Viděla jsem jak Our Great National Parks tak i Sandmana a musím říci, že je to pro mě těžké rozhodování. Obojí se mi dost líbilo. :D A tak si dala los a hlas nakonec má Sandman. :D
Wednesday. Nad Sandmanem bych možná uvažoval na druhém (nevolitelném) místě, kdyby to nebyla progresivisticko/výchovně pojatá a poměrně nechutná exhibice sexuálních aberací, dominance černého světa a nadlidsky silných žen...
V preklade...keby tu niekto nebol zakomplexovaný bigotný sexistický rasista...skrátka:malý biely heterosexuál, predpokladám že aj incel. :p
Tohle tak nemám rád Wednesday vs Sandman. Nakonec Sandman, protože tam mám Lucifera, Constantina a skvělého Davida Thewlise.
Další těžké kolo, hlas bych s klidem dala Wednesday, Sandmanovi i From Scratch. Nakonec podpořím poslední zmíněný, protože tak nějak tuším, že to bude nejvíce potřebovat.
Sandman za mě velké nope. Wednesday, ačkoliv jsem viděl jen jeden díl, byla skvělá. Ale ta má postup jistý, takže nakonec podpořím něco jiného - Cleaning Lady
Kebyze nie je Wednesday v tomto kole tak s kludnym svedomim volim Sandmana, takto ma ale smolu 😉
darebnica napsal(a):
V preklade...keby tu niekto nebol zakomplexovaný bigotný sexistický rasista...skrátka:malý biely heterosexuál, predpokladám že aj incel. :p
Co je to za blábol?
darebnica napsal(a):
Kdyby někdo jiný napsal (ad extrem), že dává hlas Sandmanovi nejen kvůli zejména proto, že scénáristé skvěle vystihli multikulturní vyváženost společnosti různorodostí obsazení, citlivě přistoupili k zobrazení přirozených tužeb, potřeb a života menšin, bořili zažité stereotypy, akcentovali rovnoprávné postavení žen a na kladných postavách afroameričanů demonstrovali, jak nechutná a nespravedlivá je privilegovanost bílé rasy, tak by to bylo O.K., že?
Takové komentáře, byť i zcela debilní, totiž progresivisty neiritují, na rozdíl od toho, když si někdo drze dovolí vidět svět jinýma očima. No a pak je na řadě osobní rovina a drsný slovník. Ne, ne soudruzi a soudružky, takto k šťastným zítřkům nedojdete. Padesátá léta také jednou skončila.
Btw., stojí za to se podívat na NÁZORY k Sandmanovi...
Opět jsem neviděla ani jedno, ale asi nejvíc mě láká Sandman, takže šel hlas tam.
Rozhodoval jsem se mezi Sandmanem a Jennou a nakonec vyhrála Jenna :D
Sandman :)
Z predchadzajucich 17 kol som hlasoval tusim len raz, lebo nic dalsie som nevidel... tu hned tri, Wednesday, Sandman a Our great national parks... a hlas by dostali vsetky tri... Barrack sa do dalsieho kola nepozrie, tak aspon zvysni dvaja, hlas ide Wednesday, ktora pevne verim ze to cele vyhra :D
Viděla jsem Wednesday i Sandmana, hlas jednoznačně pro druhého zmíněného, Wednesday jsem si sice užila, ale na můj vkus to chvílemi bylo příliš pubertální. :D