Diskuze k článku Anketa: Jmenuji se seriálově (nominace 25)
Petyer
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
24. 11. 2022 / 13:09:59 (před 103 týdny)
off

Dilema medzi Kyle XY a Flintstones...

Janey T
Redaktor | Cool level: 21 | Phil Dunphy
24. 11. 2022 / 13:13:26 (před 103 týdny)
off

Sice nějaké seriály znám, pár dílů Flinstones jsem viděla kdysi, ale nakonec jsem se rozhodla dát hlas Lupinovi :D

Janey T.
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
24. 11. 2022 / 13:15:56 (před 103 týdny)
off

Better Call Saul, i když jsem měl škubání dát hlas Flintstones.

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
Editováno: 1x | Naposledy: 24. 11. 2022 / 13:19:25
Kolombo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
24. 11. 2022 / 14:53:01 (před 103 týdny)
off

It's all good, man! snad postoupí bez mého hlasu, tak jsem podpořil Lupina :)

Non cuspi causa qui non debe cuspire
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
24. 11. 2022 / 15:29:29 (před 103 týdny)
off
Kolombo napsal(a):

It's all good, man! snad postoupí bez mého hlasu, tak jsem podpořil Lupina :)

Předpokládám, že jsi nečetl předlohu (se kterou má seriál pramálo společného)...

Kolombo
24. 11. 2022 / 15:41:01 (před 103 týdny)
off
_-0-_ napsal(a):

Předpokládám, že jsi nečetl předlohu (se kterou má seriál pramálo společného)...

Nečetl. Nicméně pokud mě paměť neklame, tak hlavní postava Assane je velkým fanouškem knížek a postavy Arséna Lupina, takže jak mohl mít seriál s předlohou přemnoho společného?

_-0-_
24. 11. 2022 / 16:08:38 (před 103 týdny)
off
Kolombo napsal(a):

Nečetl. Nicméně pokud mě paměť neklame, tak hlavní postava Assane je velkým fanouškem knížek a postavy Arséna Lupina, takže jak mohl mít seriál s předlohou přemnoho společného?

Je takto uváděný:
SZ: "Klasický francouzský příběh o zloději gentlemanovi a mistru převleků jménem Arsène Lupin v moderním pojetí. "
IMDb: "Inspired by the adventures of Arsène Lupin, gentleman thief Assane Diop sets out to avenge his father for an injustice inflicted by a wealthy family."
Edna: "Seriál nám převypráví příběh Arsène Lupina. Zloděje gentlemana a mistra převleků."
CSFD: "Klasický francouzský příběh o zloději gentlemanovi a mistru převleků jménem Arsène Lupin v moderním pojetí. "

Po zhlédnutí (vydrží-li to) užaslý divák/čtenář zjistí, že je to wokecosi, parazitující na jménu hlavní postavy ze slavných Leblancových knih. To fakt otráví.

Kolombo
24. 11. 2022 / 16:53:53 (před 103 týdny)
off
_-0-_ napsal(a):

Je takto uváděný:
SZ: "Klasický francouzský příběh o zloději gentlemanovi a mistru převleků jménem Arsène Lupin v moderním pojetí. "
IMDb: "Inspired by the adventures of Arsène Lupin, gentleman thief Assane Diop sets out to avenge his father for an injustice inflicted by a wealthy family."
Edna: "Seriál nám převypráví příběh Arsène Lupina. Zloděje gentlemana a mistra převleků."
CSFD: "Klasický francouzský příběh o zloději gentlemanovi a mistru převleků jménem Arsène Lupin v moderním pojetí. "

Po zhlédnutí (vydrží-li to) užaslý divák/čtenář zjistí, že je to wokecosi, parazitující na jménu hlavní postavy ze slavných Leblancových knih. To fakt otráví.

Jestli tě to otrávilo, tak se vyzvracej a třeba ti bude líp. Nebo zkus použít páky, aby tady byl popis seriálu víc odpovídající realitě (nebo aspoň IMDB) a můžeš zabránit otrávě dalších woke-alergiků. Tak jako tak doporučím kefír :)

_-0-_
24. 11. 2022 / 17:13:32 (před 103 týdny)
off
Kolombo napsal(a):

Jestli tě to otrávilo, tak se vyzvracej a třeba ti bude líp. Nebo zkus použít páky, aby tady byl popis seriálu víc odpovídající realitě (nebo aspoň IMDB) a můžeš zabránit otrávě dalších woke-alergiků. Tak jako tak doporučím kefír :)

Kdybych měl zvracet vždycky, když pocítím nauseu při sledování nějakého obzvláště znehodnoceného díla (zejména v posledních letech), tak by to s ohledem na odhadnutelnou četnost bylo o život :-)

Btw., kefír mám rád, ale ani jeho abusus by situaci nevyřešil.

Nějak jsme se ale vzdálili věcné podstatě, kterou je neokecatelná záměrná parazitizace na jménu/pověsti/známosti předlohy a implementace "woke výchovných prvků", které by čtenář znalý předloh skutečně neočekával.

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
24. 11. 2022 / 17:14:46 (před 103 týdny)
off

Dneska to bylo mezi Kylem a Carter, ale nakonec to dostala Carter, která přece jenom v hlasování zaostává...

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
kunko
Běžný uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
24. 11. 2022 / 20:58:35 (před 103 týdny)
off

Flintstonovci super, ale Kyle XY top, takže hlas Kyle...

Samhain
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
25. 11. 2022 / 17:52:09 (před 103 týdny)
off

Nebýt otce Teda, je to Saul, ale přilákala mě sem ta fotografie a velmi jsem se podivila, kde se tu Father Ted nabral, starý a dost zapomenutý seriál, který zná málokdo :-). Já jsem na něm jednu dobu dost ujížděla, stejně jako na Červeném trpaslíkovi ( každý díl viděn tak 50x :D ), takže volba byla jasná..