Diskuze k článku Anketa: Novinka roku 2022 (top 110, nominace 18)
Janey T
Redaktor | Cool level: 21 | Phil Dunphy
25. 2. 2023 / 13:03:18 (před 90 týdny)
off

Viděla jsem jak Our Great National Parks tak i Sandmana a musím říci, že je to pro mě těžké rozhodování. Obojí se mi dost líbilo. :D A tak si dala los a hlas nakonec má Sandman. :D

Janey T.
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
25. 2. 2023 / 13:11:33 (před 90 týdny)
off

Wednesday. Nad Sandmanem bych možná uvažoval na druhém (nevolitelném) místě, kdyby to nebyla progresivisticko/výchovně pojatá a poměrně nechutná exhibice sexuálních aberací, dominance černého světa a nadlidsky silných žen...

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
Editováno: 1x | Naposledy: 25. 2. 2023 / 13:20:41
darebnica
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
25. 2. 2023 / 13:33:09 (před 90 týdny)
off

V preklade...keby tu niekto nebol zakomplexovaný bigotný sexistický rasista...skrátka:malý biely heterosexuál, predpokladám že aj incel. :p

Množstvo a kvalita materiálu vyhuleného nemá priamy vplyv na kvalitu článku a následne ani na kvalitu a množstvo zhulených diskutérov a ich príspevkov.
richardK
Redaktor | Cool level: 16 | Number 6
25. 2. 2023 / 13:36:13 (před 90 týdny)
off

Tohle tak nemám rád Wednesday vs Sandman. Nakonec Sandman, protože tam mám Lucifera, Constantina a skvělého Davida Thewlise.

Richard
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
25. 2. 2023 / 13:41:18 (před 90 týdny)
off

Další těžké kolo, hlas bych s klidem dala Wednesday, Sandmanovi i From Scratch. Nakonec podpořím poslední zmíněný, protože tak nějak tuším, že to bude nejvíce potřebovat.

darbak
Redaktor | Cool level: 18 | Kocour
25. 2. 2023 / 13:44:37 (před 90 týdny)
off

Sandman za mě velké nope. Wednesday, ačkoliv jsem viděl jen jeden díl, byla skvělá. Ale ta má postup jistý, takže nakonec podpořím něco jiného - Cleaning Lady

Obsesivní perfekcionista, co má rád ankety a fotočlánky.
Petyer
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
25. 2. 2023 / 14:04:13 (před 90 týdny)
off

Kebyze nie je Wednesday v tomto kole tak s kludnym svedomim volim Sandmana, takto ma ale smolu 😉

_karel_
Dlouholetý uživatel | Cool level: 70 | Eric Northman
25. 2. 2023 / 16:09:18 (před 90 týdny)
off
darebnica napsal(a):

V preklade...keby tu niekto nebol zakomplexovaný bigotný sexistický rasista...skrátka:malý biely heterosexuál, predpokladám že aj incel. :p

Co je to za blábol?

_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
25. 2. 2023 / 16:44:36 (před 90 týdny)
off
darebnica napsal(a):

Kdyby někdo jiný napsal (ad extrem), že dává hlas Sandmanovi nejen kvůli zejména proto, že scénáristé skvěle vystihli multikulturní vyváženost společnosti různorodostí obsazení, citlivě přistoupili k zobrazení přirozených tužeb, potřeb a života menšin, bořili zažité stereotypy, akcentovali rovnoprávné postavení žen a na kladných postavách afroameričanů demonstrovali, jak nechutná a nespravedlivá je privilegovanost bílé rasy, tak by to bylo O.K., že?

Takové komentáře, byť i zcela debilní, totiž progresivisty neiritují, na rozdíl od toho, když si někdo drze dovolí vidět svět jinýma očima. No a pak je na řadě osobní rovina a drsný slovník. Ne, ne soudruzi a soudružky, takto k šťastným zítřkům nedojdete. Padesátá léta také jednou skončila.

Btw., stojí za to se podívat na NÁZORY k Sandmanovi...

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
25. 2. 2023 / 18:25:54 (před 90 týdny)
off

Opět jsem neviděla ani jedno, ale asi nejvíc mě láká Sandman, takže šel hlas tam.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
petrSF
Uživatel od první verze | Cool level: 51 | Jay Pritchett
25. 2. 2023 / 18:43:50 (před 90 týdny)
off

Rozhodoval jsem se mezi Sandmanem a Jennou a nakonec vyhrála Jenna :D

Kolombo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
25. 2. 2023 / 20:23:51 (před 90 týdny)
off

Sandman :)

Non cuspi causa qui non debe cuspire
Chrosticek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
26. 2. 2023 / 07:29:37 (před 90 týdny)
on

Z predchadzajucich 17 kol som hlasoval tusim len raz, lebo nic dalsie som nevidel... tu hned tri, Wednesday, Sandman a Our great national parks... a hlas by dostali vsetky tri... Barrack sa do dalsieho kola nepozrie, tak aspon zvysni dvaja, hlas ide Wednesday, ktora pevne verim ze to cele vyhra :D

Mad.Awe
Redaktor | Cool level: 16 | Number 6
26. 2. 2023 / 10:04:27 (před 90 týdny)
off

Viděla jsem Wednesday i Sandmana, hlas jednoznačně pro druhého zmíněného, Wednesday jsem si sice užila, ale na můj vkus to chvílemi bylo příliš pubertální. :D

Mad.Awe