Diskuze k článku Novinka pod lupou: The Devil's Hour (Prime Video)
CrazyGeek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
3. 11. 2022 / 17:36:12 (před 2 roky)
off

Času 3:33 se říká ďábelská hodinka? Aha. Je tu ještě někdo, kdo se v tu stejnou hodinu několikrát do měsíce probudí? Ptám se pro kamaráda :D

Začíná mi z toho všeho hrabat. Uwííííííí
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
3. 11. 2022 / 17:46:14 (před 2 roky)
off
CrazyGeek napsal(a):

Času 3:33 se říká ďábelská hodinka? Aha. Je tu ještě někdo, kdo se v tu stejnou hodinu několikrát do měsíce probudí? Ptám se pro kamaráda :D

Já jsem tou dobou většinou ještě vzhůru a leckdy nejčilejší, takže by mě taky zajímalo, co to o mě asi vypovídá :D.

Jinak toho Křapaldiho jsem se na fotkách vyloženě lekla.. Ten teda od dob Dvanáctého pořádně zhubnul, protože si nepamatuju, že by měl coby Doctor až tak moc propadlé tváře.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
proobacz
Redaktor | Cool level: 26 | Ally McBealová
3. 11. 2022 / 18:14:48 (před 2 roky)
off

Tak vím, co budu sledovat. Právě jsem si objednala zkušební dobu na Prime video, tak jsem zvědavá. Mají na to ovšem špatně udělanou reklamu. Mě přišel někdy v říjnu mail z mé oblíbené hry co hraji GW2, kde mi psali, že když se registruji na Amazon prime video, získám nějaký dárek do hry. Tak jsem to šla zkusit a dárek už mám ve hře. Takže bych měla mít přístup na Prime gaming.

_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
3. 11. 2022 / 21:31:40 (před 2 roky)
off
CrazyGeek napsal(a):

V tuhle dobu se mi začíná chtít spát :-)

Znám ji pod názvem "hodina vlka".

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
Camfourek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 23 | Denholm
25. 11. 2022 / 09:00:53 (před 103 týdny)
off

Tak už jsem viděla celé a bylo to super. Netuctové, zajímavé a na konci wow. Vážně stojí za to.