Že by po přečtení tohoto článku všichni odhlásili Netflix (a pod.) a s nadšením se vrhli na Voyo? :-)
Voyo mě nikdy nezláká a Nova už mě s tím štve.
Já jim držím palce. Alespoň se snaží. Čt plodí jen jednu generickou kriminálku za druhou a o Primě se nebudeme raději bavit.
Obchodní dům by mohla bejt fajn vztahovka. Škoda nulové šance, že by to byl spin-off První republiky, která tu avizovanou 4. řadu asi už nikdy nedostanu. Aspoň by tam Arichtev by tam ale mohl uplatit nápady z ní, jelikož se měla odehrávat v cca stejné době.
_-0-_ napsal(a):
Že by po přečtení tohoto článku všichni odhlásili Netflix (a pod.) a s nadšením se vrhli na Voyo? :-)
No to nejspíše ne :)
Ale např. seriály z produkce VOYO jsou super:)
Já jim taky fandím. Voyo originály zatím velký dobrý, tady mě zaujala hlavně novinka se Štáfkem, a i ty novácké vykrádačky (Pan profesor, Chlap) jsou koukatelnější než většina tuzemské tvorby.
Jinak největší překvapení: čtu Obchodní dům, říkám si, že to zní jako nekonečná, rádoby moderní volovina typu Ordinace a přemýšlím, jestli Nova dokonce něco takového už kdysi nevysílala, čtu Biser Arichtev a Je 15. března 1939 a říkám si, že to asi nebude nekonečná, rádoby moderní volovina. Velmi zajímavé. Na to jsem opravdu zvědavá, ale nechci se předčasně radovat :D
Ono to nevypadá vůbec špatně ve většině případů. :)
Trochu mě překvapuje druhá řada Odznaku Vysočina. Nebylo to nejhorší, ale v další sérii jsem už moc nevěřila.
Co si teda rozhodně nechám ujít, je to co vytváří Staněk. Ten člověk je mi krajně nesympatický.
Nevíte někdo, jestli už je na Voyo kompletní Schitt's Creek? Pokud jo, dám jim někdy šanci :)
petrSF napsal(a):
Nevíte někdo, jestli už je na Voyo kompletní Schitt's Creek? Pokud jo, dám jim někdy šanci :)
Jj, je tam všech šest řad :)
Já se hrozně moc těším na Metodu Markovič: Hojer :3 Má to být 26.1 VOYO | ORIGINÁL... Tak uvidíme jaký ten seriál bude, snad bude stát za to.