Diskuze k článku Seriálové novinky v roce 2023 na Nově a Voyo
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
28. 6. 2022 / 11:06:20 (před 2 roky)
off

Že by po přečtení tohoto článku všichni odhlásili Netflix (a pod.) a s nadšením se vrhli na Voyo? :-)

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
ufonka
Uživatel od první verze | Cool level: 20 | Zipper
28. 6. 2022 / 11:30:59 (před 2 roky)
off

Voyo mě nikdy nezláká a Nova už mě s tím štve.

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
28. 6. 2022 / 11:46:10 (před 2 roky)
off

Já jim držím palce. Alespoň se snaží. Čt plodí jen jednu generickou kriminálku za druhou a o Primě se nebudeme raději bavit.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
fabec1222
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
28. 6. 2022 / 12:01:09 (před 2 roky)
off

Obchodní dům by mohla bejt fajn vztahovka. Škoda nulové šance, že by to byl spin-off První republiky, která tu avizovanou 4. řadu asi už nikdy nedostanu. Aspoň by tam Arichtev by tam ale mohl uplatit nápady z ní, jelikož se měla odehrávat v cca stejné době.

Michal Michalis Miki
Redaktor | Cool level: 16 | Number 6
28. 6. 2022 / 12:30:10 (před 2 roky)
off
_-0-_ napsal(a):

Že by po přečtení tohoto článku všichni odhlásili Netflix (a pod.) a s nadšením se vrhli na Voyo? :-)

No to nejspíše ne :)
Ale např. seriály z produkce VOYO jsou super:)

Olivia Caroline Jones
Redaktor | Cool level: 22 | Chandler Bing
28. 6. 2022 / 15:51:59 (před 2 roky)
off

Já jim taky fandím. Voyo originály zatím velký dobrý, tady mě zaujala hlavně novinka se Štáfkem, a i ty novácké vykrádačky (Pan profesor, Chlap) jsou koukatelnější než většina tuzemské tvorby.

Jinak největší překvapení: čtu Obchodní dům, říkám si, že to zní jako nekonečná, rádoby moderní volovina typu Ordinace a přemýšlím, jestli Nova dokonce něco takového už kdysi nevysílala, čtu Biser Arichtev a Je 15. března 1939 a říkám si, že to asi nebude nekonečná, rádoby moderní volovina. Velmi zajímavé. Na to jsem opravdu zvědavá, ale nechci se předčasně radovat :D

Is it bad that I'd rather watch Friends than actually have them?
šotek10
Uživatel od první verze | Cool level: 16 | Number 6
28. 6. 2022 / 21:08:44 (před 2 roky)
off

Ono to nevypadá vůbec špatně ve většině případů. :)

Trochu mě překvapuje druhá řada Odznaku Vysočina. Nebylo to nejhorší, ale v další sérii jsem už moc nevěřila.

Co si teda rozhodně nechám ujít, je to co vytváří Staněk. Ten člověk je mi krajně nesympatický.

Never trust a hug. It's just a way to hide your face.
petrSF
Uživatel od první verze | Cool level: 51 | Jay Pritchett
28. 6. 2022 / 22:08:43 (před 2 roky)
off

Nevíte někdo, jestli už je na Voyo kompletní Schitt's Creek? Pokud jo, dám jim někdy šanci :)

ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
29. 6. 2022 / 01:06:09 (před 2 roky)
off
petrSF napsal(a):

Nevíte někdo, jestli už je na Voyo kompletní Schitt's Creek? Pokud jo, dám jim někdy šanci :)

Jj, je tam všech šest řad :)

Kiarinnies
Běžný uživatel | Cool level: 1 | Luke Dunphy
19. 12. 2023 / 09:51:46 (před 48 týdny)
off

Já se hrozně moc těším na Metodu Markovič: Hojer :3 Má to být 26.1 VOYO | ORIGINÁL... Tak uvidíme jaký ten seriál bude, snad bude stát za to.