Podobně jako bude předpokládám i andromache, ani já nejsem šťastná z prodloužení Chicago Fire 🙄 A vlastně ani z Med a PD. V každém chybí až moc původního obsazení, které mě na tom tak bavilo. Pořád to není tak drastické jako třeba u Grey's, ale přesto už bych všechny spíš důstojně zakončila, ovšem prachy vládnou světu, že jo.
Ach bohové na Olympu.. *tluče zoufale hlavou o stůl*.. Kdy už mě NBC konečně osvobodí??? Kdy???
Olivia Caroline Jones: Jsem ráda, že nejsem jediná, komu to prodloužení radost zrovna neudělalo...
Akorát z LaO SVU radost přece jenom mám :-). Liv je fakt jenom jedna.
Taky z toho neskáču radostí. Dokoukám aktuální série a končim
andromache napsal(a):
Ach bohové na Olympu.. *tluče zoufale hlavou o stůl*.. Kdy už mě NBC konečně osvobodí??? Kdy???
Olivia Caroline Jones: Jsem ráda, že nejsem jediná, komu to prodloužení radost zrovna neudělalo...
Akorát z LaO SVU radost přece jenom mám :-). Liv je fakt jenom jedna.
Suhlasim s predlzenim LAO SVU, Liv je best 😉
NBC prodlužuje svou hvězdou seriálovou šestku...
Máš tam preklep: malo tam bit asi "hvězdnou"
Michal Michalis Miki napsal(a):
Chicago P.D. a Fire a Med...
JUPÍÍÍ ! :-) :D
To jsem teda zvědavá, kdo ti k tomu bude dělat ty titulky :P
Petyer napsal(a):
Suhlasim s predlzenim LAO SVU, Liv je best 😉
Ano, co se mě týče, SVU můžou prodlužovat třeba až do doby, než půjde Liv do penze :D. Což je přinejmenším nějakých dalších 10-15 let :D.
andromache napsal(a):
To jsem teda zvědavá, kdo ti k tomu bude dělat ty titulky :P
andromache Vím o takové jedné šikovné překladatelce. Je jí 37 let, je velice pracovitá a šikovná. Spoléhám na ní!:p
andromache napsal(a):
Ano, co se mě týče, SVU můžou prodlužovat třeba až do doby, než půjde Liv do penze :D. Což je přinejmenším nějakých dalších 10-15 let :D.
Ked skonci Liv, tak to mozu zabalit 😁
andromache Vím o takové jedné šikovné překladatelce. Je jí 37 let, je velice pracovitá a šikovná. Spoléhám na ní!:p
Ten věk tady zas tak vytrubovat nemusíš :P. A pokud máme na mysli tu samou, tak ta dělá jenom Fire.. A co ten zbytek jako? :D
Petyer napsal(a):
Ked skonci Liv, tak to mozu zabalit 😁
Naprosto přesně :-). Až se rozhodně skončit Mariska, tak by měl skončit celý seriál. Takže můžeme jenom doufat, že ji to nějaký ten rok ještě bavit bude :).
andromache napsal(a):
Ten věk tady zas tak vytrubovat nemusíš :P. A pokud máme na mysli tu samou, tak ta dělá jenom Fire.. A co ten zbytek jako? :D
andromache
Nechci být zlý a rejpat, ... Ale u Chicago P.D. vychází titulky tak do týdne od odvysílání dílu a u Chicago Med relativně taky rychle. Ale u MED mám teď zásek, tam jsem se docela zasekl ... :D :D
A ten věk chápu, beru zpět :p Tak tedy... Taková šikovná překladatelka ve věku, jehož výše se nesmí vyslovit :p
andromache
Nechci být zlý a rejpat, ... Ale u Chicago P.D. vychází titulky tak do týdne od odvysílání dílu a u Chicago Med relativně taky rychle. Ale u MED mám teď zásek, tam jsem se docela zasekl ... :D :D
A ten věk chápu, beru zpět :p Tak tedy... Taková šikovná překladatelka ve věku, jehož výše se nesmí vyslovit :p
Taky se vám na to Fire můžu vykašlat for good abys věděl :P. A nemusíš mě označovat, když už mě cituješ ;).
andromache napsal(a):
Taky se vám na to Fire můžu vykašlat for good abys věděl :P. A nemusíš mě označovat, když už mě cituješ ;).
Jsi moje záchrana, moje spása, můj anděl strážný (v plamenech) :D:D:D Nemůžeš se na mne vykašlat! :p Mé seriálové kulturní odpočívání závisí na tvé práci :p :p