Diskuze k článku Seriálem kolem světa: 7 zastávek na Novém Zélandu
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
16. 3. 2023 / 21:01:51 (před 87 týdny)
off

Ach Nový Zéland.. Vůbec se nedivím, že Rob Tapert točí většinu své tvorby právě tam. Našel tam krásnou přírodu, schopné lidi a hlavně a především svou krásnou manželku :-). Jsem ráda za tuhle seriálovou zastávku. Ukazuje totiž, že Nový Zéland není jenom LOTR a případně Xena s Herculem. Ano tyhle dva seriály mě k NZ tvorbě tak trochu přivedly, ale nemyslím, že bych kdy litovala. Takže.. Dejte jim šanci :-).

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
IrmaVep
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
18. 3. 2023 / 20:02:23 (před 87 týdny)
off

Nevim, proc se jeste divim, ze me vzdycky zaujme 90% tipu ;D Tady na prvni dobrou vim, ze ty Wellingtonsky lovce duchu uz mam nejaky ten patek ve watchlistu, jenomze ony me zaujaly i temer vsechny ostatni serialy!! :D Diky vsem a DIKY, Pajkymu!

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
18. 3. 2023 / 20:28:36 (před 87 týdny)
off
IrmaVep napsal(a):

Nevim, proc se jeste divim, ze me vzdycky zaujme 90% tipu ;D Tady na prvni dobrou vim, ze ty Wellingtonsky lovce duchu uz mam nejaky ten patek ve watchlistu, jenomze ony me zaujaly i temer vsechny ostatni serialy!! :D Diky vsem a DIKY, Pajkymu!

Já pořád říkám, že NZ produkce stojí za to a není to jen spolupráce s USA (Xena+Hercules) nebo s Austrálií :D. jsem ráda, že jsme přesvědčili i někoho dalšího :-).

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Pajky
Autor článku | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
21. 3. 2023 / 16:01:21 (před 86 týdny)
off
IrmaVep napsal(a):

Já díky, že to čtete a reagujete!

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)
Elden75
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
19. 4. 2023 / 16:51:44 (před 82 týdny)
off

Jsem rád za zmínku seriálu Pod horou, ale v přehledu mi chybí Děti ze Síria a zejména Děti z Kouřové hory.