D za recenze. Hodne jsem se nasmala pri, cituji: ... Vizuálně se snaží, ale všechny mozkové buňky u sledování nechte odpočinout, protože tohle jim naložit nechcete.
:D
Pipa22 napsal(a):
D za recenze. Hodne jsem se nasmala pri, cituji: ... Vizuálně se snaží, ale všechny mozkové buňky u sledování nechte odpočinout, protože tohle jim naložit nechcete.
:D
Já ráda 😁❤️
Jinak se vám přiznám, že mi to nakonec nedalo a musela jsem zjistit, koho teda zabili a kdo to udělal, takže jsem proklikala celou sérii. Musím uznat, že jsem byla příjemně překvapená, že to bylo nakonec dobře vymyšlené (tipla jsem si vraha, ale až ve finále a ne nijak dopředu). Kdyby to někoho zajímalo a nechtěl se na to na celé dívat (rozumím, nestojí to za to): Obětí byla ta matka (Ana), a i když měla motiv celá hromada lidí a nakonec se k její vraždě přiznala ta vůdkyně gigolů/majitelka galerie, aby ochránila svou dceru a toho ústředního gigola, ukázalo se, že ji zabila ta její šedá myš-dcera (Julia), ze které se vyklubala nejvíc vypočítavá mrcha z celého ansámblu. Mimochodem se gigolo a ona do sebe zamilovali, klasika, ale když šlo do tuhého, ona ho nechala. Na konci byl skok v čase o rok, kdy se znovu setkali a dali dohromady a kdy on zjistil, že svou matku zabila ona, a i přesto spolu odjeli. Nečekaně si stojím za tím, že on měl na víc. Nemáte zač.
Olivia Caroline Jones napsal(a):
...
Díky!
Já se přiznám, mně se to líbilo 😀 Z prvního dílu jsem byla taky zklamaná, čekala jsem něco jiného. I tak jsem tomu dala šanci a nelituju. Venku bylo hnusně, tak se něco nenáročného hodilo. 😀 Člověk to nemůže brát nějak vážně, fakt spíš jako oddechovku. Abych to vyvážila, tak jsem si hned po dokoukání dala Stranger things… 😀