Diskuze k článku Naše první seriálová epizoda v roce 2023
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
2. 1. 2023 / 17:03:41 (před 98 týdny)
off

Petyer : Maraton LaO:SVU od začátku se snažím jet taky, takže tě plně chápu :D. Sice tebou popisované finále 14 a první díly 15 si tuším pamatuju už z televize, ale stejně, těším se až k nim časem zas dojedu :-).

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Janey T
Redaktor | Cool level: 21 | Phil Dunphy
2. 1. 2023 / 17:21:28 (před 98 týdny)
off

To já Nový rok něco po půlnoci, kdy jsem se těmi ohňostroji pokochala, pokračovala v druhé řadě, skoro ke konci (10 díl z 12) čínského anime Xian Wang de Ri Chang Sheng Huo :D Což mohu říci, že jsem začala dost dobře a dál to i dobře pokračovalo. Takže věřím, že i letos si vyberu dobré kousky na sledování. :D

Janey T.
malina2035
Dlouholetý uživatel | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
2. 1. 2023 / 17:24:45 (před 98 týdny)
off

... na Silvestra jsem rozkoukala Rekruta a Nový rok jsem pokračovala :)

Daniela
Petyer
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
2. 1. 2023 / 17:26:50 (před 98 týdny)
off
andromache napsal(a):

Petyer : Maraton LaO:SVU od začátku se snažím jet taky, takže tě plně chápu :D. Sice tebou popisované finále 14 a první díly 15 si tuším pamatuju už z televize, ale stejně, těším se až k nim časem zas dojedu :-).

Tak potom tusis o ktorej hlavnej postave som hovoril, nechcem tu spoilerovat, ale akurat koncim 15.seriu a zasa sa k tomu vratili, som myslel, ze ma porazi... Toto je pre mna psychicky teror 😁

Sonya
Běžný uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
2. 1. 2023 / 17:39:05 (před 98 týdny)
off

My sme s priateľom pozerali na Silvestra seriál Kosti, avšak od siedmej sme sa venovali návšteve a včera 1.1. sme znovu pokračovali v pozeraní. :) Dúfam, že tento rok prinesie do môjho zoznamu seriálov zaujímavé kúsky. :)

Sonya
andromache
2. 1. 2023 / 17:41:57 (před 98 týdny)
off
Petyer napsal(a):

Tak potom tusis o ktorej hlavnej postave som hovoril, nechcem tu spoilerovat, ale akurat koncim 15.seriu a zasa sa k tomu vratili, som myslel, ze ma porazi... Toto je pre mna psychicky teror 😁

To je ten únos Liv co? Jako mě málem omývali taky.. Vždycky jsem přemýšlela, jak se po tomhle ta postava mohla vrátit do práce... Ugh, chuďátko... Občas mám pocit, že i Mariska musí mít dobrého psychologa, aby v tomhle pokračovala...

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
_karel_
Dlouholetý uživatel | Cool level: 70 | Eric Northman
2. 1. 2023 / 17:42:12 (před 98 týdny)
off

U mě to bylo jako u ragellyů - Kaleidoscope. :D

sonkad
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
2. 1. 2023 / 17:42:50 (před 98 týdny)
off

Moja prvá epizóda bola rovnaká ako u Ragelly - Yellow z Kaleidoscopu :)

litllewitch
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
2. 1. 2023 / 17:43:55 (před 98 týdny)
off

Tak já jsem to načla českou novinkou Jedna rodina. Na novácké standardy to nebylo úplně marný.

Bored now...
Litocha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 50 | František 'Ozzák' Pacovský
2. 1. 2023 / 17:51:37 (před 98 týdny)
off

Mně půlnoc skočila do šestého dílu závěrečné řady The Good Fight. Kolem půl jedné jsem tedy navázala a epizodu dokončila. Pořád se k té poslední sérii ne a ne dokopat, tak teď už to snad dotáhnu.

Petyer
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
2. 1. 2023 / 17:53:04 (před 98 týdny)
off
andromache napsal(a):

To je ten únos Liv co? Jako mě málem omývali taky.. Vždycky jsem přemýšlela, jak se po tomhle ta postava mohla vrátit do práce... Ugh, chuďátko... Občas mám pocit, že i Mariska musí mít dobrého psychologa, aby v tomhle pokračovala...

Dobre si to pamatas, a oni to este znova rozpytvavaju a opakuju ku koncu serie, ale snad uz tomu daju bodku, lebo sa k tomu nehodlam vraciat, nech sa chuda posunie dalej, aj ked to sa urcite asi neda 😉

andromache
2. 1. 2023 / 18:01:13 (před 98 týdny)
off
Petyer napsal(a):

Dobre si to pamatas, a oni to este znova rozpytvavaju a opakuju ku koncu serie, ale snad uz tomu daju bodku, lebo sa k tomu nehodlam vraciat, nech sa chuda posunie dalej, aj ked to sa urcite asi neda 😉

No nedá, to máš pravdu.. Akorát si už nepamatuju, jestli tam nebude mít ještě něco podobného, když budou honit uprchlé sériové vrahy... Ale to fakt nevím, jestli nekecám. Fakt se tam budu muset dohrabat :-).

Kyra01
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
2. 1. 2023 / 18:10:42 (před 98 týdny)
off

Keďže v piatok vyšiel posledný diel 2. série Slow Horses, tak ja som nový rok začala prvou epizódou tejto série :)

The wheel weaves as the wheel wills.
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
2. 1. 2023 / 19:41:47 (před 98 týdny)
on

Rise of Empires: Ottoman, dnes dosleduju S02 a potom stejně jako Kyra01 - Slow Horses S02 na mě řehtají z HDD :-)

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
richardK
Redaktor | Cool level: 16 | Number 6
2. 1. 2023 / 20:16:13 (před 98 týdny)
off

Tak nějak jsem dostal chuť na Zaklínače, takže první epizoda roku byla šestá epizoda první série Rare Species. Pak jsem k tomu přidal Kaleidoskop, ale prodívat se až do finální epizody bylo pro mně trochu nucení se. Více v NPL.

Richard
richardK
Redaktor | Cool level: 16 | Number 6
2. 1. 2023 / 20:19:49 (před 98 týdny)
off
_-0-_ napsal(a):

Rise of Empires: Ottoman, dnes dosleduju S02 a potom stejně jako Kyra01 - Slow Horses S02 na mě řehtají z HDD :-)

To bych nevydržel tak dlouho čekat, takže u mně už dořehtali a pak už zbývalo jen zamáčknout slzu. Ještě, že jsou objednané další řady.

Richard
Lord Edmund Blackadder
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
2. 1. 2023 / 22:28:07 (před 98 týdny)
off

U mě poslední byl dokoukaný seriál roku The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window, asi první stoprocentní maraton vůbec, poslední epka bylo finále 2. série Sabriny.

První epizodou letoška bylo 4x14 Numb3rs.

I have a cunning plan...
Editováno: 1x | Naposledy: 7. 1. 2023 / 19:42:17
hanee
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
3. 1. 2023 / 08:43:59 (před 97 týdny)
off

:D Dream Home Makeover
4×06 Primary Bath Reconnected

Nejlepší film je seriál.
Just_reyna
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
1. 1. 2024 / 17:56:47 (před 46 týdny)
off

První epizoda letos byla Berlin 01x02 :)

Never accept an apology from someone who just sucker punched you.
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
2. 1. 2024 / 19:54:47 (před 45 týdny)
off
Just_reyna napsal(a):

První epizoda letos byla Berlin 01x02 :)

Článek bude i letos, tak si to šetřit pod něj. :D

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.