Diskuze k článku NBC prodlužuje svou hvězdnou seriálovou šestku
Olivia Caroline Jones
Redaktor | Cool level: 22 | Chandler Bing
11. 4. 2023 / 00:47:46 (před 82 týdny)
off

Podobně jako bude předpokládám i andromache, ani já nejsem šťastná z prodloužení Chicago Fire 🙄 A vlastně ani z Med a PD. V každém chybí až moc původního obsazení, které mě na tom tak bavilo. Pořád to není tak drastické jako třeba u Grey's, ale přesto už bych všechny spíš důstojně zakončila, ovšem prachy vládnou světu, že jo.

Is it bad that I'd rather watch Friends than actually have them?
Editováno: 1x | Naposledy: 11. 4. 2023 / 00:48:04
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
11. 4. 2023 / 00:56:37 (před 82 týdny)
on

Ach bohové na Olympu.. *tluče zoufale hlavou o stůl*.. Kdy už mě NBC konečně osvobodí??? Kdy???

Olivia Caroline Jones: Jsem ráda, že nejsem jediná, komu to prodloužení radost zrovna neudělalo...

Akorát z LaO SVU radost přece jenom mám :-). Liv je fakt jenom jedna.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Editováno: 1x | Naposledy: 11. 4. 2023 / 00:57:57
Evie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
11. 4. 2023 / 07:05:59 (před 82 týdny)
off

Taky z toho neskáču radostí. Dokoukám aktuální série a končim

Petyer
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
11. 4. 2023 / 07:51:03 (před 82 týdny)
off
andromache napsal(a):

Ach bohové na Olympu.. *tluče zoufale hlavou o stůl*.. Kdy už mě NBC konečně osvobodí??? Kdy???

Olivia Caroline Jones: Jsem ráda, že nejsem jediná, komu to prodloužení radost zrovna neudělalo...

Akorát z LaO SVU radost přece jenom mám :-). Liv je fakt jenom jedna.

Suhlasim s predlzenim LAO SVU, Liv je best 😉

suzuki051cj
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
11. 4. 2023 / 08:31:59 (před 82 týdny)
off

NBC prodlužuje svou hvězdou seriálovou šestku...
Máš tam preklep: malo tam bit asi "hvězdnou"

Go Putin Go
Editováno: 1x | Naposledy: 11. 4. 2023 / 08:32:16
Michal Michalis Miki
Redaktor | Cool level: 15 | Christopher Turk
11. 4. 2023 / 12:30:55 (před 82 týdny)
off

Chicago P.D. a Fire a Med...
JUPÍÍÍ ! :-) :D

andromache
11. 4. 2023 / 17:04:36 (před 82 týdny)
on
Michal Michalis Miki napsal(a):

Chicago P.D. a Fire a Med...
JUPÍÍÍ ! :-) :D

To jsem teda zvědavá, kdo ti k tomu bude dělat ty titulky :P

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
andromache
11. 4. 2023 / 17:05:19 (před 82 týdny)
on
Petyer napsal(a):

Suhlasim s predlzenim LAO SVU, Liv je best 😉

Ano, co se mě týče, SVU můžou prodlužovat třeba až do doby, než půjde Liv do penze :D. Což je přinejmenším nějakých dalších 10-15 let :D.

Michal Michalis Miki
11. 4. 2023 / 17:36:29 (před 82 týdny)
off
andromache napsal(a):

To jsem teda zvědavá, kdo ti k tomu bude dělat ty titulky :P

andromache Vím o takové jedné šikovné překladatelce. Je jí 37 let, je velice pracovitá a šikovná. Spoléhám na ní!:p

Petyer
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
11. 4. 2023 / 18:01:00 (před 82 týdny)
off
andromache napsal(a):

Ano, co se mě týče, SVU můžou prodlužovat třeba až do doby, než půjde Liv do penze :D. Což je přinejmenším nějakých dalších 10-15 let :D.

Ked skonci Liv, tak to mozu zabalit 😁

andromache
11. 4. 2023 / 18:05:33 (před 82 týdny)
on

andromache Vím o takové jedné šikovné překladatelce. Je jí 37 let, je velice pracovitá a šikovná. Spoléhám na ní!:p

Ten věk tady zas tak vytrubovat nemusíš :P. A pokud máme na mysli tu samou, tak ta dělá jenom Fire.. A co ten zbytek jako? :D

andromache
11. 4. 2023 / 18:06:06 (před 82 týdny)
on
Petyer napsal(a):

Ked skonci Liv, tak to mozu zabalit 😁

Naprosto přesně :-). Až se rozhodně skončit Mariska, tak by měl skončit celý seriál. Takže můžeme jenom doufat, že ji to nějaký ten rok ještě bavit bude :).

Michal Michalis Miki
11. 4. 2023 / 19:09:20 (před 82 týdny)
off
andromache napsal(a):

Ten věk tady zas tak vytrubovat nemusíš :P. A pokud máme na mysli tu samou, tak ta dělá jenom Fire.. A co ten zbytek jako? :D

andromache
Nechci být zlý a rejpat, ... Ale u Chicago P.D. vychází titulky tak do týdne od odvysílání dílu a u Chicago Med relativně taky rychle. Ale u MED mám teď zásek, tam jsem se docela zasekl ... :D :D
A ten věk chápu, beru zpět :p Tak tedy... Taková šikovná překladatelka ve věku, jehož výše se nesmí vyslovit :p

andromache
11. 4. 2023 / 19:16:38 (před 82 týdny)
on

andromache
Nechci být zlý a rejpat, ... Ale u Chicago P.D. vychází titulky tak do týdne od odvysílání dílu a u Chicago Med relativně taky rychle. Ale u MED mám teď zásek, tam jsem se docela zasekl ... :D :D
A ten věk chápu, beru zpět :p Tak tedy... Taková šikovná překladatelka ve věku, jehož výše se nesmí vyslovit :p

Taky se vám na to Fire můžu vykašlat for good abys věděl :P. A nemusíš mě označovat, když už mě cituješ ;).

Michal Michalis Miki
11. 4. 2023 / 22:05:41 (před 82 týdny)
off
andromache napsal(a):

Taky se vám na to Fire můžu vykašlat for good abys věděl :P. A nemusíš mě označovat, když už mě cituješ ;).

Jsi moje záchrana, moje spása, můj anděl strážný (v plamenech) :D:D:D Nemůžeš se na mne vykašlat! :p Mé seriálové kulturní odpočívání závisí na tvé práci :p :p