Času 3:33 se říká ďábelská hodinka? Aha. Je tu ještě někdo, kdo se v tu stejnou hodinu několikrát do měsíce probudí? Ptám se pro kamaráda :D
CrazyGeek napsal(a):
Času 3:33 se říká ďábelská hodinka? Aha. Je tu ještě někdo, kdo se v tu stejnou hodinu několikrát do měsíce probudí? Ptám se pro kamaráda :D
Já jsem tou dobou většinou ještě vzhůru a leckdy nejčilejší, takže by mě taky zajímalo, co to o mě asi vypovídá :D.
Jinak toho Křapaldiho jsem se na fotkách vyloženě lekla.. Ten teda od dob Dvanáctého pořádně zhubnul, protože si nepamatuju, že by měl coby Doctor až tak moc propadlé tváře.
Tak vím, co budu sledovat. Právě jsem si objednala zkušební dobu na Prime video, tak jsem zvědavá. Mají na to ovšem špatně udělanou reklamu. Mě přišel někdy v říjnu mail z mé oblíbené hry co hraji GW2, kde mi psali, že když se registruji na Amazon prime video, získám nějaký dárek do hry. Tak jsem to šla zkusit a dárek už mám ve hře. Takže bych měla mít přístup na Prime gaming.
CrazyGeek napsal(a):
V tuhle dobu se mi začíná chtít spát :-)
Znám ji pod názvem "hodina vlka".
Tak už jsem viděla celé a bylo to super. Netuctové, zajímavé a na konci wow. Vážně stojí za to.