Dilema medzi Kyle XY a Flintstones...
Sice nějaké seriály znám, pár dílů Flinstones jsem viděla kdysi, ale nakonec jsem se rozhodla dát hlas Lupinovi :D
Better Call Saul, i když jsem měl škubání dát hlas Flintstones.
It's all good, man! snad postoupí bez mého hlasu, tak jsem podpořil Lupina :)
Kolombo napsal(a):
It's all good, man! snad postoupí bez mého hlasu, tak jsem podpořil Lupina :)
Předpokládám, že jsi nečetl předlohu (se kterou má seriál pramálo společného)...
_-0-_ napsal(a):
Předpokládám, že jsi nečetl předlohu (se kterou má seriál pramálo společného)...
Nečetl. Nicméně pokud mě paměť neklame, tak hlavní postava Assane je velkým fanouškem knížek a postavy Arséna Lupina, takže jak mohl mít seriál s předlohou přemnoho společného?
Kolombo napsal(a):
Nečetl. Nicméně pokud mě paměť neklame, tak hlavní postava Assane je velkým fanouškem knížek a postavy Arséna Lupina, takže jak mohl mít seriál s předlohou přemnoho společného?
Je takto uváděný:
SZ: "Klasický francouzský příběh o zloději gentlemanovi a mistru převleků jménem Arsène Lupin v moderním pojetí. "
IMDb: "Inspired by the adventures of Arsène Lupin, gentleman thief Assane Diop sets out to avenge his father for an injustice inflicted by a wealthy family."
Edna: "Seriál nám převypráví příběh Arsène Lupina. Zloděje gentlemana a mistra převleků."
CSFD: "Klasický francouzský příběh o zloději gentlemanovi a mistru převleků jménem Arsène Lupin v moderním pojetí. "
Po zhlédnutí (vydrží-li to) užaslý divák/čtenář zjistí, že je to wokecosi, parazitující na jménu hlavní postavy ze slavných Leblancových knih. To fakt otráví.
_-0-_ napsal(a):
Je takto uváděný:
SZ: "Klasický francouzský příběh o zloději gentlemanovi a mistru převleků jménem Arsène Lupin v moderním pojetí. "
IMDb: "Inspired by the adventures of Arsène Lupin, gentleman thief Assane Diop sets out to avenge his father for an injustice inflicted by a wealthy family."
Edna: "Seriál nám převypráví příběh Arsène Lupina. Zloděje gentlemana a mistra převleků."
CSFD: "Klasický francouzský příběh o zloději gentlemanovi a mistru převleků jménem Arsène Lupin v moderním pojetí. "
Po zhlédnutí (vydrží-li to) užaslý divák/čtenář zjistí, že je to wokecosi, parazitující na jménu hlavní postavy ze slavných Leblancových knih. To fakt otráví.
Jestli tě to otrávilo, tak se vyzvracej a třeba ti bude líp. Nebo zkus použít páky, aby tady byl popis seriálu víc odpovídající realitě (nebo aspoň IMDB) a můžeš zabránit otrávě dalších woke-alergiků. Tak jako tak doporučím kefír :)
Kolombo napsal(a):
Jestli tě to otrávilo, tak se vyzvracej a třeba ti bude líp. Nebo zkus použít páky, aby tady byl popis seriálu víc odpovídající realitě (nebo aspoň IMDB) a můžeš zabránit otrávě dalších woke-alergiků. Tak jako tak doporučím kefír :)
Kdybych měl zvracet vždycky, když pocítím nauseu při sledování nějakého obzvláště znehodnoceného díla (zejména v posledních letech), tak by to s ohledem na odhadnutelnou četnost bylo o život :-)
Btw., kefír mám rád, ale ani jeho abusus by situaci nevyřešil.
Nějak jsme se ale vzdálili věcné podstatě, kterou je neokecatelná záměrná parazitizace na jménu/pověsti/známosti předlohy a implementace "woke výchovných prvků", které by čtenář znalý předloh skutečně neočekával.
Dneska to bylo mezi Kylem a Carter, ale nakonec to dostala Carter, která přece jenom v hlasování zaostává...
Nebýt otce Teda, je to Saul, ale přilákala mě sem ta fotografie a velmi jsem se podivila, kde se tu Father Ted nabral, starý a dost zapomenutý seriál, který zná málokdo :-). Já jsem na něm jednu dobu dost ujížděla, stejně jako na Červeném trpaslíkovi ( každý díl viděn tak 50x :D ), takže volba byla jasná..