Pri Faude su zle udané roky. Serial sa vysiela od roku 2015 a ukončený nie je. Štvrtá séria je dotočená už nejaký čas (Raz to uviedol na svojom instagrame) a teraz sa čaká už len na dátum odvysielania.
Dobrý článek, díky. Čestnou zmínku za komedie by si zasloužil Hashoter Hatov, ten jejich humor není úplně marnej. :-)
Arkantos napsal(a):
Pri Faude su zle udané roky. Serial sa vysiela od roku 2015 a ukončený nie je. Štvrtá séria je dotočená už nejaký čas (Raz to uviedol na svojom instagrame) a teraz sa čaká už len na dátum odvysielania.
Moje chyba, pozůstatek předchozí šablony. Jdu to opravit, díky za upozornění :)
arthurcz napsal(a):
Dobrý článek, díky. Čestnou zmínku za komedie by si zasloužil Hashoter Hatov, ten jejich humor není úplně marnej. :-)
Díky. Snažil jsem se něco najít, ale ani na IMDb jsem nenašel nic, co by mělo větší počet hodnocení, tak jsem se rozhodl držet hlavně známých dramat.
Hit & Run je ze zmíněných seriálů nejslabší. Mizerný scénář, překvapivě nedobrý herecký výkon protagonisty (nezodpovědného nemyslícího vraždícího mstitele) a podivně překombinovaná špionážní zápletka se zlosyny z CIA a Mossadu udělaly ze seriálu přeakčnělé průměrné netflixácké béčko. Zkrátka je to srajda, na které se podepsala spolupráce s Američany.
Nicméně to nemění nic na faktu, že Izrael sice není seriálová velmoc, ale zato produkuje nadstandardně kvalitní díla - ať již v seriálové, nebo filmové tvorbě :-)