych rozhodně brala a doufám, že se toho konečně někdo chytne, zvlášť pokud by se měl vrátit původní tým.
Takhle naladit nadpisem, a pak nic... :D
Každopádně už jsou vyřešený všechny ty autorský práva? Dost s tím měli problémy i u Clarice. Někdo smí použít Hannibala, někdo zas jeho jméno nesmí vůbec zmínit...
Finále druhé řady je určitě jeden z nejlepších dílů jakéhokoliv seriálu, co jsem kdy viděl. Hannibal měl obecně hodně nadčasovou a veskrze originální kameru a obecně vizuálně-zvukové zpracování, které bylo určitě taky jeden z důvodů, proč nikdy nebyl diváckým hitem.