Vánoce přicházejí se seriálem Wilow, jak já mu držím palce. Velké natěšení z druhé řady Pomalých koňů, nakonec i Gary Oldman prohlásil, že to je seriál, u kterého si dokáže představit konec své kariéry. Pak jsem zvědavý na Bosé, kvalitních hudebních počinů je jak šafránu.
Jsem nadšený, že se budu dívat na S02 Slow Horses. Před lety bych se těšil na Willow, ale v dnešní době jsem už velmi opatrný (aby třeba neměl Willow dva tatínky a tak).
Pár věcí mi letělo minimálně do chci vidět.. Jsem zvědavá na Irreverent, protože Austrálie a protože Colin Donell, kterého jsem od Med nikde neviděla.. A asi budu dohánět Queens of Mystery.. Dělá to Acorn, který má na svědomí My Life is Murder a Harry Wild, což mě obojí neskonale baví, tak jsem zvědavá, jestli to bude do třetice všeho dobrého.
andromache napsal(a):
Pár věcí mi letělo minimálně do chci vidět.. Jsem zvědavá na Irreverent, protože Austrálie a protože Colin Donell, kterého jsem od Med nikde neviděla.. A asi budu dohánět Queens of Mystery.. Dělá to Acorn, který má na svědomí My Life is Murder a Harry Wild, což mě obojí neskonale baví, tak jsem zvědavá, jestli to bude do třetice všeho dobrého.
"Zločinec z Chicaga" mě rozesmálo :D
Evie napsal(a):
"Zločinec z Chicaga" mě rozesmálo :D
Jo mě taky :D. Aspoň už víme, proč z Med tak narychlo zdrhnul :D. Houby Ava, vykradl klenotnictví :D :D.