Som trochu prekvapená, kto sa nakoniec prebojoval do finále, hlavne v kategórii dráma (chýbajú mi tam z populárnych seriálov len tak z hlavy napr. Bridgertonovci, Handmaid´s Tale, You, The Wheel of Time, The Witcher, Emily in Paris, Ginny & Georgia,..). Akosi tam nemám žiadneho výrazného obľúbenca.
Mě spíš překvapuje, kde se tady berou ti fanoušci Zoo a Slunečné :D
litllewitch napsal(a):
Mě spíš překvapuje, kde se tady berou ti fanoušci Zoo a Slunečné :D
To bude spíš tím, že si nedokážou vybavit nic jiného a tyhle 2 seriály mají kobercovou kampaň napříč všemi médii.
Hm, takže z mých favoritů se tam nedostal opět nikdo :(. Hádám, že příští rok si nominace už definitivně odpustím a ušetřím si tak zklamání...
Jinak letos hlasuju pro seriály, co mají poslední šanci nebo podle toho, jestli jsem viděla nebo ne.. Ale je to bída, děs, bída děs...
Tak největší radost mám určitě ze Simon´s Cat, ale i v jiných kategoriích by to mohlo být horší.
Lord Edmund Blackadder napsal(a):
Tak největší radost mám určitě ze Simon´s Cat, ale i v jiných kategoriích by to mohlo být horší.
Jojo, Simon a jeho kocour to u mě mají jisté vždycky :-).
Tak mne sa do finále prebojoval z obľúbencov len Stranger Things, a potešili aj Čarodejnice na Sieň slávy... v ostatných dávam hlas viac-menej náhodne.
Tak hotovo, celkem mě překvapili některé kousky které se probojovali do finále. No síň slávy je u mě jasná Čarodějky 🤩
Deaneira napsal(a):
Tak hotovo, celkem mě překvapili některé kousky které se probojovali do finále. No síň slávy je u mě jasná Čarodějky 🤩
Jo, z toho zoufalství, co se letos zase nominovalo do Síně slávy jsou Čarodějky asi nejlepší a nejvíc síně slávy hodné...
Nejtěžší pro mě bylo letos vybrat nejlepší nové drama, protože Hawkeye, Loki i Reacher mě bavili, ale nakonec jsem musel dát přednost Star Trek: Strange New Worlds, protože skutečně dobrý seriál ze světa Star Treku už tady dlouho nebyl.
SerialZone Awards 2022 - můj výběr
Nejlepší drama: Stranger Things
Nejlepší nové drama: tar Trek: Strange New Worlds
Nejlepší komedie: nic z toho nesleduji
Nejlepší nová komedie: také nic z toho jsem neviděl
Nejlepší animák: Arcane
Nejlepší český/slovenský seriál: Devadesátky
Nejlepší úvodní titulky: Peacemaker
Nejlepší neamerický seriál: Devadesátky
Síň slávy: Charmed
Sín slávy pro Charmed. Ale pokud to letos čapne trpajzlik, taky to bude super.
V mnoha případech jsem nehlasovala, protože jsem to bud neviděla nebo mi to nepřišlo tak dobré, což se mi stává zřídka. :D