Diskuze k článku SerialZone Awards 2022: Finalisté
sonkad
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
23. 8. 2022 / 16:07:18 (před 2 roky)
off

Som trochu prekvapená, kto sa nakoniec prebojoval do finále, hlavne v kategórii dráma (chýbajú mi tam z populárnych seriálov len tak z hlavy napr. Bridgertonovci, Handmaid´s Tale, You, The Wheel of Time, The Witcher, Emily in Paris, Ginny & Georgia,..). Akosi tam nemám žiadneho výrazného obľúbenca.

Editováno: 1x | Naposledy: 23. 8. 2022 / 16:10:04
litllewitch
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
23. 8. 2022 / 16:31:02 (před 2 roky)
off

Mě spíš překvapuje, kde se tady berou ti fanoušci Zoo a Slunečné :D

Bored now...
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
23. 8. 2022 / 17:08:23 (před 2 roky)
off
litllewitch napsal(a):

Mě spíš překvapuje, kde se tady berou ti fanoušci Zoo a Slunečné :D

To bude spíš tím, že si nedokážou vybavit nic jiného a tyhle 2 seriály mají kobercovou kampaň napříč všemi médii.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
23. 8. 2022 / 17:22:47 (před 2 roky)
off

Hm, takže z mých favoritů se tam nedostal opět nikdo :(. Hádám, že příští rok si nominace už definitivně odpustím a ušetřím si tak zklamání...

Jinak letos hlasuju pro seriály, co mají poslední šanci nebo podle toho, jestli jsem viděla nebo ne.. Ale je to bída, děs, bída děs...

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Lord Edmund Blackadder
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
23. 8. 2022 / 17:47:33 (před 2 roky)
off

Tak největší radost mám určitě ze Simon´s Cat, ale i v jiných kategoriích by to mohlo být horší.

I have a cunning plan...
andromache
23. 8. 2022 / 18:26:07 (před 2 roky)
off
Lord Edmund Blackadder napsal(a):

Tak největší radost mám určitě ze Simon´s Cat, ale i v jiných kategoriích by to mohlo být horší.

Jojo, Simon a jeho kocour to u mě mají jisté vždycky :-).

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
patrik1177
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
24. 8. 2022 / 07:34:23 (před 2 roky)
off

Tak mne sa do finále prebojoval z obľúbencov len Stranger Things, a potešili aj Čarodejnice na Sieň slávy... v ostatných dávam hlas viac-menej náhodne.

Deaneira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
24. 8. 2022 / 11:28:13 (před 2 roky)
off

Tak hotovo, celkem mě překvapili některé kousky které se probojovali do finále. No síň slávy je u mě jasná Čarodějky 🤩

andromache
24. 8. 2022 / 17:00:20 (před 2 roky)
off
Deaneira napsal(a):

Tak hotovo, celkem mě překvapili některé kousky které se probojovali do finále. No síň slávy je u mě jasná Čarodějky 🤩

Jo, z toho zoufalství, co se letos zase nominovalo do Síně slávy jsou Čarodějky asi nejlepší a nejvíc síně slávy hodné...

spike
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
31. 8. 2022 / 22:29:49 (před 2 roky)
off

Nejtěžší pro mě bylo letos vybrat nejlepší nové drama, protože Hawkeye, Loki i Reacher mě bavili, ale nakonec jsem musel dát přednost Star Trek: Strange New Worlds, protože skutečně dobrý seriál ze světa Star Treku už tady dlouho nebyl.

SerialZone Awards 2022 - můj výběr

Nejlepší drama: Stranger Things
Nejlepší nové drama: tar Trek: Strange New Worlds
Nejlepší komedie: nic z toho nesleduji
Nejlepší nová komedie: také nic z toho jsem neviděl
Nejlepší animák: Arcane
Nejlepší český/slovenský seriál: Devadesátky
Nejlepší úvodní titulky: Peacemaker
Nejlepší neamerický seriál: Devadesátky
Síň slávy: Charmed

spike
Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
9. 9. 2022 / 14:14:37 (před 2 roky)
off

Sín slávy pro Charmed. Ale pokud to letos čapne trpajzlik, taky to bude super.

V mnoha případech jsem nehlasovala, protože jsem to bud neviděla nebo mi to nepřišlo tak dobré, což se mi stává zřídka. :D

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯