Diskuze k článku Novinka pod lupou: Diario de un Gigoló (Netflix)
Pipa22
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
18. 9. 2022 / 13:16:35 (před 2 roky)
off

D za recenze. Hodne jsem se nasmala pri, cituji: ... Vizuálně se snaží, ale všechny mozkové buňky u sledování nechte odpočinout, protože tohle jim naložit nechcete.
:D

Olivia Caroline Jones
Redaktor | Cool level: 22 | Chandler Bing
19. 9. 2022 / 10:07:14 (před 2 roky)
off
Pipa22 napsal(a):

D za recenze. Hodne jsem se nasmala pri, cituji: ... Vizuálně se snaží, ale všechny mozkové buňky u sledování nechte odpočinout, protože tohle jim naložit nechcete.
:D

Já ráda 😁❤️

Jinak se vám přiznám, že mi to nakonec nedalo a musela jsem zjistit, koho teda zabili a kdo to udělal, takže jsem proklikala celou sérii. Musím uznat, že jsem byla příjemně překvapená, že to bylo nakonec dobře vymyšlené (tipla jsem si vraha, ale až ve finále a ne nijak dopředu). Kdyby to někoho zajímalo a nechtěl se na to na celé dívat (rozumím, nestojí to za to): Obětí byla ta matka (Ana), a i když měla motiv celá hromada lidí a nakonec se k její vraždě přiznala ta vůdkyně gigolů/majitelka galerie, aby ochránila svou dceru a toho ústředního gigola, ukázalo se, že ji zabila ta její šedá myš-dcera (Julia), ze které se vyklubala nejvíc vypočítavá mrcha z celého ansámblu. Mimochodem se gigolo a ona do sebe zamilovali, klasika, ale když šlo do tuhého, ona ho nechala. Na konci byl skok v čase o rok, kdy se znovu setkali a dali dohromady a kdy on zjistil, že svou matku zabila ona, a i přesto spolu odjeli. Nečekaně si stojím za tím, že on měl na víc. Nemáte zač.

Is it bad that I'd rather watch Friends than actually have them?
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
19. 9. 2022 / 11:23:49 (před 2 roky)
on
Olivia Caroline Jones napsal(a):

...

Díky!

Editováno: 1x | Naposledy: 19. 9. 2022 / 11:24:00
Katka The Hero
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
19. 9. 2022 / 22:27:13 (před 2 roky)
off

Já se přiznám, mně se to líbilo 😀 Z prvního dílu jsem byla taky zklamaná, čekala jsem něco jiného. I tak jsem tomu dala šanci a nelituju. Venku bylo hnusně, tak se něco nenáročného hodilo. 😀 Člověk to nemůže brát nějak vážně, fakt spíš jako oddechovku. Abych to vyvážila, tak jsem si hned po dokoukání dala Stranger things… 😀