Diskuze k článku Týden v obraze: Three Pines, Willow, Gossip Girl a další...
richardK
Redaktor | Cool level: 16 | Number 6
27. 11. 2022 / 17:32:02 (před 102 týdny)
off

Vánoce přicházejí se seriálem Wilow, jak já mu držím palce. Velké natěšení z druhé řady Pomalých koňů, nakonec i Gary Oldman prohlásil, že to je seriál, u kterého si dokáže představit konec své kariéry. Pak jsem zvědavý na Bosé, kvalitních hudebních počinů je jak šafránu.

Richard
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
27. 11. 2022 / 17:42:20 (před 102 týdny)
off

Jsem nadšený, že se budu dívat na S02 Slow Horses. Před lety bych se těšil na Willow, ale v dnešní době jsem už velmi opatrný (aby třeba neměl Willow dva tatínky a tak).

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
27. 11. 2022 / 17:44:13 (před 102 týdny)
off

Pár věcí mi letělo minimálně do chci vidět.. Jsem zvědavá na Irreverent, protože Austrálie a protože Colin Donell, kterého jsem od Med nikde neviděla.. A asi budu dohánět Queens of Mystery.. Dělá to Acorn, který má na svědomí My Life is Murder a Harry Wild, což mě obojí neskonale baví, tak jsem zvědavá, jestli to bude do třetice všeho dobrého.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Evie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
27. 11. 2022 / 20:45:35 (před 102 týdny)
off
andromache napsal(a):

Pár věcí mi letělo minimálně do chci vidět.. Jsem zvědavá na Irreverent, protože Austrálie a protože Colin Donell, kterého jsem od Med nikde neviděla.. A asi budu dohánět Queens of Mystery.. Dělá to Acorn, který má na svědomí My Life is Murder a Harry Wild, což mě obojí neskonale baví, tak jsem zvědavá, jestli to bude do třetice všeho dobrého.

"Zločinec z Chicaga" mě rozesmálo :D

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
27. 11. 2022 / 21:16:40 (před 102 týdny)
off
Evie napsal(a):

"Zločinec z Chicaga" mě rozesmálo :D

Jo mě taky :D. Aspoň už víme, proč z Med tak narychlo zdrhnul :D. Houby Ava, vykradl klenotnictví :D :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.