Ach Nový Zéland.. Vůbec se nedivím, že Rob Tapert točí většinu své tvorby právě tam. Našel tam krásnou přírodu, schopné lidi a hlavně a především svou krásnou manželku :-). Jsem ráda za tuhle seriálovou zastávku. Ukazuje totiž, že Nový Zéland není jenom LOTR a případně Xena s Herculem. Ano tyhle dva seriály mě k NZ tvorbě tak trochu přivedly, ale nemyslím, že bych kdy litovala. Takže.. Dejte jim šanci :-).
Nevim, proc se jeste divim, ze me vzdycky zaujme 90% tipu ;D Tady na prvni dobrou vim, ze ty Wellingtonsky lovce duchu uz mam nejaky ten patek ve watchlistu, jenomze ony me zaujaly i temer vsechny ostatni serialy!! :D Diky vsem a DIKY, Pajkymu!
IrmaVep napsal(a):
Nevim, proc se jeste divim, ze me vzdycky zaujme 90% tipu ;D Tady na prvni dobrou vim, ze ty Wellingtonsky lovce duchu uz mam nejaky ten patek ve watchlistu, jenomze ony me zaujaly i temer vsechny ostatni serialy!! :D Diky vsem a DIKY, Pajkymu!
Já pořád říkám, že NZ produkce stojí za to a není to jen spolupráce s USA (Xena+Hercules) nebo s Austrálií :D. jsem ráda, že jsme přesvědčili i někoho dalšího :-).
IrmaVep napsal(a):
Já díky, že to čtete a reagujete!
Jsem rád za zmínku seriálu Pod horou, ale v přehledu mi chybí Děti ze Síria a zejména Děti z Kouřové hory.