Diskuze k článku Seriálem kolem světa: 7 zastávek v Izraeli
Arkantos
Dlouholetý uživatel | Cool level: 23 | Denholm
16. 6. 2022 / 17:32:30 (před 2 roky)
off

Pri Faude su zle udané roky. Serial sa vysiela od roku 2015 a ukončený nie je. Štvrtá séria je dotočená už nejaký čas (Raz to uviedol na svojom instagrame) a teraz sa čaká už len na dátum odvysielania.

arthurcz
VIP | Cool level: 23 | Denholm
16. 6. 2022 / 17:46:50 (před 2 roky)
off

Dobrý článek, díky. Čestnou zmínku za komedie by si zasloužil Hashoter Hatov, ten jejich humor není úplně marnej. :-)

Pajky
Autor článku | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
16. 6. 2022 / 18:20:57 (před 2 roky)
off
Arkantos napsal(a):

Pri Faude su zle udané roky. Serial sa vysiela od roku 2015 a ukončený nie je. Štvrtá séria je dotočená už nejaký čas (Raz to uviedol na svojom instagrame) a teraz sa čaká už len na dátum odvysielania.

Moje chyba, pozůstatek předchozí šablony. Jdu to opravit, díky za upozornění :)

arthurcz napsal(a):

Dobrý článek, díky. Čestnou zmínku za komedie by si zasloužil Hashoter Hatov, ten jejich humor není úplně marnej. :-)

Díky. Snažil jsem se něco najít, ale ani na IMDb jsem nenašel nic, co by mělo větší počet hodnocení, tak jsem se rozhodl držet hlavně známých dramat.

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
16. 6. 2022 / 18:32:34 (před 2 roky)
on

Hit & Run je ze zmíněných seriálů nejslabší. Mizerný scénář, překvapivě nedobrý herecký výkon protagonisty (nezodpovědného nemyslícího vraždícího mstitele) a podivně překombinovaná špionážní zápletka se zlosyny z CIA a Mossadu udělaly ze seriálu přeakčnělé průměrné netflixácké béčko. Zkrátka je to srajda, na které se podepsala spolupráce s Američany.

Nicméně to nemění nic na faktu, že Izrael sice není seriálová velmoc, ale zato produkuje nadstandardně kvalitní díla - ať již v seriálové, nebo filmové tvorbě :-)

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
Editováno: 1x | Naposledy: 16. 6. 2022 / 19:25:42