Petyer : Maraton LaO:SVU od začátku se snažím jet taky, takže tě plně chápu :D. Sice tebou popisované finále 14 a první díly 15 si tuším pamatuju už z televize, ale stejně, těším se až k nim časem zas dojedu :-).
To já Nový rok něco po půlnoci, kdy jsem se těmi ohňostroji pokochala, pokračovala v druhé řadě, skoro ke konci (10 díl z 12) čínského anime Xian Wang de Ri Chang Sheng Huo :D Což mohu říci, že jsem začala dost dobře a dál to i dobře pokračovalo. Takže věřím, že i letos si vyberu dobré kousky na sledování. :D
... na Silvestra jsem rozkoukala Rekruta a Nový rok jsem pokračovala :)
andromache napsal(a):
Petyer : Maraton LaO:SVU od začátku se snažím jet taky, takže tě plně chápu :D. Sice tebou popisované finále 14 a první díly 15 si tuším pamatuju už z televize, ale stejně, těším se až k nim časem zas dojedu :-).
Tak potom tusis o ktorej hlavnej postave som hovoril, nechcem tu spoilerovat, ale akurat koncim 15.seriu a zasa sa k tomu vratili, som myslel, ze ma porazi... Toto je pre mna psychicky teror 😁
My sme s priateľom pozerali na Silvestra seriál Kosti, avšak od siedmej sme sa venovali návšteve a včera 1.1. sme znovu pokračovali v pozeraní. :) Dúfam, že tento rok prinesie do môjho zoznamu seriálov zaujímavé kúsky. :)
Petyer napsal(a):
Tak potom tusis o ktorej hlavnej postave som hovoril, nechcem tu spoilerovat, ale akurat koncim 15.seriu a zasa sa k tomu vratili, som myslel, ze ma porazi... Toto je pre mna psychicky teror 😁
To je ten únos Liv co? Jako mě málem omývali taky.. Vždycky jsem přemýšlela, jak se po tomhle ta postava mohla vrátit do práce... Ugh, chuďátko... Občas mám pocit, že i Mariska musí mít dobrého psychologa, aby v tomhle pokračovala...
U mě to bylo jako u ragellyů - Kaleidoscope. :D
Moja prvá epizóda bola rovnaká ako u Ragelly - Yellow z Kaleidoscopu :)
Tak já jsem to načla českou novinkou Jedna rodina. Na novácké standardy to nebylo úplně marný.
Mně půlnoc skočila do šestého dílu závěrečné řady The Good Fight. Kolem půl jedné jsem tedy navázala a epizodu dokončila. Pořád se k té poslední sérii ne a ne dokopat, tak teď už to snad dotáhnu.
andromache napsal(a):
To je ten únos Liv co? Jako mě málem omývali taky.. Vždycky jsem přemýšlela, jak se po tomhle ta postava mohla vrátit do práce... Ugh, chuďátko... Občas mám pocit, že i Mariska musí mít dobrého psychologa, aby v tomhle pokračovala...
Dobre si to pamatas, a oni to este znova rozpytvavaju a opakuju ku koncu serie, ale snad uz tomu daju bodku, lebo sa k tomu nehodlam vraciat, nech sa chuda posunie dalej, aj ked to sa urcite asi neda 😉
Petyer napsal(a):
Dobre si to pamatas, a oni to este znova rozpytvavaju a opakuju ku koncu serie, ale snad uz tomu daju bodku, lebo sa k tomu nehodlam vraciat, nech sa chuda posunie dalej, aj ked to sa urcite asi neda 😉
No nedá, to máš pravdu.. Akorát si už nepamatuju, jestli tam nebude mít ještě něco podobného, když budou honit uprchlé sériové vrahy... Ale to fakt nevím, jestli nekecám. Fakt se tam budu muset dohrabat :-).
Keďže v piatok vyšiel posledný diel 2. série Slow Horses, tak ja som nový rok začala prvou epizódou tejto série :)
Rise of Empires: Ottoman, dnes dosleduju S02 a potom stejně jako Kyra01 - Slow Horses S02 na mě řehtají z HDD :-)
Tak nějak jsem dostal chuť na Zaklínače, takže první epizoda roku byla šestá epizoda první série Rare Species. Pak jsem k tomu přidal Kaleidoskop, ale prodívat se až do finální epizody bylo pro mně trochu nucení se. Více v NPL.
_-0-_ napsal(a):
Rise of Empires: Ottoman, dnes dosleduju S02 a potom stejně jako Kyra01 - Slow Horses S02 na mě řehtají z HDD :-)
To bych nevydržel tak dlouho čekat, takže u mně už dořehtali a pak už zbývalo jen zamáčknout slzu. Ještě, že jsou objednané další řady.
U mě poslední byl dokoukaný seriál roku The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window, asi první stoprocentní maraton vůbec, poslední epka bylo finále 2. série Sabriny.
První epizodou letoška bylo 4x14 Numb3rs.
:D Dream Home Makeover
4×06 Primary Bath Reconnected
První epizoda letos byla Berlin 01x02 :)
Just_reyna napsal(a):
První epizoda letos byla Berlin 01x02 :)
Článek bude i letos, tak si to šetřit pod něj. :D